Kişilik & Karakter Bir yorum ile beni güldürmeye çalışsanız bu ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güldüm gerçekten AJSHSGD Bir yorum ile beni güldürmeye çalışsanız bu ne olurdu? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben yakışıklıyım. sdfsdfsd bence çok komik 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güldürmeyi beceremeyebilirim. Üzmeyi kesin başarırım. 0 0 Yorumla
aozdemir2019 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Bana laga luga yapma yoksa seni fıstık ezmesi yapar kahvaltı niyetine yerim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Mikimouse nickli kadin nerde :) 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kalbim kirikken bunu yapabilmem imkansız 0 0 Yorumla
Dalgın_sevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Valla gülecek bişey bulursan banada bildir ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben yakışıklıyım. sdfsdfsd bence çok komik
Güldürmeyi beceremeyebilirim. Üzmeyi kesin başarırım.
Bana laga luga yapma yoksa seni fıstık ezmesi yapar kahvaltı niyetine yerim
Çamdibili bu kız camdibili...
Dibi dibi çam çam çaaaammm 😀
Mikimouse nickli kadin nerde :)
Kalbim kirikken bunu yapabilmem imkansız
1 Hafta içinde seninle evlenecegiz
çektim baliyi ziktim aliyi sjkdfs
Ekonomi çok iyi yeğen
Ellerim ve ayaklarım kaç tane parmaklarım
Dünyada senden daha güzel bir kız görmedim! 🙂
Gül bence
Valla gülecek bişey bulursan banada bildir ya