Kişilik & Karakter İmkanınız olsa ne yapardınız? Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geçmişe yolculuk yapmak mı?Geleceğe yolculuk yapmak mı?Hangisini seçersen seç gittiğin dönemden geri gelmeyeceksin. Güncellemeler+1 yıl Gideceğiniz yeri ve tarihi eklemeyi de unutmayın İmkanınız olsa ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. motor alırdım 1 0 Yorumla
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Haziran 2024e ışınlanayım bitsin şu üniversite artık 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Geçmişe gider sosyal biri olurdum 1 6 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Bunun için geçmişe gitmeye gerek yok Yorumla prenses-kızz +1 yıl Maalesef. Var Yorumla Ardayanlız +1 yıl Nasıl bir engel Yorumla prenses-kızz +1 yıl Sosyal olamıyorum denedim olmuyor Yorumla Ardayanlız +1 yıl Nerede yaşıyorsunuz Yorumla prenses-kızz +1 yıl Ankara Yorumla
Papatyaçiçekgül Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle geçmişe yolculuk yapmak 1 7 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Yer ve tarih belirtirmisin Yorumla Papatyaçiçekgül +1 yıl Orta çağ Osmanlı Yorumla Ardayanlız +1 yıl Hangi padişah dönemi Yorumla Papatyaçiçekgül +1 yıl Fatih Sultan Mehmet veya Kanuni Sultan Süleyman Yorumla Ardayanlız +1 yıl Çoğu insan bu padişahların döneminde yaşamak istiyor Yorumla Papatyaçiçekgül +1 yıl Evet güzel dönemler Yorumla Ardayanlız +1 yıl Osmanlı ve Selçuklu öncesi dönemi tercih ederdim ben. Yorumla
Kubissoysal Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gelecek kesinlikle 1 3 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Hangi tarih Yorumla Kubissoysal +1 yıl 4 yıl sonrası Yorumla Ardayanlız +1 yıl Çokta ileri gitmemişsin. Özel bir sebebi var sanırım 4 yıl ilerisinin Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. ABD vatandasligimi alır çeker giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
motor alırdım
Haziran 2024e ışınlanayım bitsin şu üniversite artık
Geçmişe gider sosyal biri olurdum
Bunun için geçmişe gitmeye gerek yok
Maalesef. Var
Nasıl bir engel
Sosyal olamıyorum denedim olmuyor
Nerede yaşıyorsunuz
Ankara
Kesinlikle geçmişe yolculuk yapmak
Yer ve tarih belirtirmisin
Orta çağ Osmanlı
Hangi padişah dönemi
Fatih Sultan Mehmet veya Kanuni Sultan Süleyman
Çoğu insan bu padişahların döneminde yaşamak istiyor
Evet güzel dönemler
Osmanlı ve Selçuklu öncesi dönemi tercih ederdim ben.
Gelecek kesinlikle
Hangi tarih
4 yıl sonrası
Çokta ileri gitmemişsin. Özel bir sebebi var sanırım 4 yıl ilerisinin
ABD vatandasligimi alır çeker giderim