Kişilik & Karakter Aradığın şeyi lazım olduğunda niye bulamazsın? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bunun özel bir açıklaması olmalı 🤔 Gereksiz anlarda elinin altında olan şey arayınca niye olmaz? Aradığın şeyi lazım olduğunda niye bulamazsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. telefon şarjı hep az olur lazım olunca 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İhtiyacım olduğu zaman görünmez oluyor sanki. Aceleden gözümün önünde bile olsa göremiyorum. 1 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Yerini değiştirmişimdir ama unutmuşumdur muhtemelen. Genelde böyle bir sorun yaşamıyorum ama. Çünkü tek yaşıyorum. 😂 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bı yerlere tiktigin için olabilir saklamak isterken temizlik yaparken yer değiştirebilir insan 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ahhj onu bir bilsem cinler saklıyor olsa gerek 😁😅 1 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Acele işe şeytan karışır diye herhalde. :D sakin ve boş kafa ile düşünsek buluruz daha kolay. 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Zamanla yarisiyorsak nadir de olsa yasayabiliyor insan. 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1000 defa şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derim yine gelmez öyle bir şans işte 1 0 Yorumla
sesizcanavar Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Anneme sorduğumda ise aradığım şeyi gözümün önünde buluyor çok garip 🤔 1 0 Yorumla
Yazgikoc1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Lazım olmadığı zaman hep ortaya çıkan eşya bize lazım olduğu zaman bilerek yok oluyor çok sacma 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. böyle bir kanun vardı : ) 1 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sen bakarken soyunamiyorum deme şeklidir. 1 0 Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Hep böyle olur 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl İşte neden acaba? Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Murphy kanunlari 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
telefon şarjı hep az olur lazım olunca
İhtiyacım olduğu zaman görünmez oluyor sanki. Aceleden gözümün önünde bile olsa göremiyorum.
Yerini değiştirmişimdir ama unutmuşumdur muhtemelen. Genelde böyle bir sorun yaşamıyorum ama. Çünkü tek yaşıyorum. 😂
Bı yerlere tiktigin için olabilir saklamak isterken temizlik yaparken yer değiştirebilir insan
Ahhj onu bir bilsem cinler saklıyor olsa gerek 😁😅
Acele işe şeytan karışır diye herhalde. :D sakin ve boş kafa ile düşünsek buluruz daha kolay.
Zamanla yarisiyorsak nadir de olsa yasayabiliyor insan.
1000 defa şeytan aldı götürdü satamadan getirdi derim yine gelmez öyle bir şans işte
Anneme sorduğumda ise aradığım şeyi gözümün önünde buluyor çok garip 🤔
Lazım olmadığı zaman hep ortaya çıkan eşya bize lazım olduğu zaman bilerek yok oluyor çok sacma
böyle bir kanun vardı : )
Stresten dolayı olsa gerek.
Sen bakarken soyunamiyorum deme şeklidir.
Hep böyle olur
İşte neden acaba?
Murphy kanunlari
Her gün ben
Düzenli değilizdir ondan
Hep böyle oluyor ne de en nn
Aura meselesi galiba
Of o his çok kötü ya
Çünkü kozmik şakacı