Kişilik & Karakter Hangi canlı olmak isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Seçim hakkınız olsa ne olarak var olmak isterdiniz? Cansız da olabilir siz bilirsiniz.Sebebini yazmak isteyen yazsın. Mersi. Hangi canlı olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben rakun olmak isterdim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zeki canlılar Barış aynı özelliğe sahip olduğuna inanıyorum 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl yengeç olarak harikayız :D Soran +1 yıl Ahaha teşekkür ederim Barış 😊
__YoLuNSoNU__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kuş olmak güzel olurdu göçmen kuşlardan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gidilecek çok yol var o zaman Yorumla __YoLuNSoNU__ +1 yıl Git gellerle geçiyor hayat😄 Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% +1 yıl Tuzluk olmak isterdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi tat vermek mi 🤔 Yorumla count4r6cul6 +1 yıl Hayır sallanmayı seviyorum Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ay olmak isterdim de cok romantik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruhunda var demekki Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Burcumda da olabilir bilmiyorum Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. İnsan ve erkek olmaktan mutluyum. 😇 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Insanliga devam 1 0 Yorumla
OğuZzeers_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben f-16 olmak istiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Asla beklemediğim bir cevap 😀 Yorumla OğuZzeers_ +1 yıl Bende yengecim Yorumla Soran +1 yıl Memnun oldum bay yengeç Yorumla OğuZzeers_ +1 yıl Yükselenimde f-16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben rakun olmak isterdim.
Zeki canlılar Barış aynı özelliğe sahip olduğuna inanıyorum 😊
Teşekkürler ☺️
yengeç olarak harikayız :D
Ahaha teşekkür ederim Barış 😊
Kuş olmak güzel olurdu göçmen kuşlardan.
Gidilecek çok yol var o zaman
Git gellerle geçiyor hayat😄
Tuzluk olmak isterdim
Sebebi tat vermek mi 🤔
Hayır sallanmayı seviyorum
😀😀
Ay olmak isterdim de cok romantik
Ruhunda var demekki
Burcumda da olabilir bilmiyorum
İnsan ve erkek olmaktan mutluyum. 😇
Insanliga devam
Ben f-16 olmak istiyorum