Kişilik & Karakter En son ne zaman mutlu oldunuz? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bugüün canımdan bir parça olan @HeadSh0t 'a verdiğim sözü tutma günüydü 🌹40 yıl hatrımız olsun dedik 💫❤️ En son ne zaman mutlu oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun :) Bende mutluluk yok ya sdfsd 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Son günlerde mutluluktan uçuyorum gadası 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. @MrsCanselll-_ o senin kalbinin güzelliği hayatımdaki en mutlu gün dü çok teşekkür ediyorum 🙂🙂🙂🙂 iyi ki varsın 2 2 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Sende iyi ki varsın 🙂🌹 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 🌹🌹🌹💘 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Geçen hafta perşembe günü 🥰 hayırlı olsun mu diyim size 😄☺️ 2 2 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl De bakalım 😄🌹 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dedim bile 😄🌸 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ooo hayırlı olsun :d bana mutlu olmak yakışmıyor olmalı yoksa olurdum heralde 😞 1 4 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Takıl benle mutlu ol beybi Yorumla SkrErd37 +1 yıl Onu nası yapıcaz be beyzoş Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Hallederiz sıkma canını Yorumla SkrErd37 +1 yıl Amiinn aağğmiiğğnnn 🥺🥺🥺 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Zaten mutluydum ama dün herşeyi düzelttim çok daha mutluyum açığa kavuştu her şey... 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. En son ne zaman mutlu olduğumu hatırlamıyorum olmadım ki hiç. 1 0 Yorumla
cyclaxsz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her zaman mutluyum çünkü aşırı fazla olduğumun farkındayım her konu da 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Reele dökülen arkadaşlıklar oldukça güzel. 40 yıl hayırlı olsun :) 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Prensip olarak zaten mutluyum 2 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Galatasaray deplasmanda M. United'ı yendiği zaman.. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok mutlu zamanım oldu sanırım yeğenimin olacağını duyduğum zaman olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakındır böyle bir tablo nasip olursa buradan birisi 1 1 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Hayırlısı hakkında Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onun yanındayken dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Ve zaman o kadar hızlı geçiyor ki 🥺 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu sabah uyandığımda gördüğüm mesajla 🖤🖤🖤 2 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç mutlu olmadım ben. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Namaz kılmaya başlayınca, afiyet olsun size 😊 1 0 Yorumla
rümeysabal0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dün. Maşallah sitede sevgili olmadığın kişi kalmamış acaba sıra kimde 🤔 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çabuk geçtiği için kestirmek zor^^ 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. az sonra çay içince mutlu olacagım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bu ara kesat düzelir insallah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hesapları kim ödedi sjhsjs 0 6 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Annen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana mı kitledi kizz Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Kaybol burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haa anladım herkes kendi hesabını odedi Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Komik şey seni 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl jshsjs 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok oldu 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hergün mutluyum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. hatırlamıyorum bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Afiyet olsun :)
Bende mutluluk yok ya sdfsd
Son günlerde mutluluktan uçuyorum gadası
@MrsCanselll-_ o senin kalbinin güzelliği hayatımdaki en mutlu gün dü çok teşekkür ediyorum 🙂🙂🙂🙂 iyi ki varsın
Sende iyi ki varsın 🙂🌹
🌹🌹🌹💘
Geçen hafta perşembe günü 🥰 hayırlı olsun mu diyim size 😄☺️
De bakalım 😄🌹
Dedim bile 😄🌸
Ooo hayırlı olsun :d bana mutlu olmak yakışmıyor olmalı yoksa olurdum heralde 😞
Takıl benle mutlu ol beybi
Onu nası yapıcaz be beyzoş
Hallederiz sıkma canını
Amiinn aağğmiiğğnnn 🥺🥺🥺
Zaten mutluydum ama dün herşeyi düzelttim çok daha mutluyum açığa kavuştu her şey...
En son ne zaman mutlu olduğumu hatırlamıyorum olmadım ki hiç.
Her zaman mutluyum çünkü aşırı fazla olduğumun farkındayım her konu da
Reele dökülen arkadaşlıklar oldukça güzel. 40 yıl hayırlı olsun :)
Prensip olarak zaten mutluyum
Galatasaray deplasmanda M. United'ı yendiği zaman..
Çok mutlu zamanım oldu sanırım yeğenimin olacağını duyduğum zaman olmuştu
Yakındır böyle bir tablo nasip olursa buradan birisi
Hayırlısı hakkında
Onun yanındayken dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Ve zaman o kadar hızlı geçiyor ki 🥺
Bu sabah uyandığımda gördüğüm mesajla 🖤🖤🖤
Paylasiminizi görünce
Hiç mutlu olmadım ben.
KS'de hesap açmadan önce
Türkiyede kim mutlu la? 😀
Namaz kılmaya başlayınca, afiyet olsun size 😊
Dün. Maşallah sitede sevgili olmadığın kişi kalmamış acaba sıra kimde 🤔
Çabuk geçtiği için kestirmek zor^^
Evlenmeden önce sanırım
az sonra çay içince mutlu olacagım
Bu ara kesat düzelir insallah
hesapları kim ödedi sjhsjs