Kişilik & Karakter Doğum gününüz ne zaman? Tahmin edeyim mi? Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Edeyim edeyim 😜 Güncellemeler+1 yıl Herkeste Ekim, Kasım görüyorum ya ngbgg Güncellemeler+1 yıl Nayır olamazzzzz😝 Doğum gününüz ne zaman? Tahmin edeyim mi? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. olur edebilirsin 0 7 Yorumla Onceagainn +1 yıl 30 Ağustos hgvfdhf u Barış_LonelyForever +1 yıl 3 Nisan dasfsdf Onceagainn +1 yıl 1. Nisa’n olaymış😁 u Barış_LonelyForever +1 yıl neden :D Onceagainn +1 yıl Şaka gibisin sen bu dünyaya fazlasın 🙂😜 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaa teşekkür ederim 😜☺️ Onceagainn +1 yıl Rica ederim 😇 iyi geceler
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hadi et, yanlış bilirsen hediye borçlu olursun ama. 😄 0 4 Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 Kasım öjbg Yorumla Bayek00 +1 yıl 4 günle kaçırdın. 😄 Yorumla Bayek00 +1 yıl Çok yakındı, hediyeden dd yırttın hadi yine iyisin. jfjdj Yorumla Onceagainn +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bilirsen adresine waffle söylicem3 hakkın var bilemezsen ben ne istersem olcak kabul Mü 0 9 Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Ekim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 kaldı Yorumla Onceagainn +1 yıl 7 Ekim bfbf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum son hakkın Yorumla Onceagainn +1 yıl 8 Ekim ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkını kaybettin özelden istediğimi söylüyorum Yorumla Onceagainn +1 yıl Yiaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yiiiiaaa yooookkk Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ne zaman 20 mi olacağım ya sıkıldım 19 yaştan😄 0 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla
Gölgejkl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadi ipucu da vereyim yakın bir tarihte 0 6 Yorumla Onceagainn +1 yıl 24 Aralık hgb Yorumla Gölgejkl +1 yıl Yok 2024 e geç Yorumla Onceagainn +1 yıl 24 Ocak hfgf Yorumla Gölgejkl +1 yıl Sen bu işi bırak hacı Yorumla Onceagainn +1 yıl Sen dedin ya hemen birakırım Yorumla Gölgejkl +1 yıl Hah şöyle Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Ekim Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ettt 0 9 Yorumla Onceagainn +1 yıl 4 Temmuz Yorumla külllkedisi +1 yıl Noooo Yorumla Onceagainn +1 yıl 14 Mart . Ekim mi acaba ay ya hgbg Yorumla külllkedisi +1 yıl Çok yakınlastin Yorumla Onceagainn +1 yıl 29 Mart mi. 17 Mart mi Yorumla külllkedisi +1 yıl 14 daha yakındı Yorumla Onceagainn +1 yıl Tamam 15 Mart yoksa 16 dır hghggg Yorumla külllkedisi +1 yıl Ay hiç biri değil kjcjcicjviv Yorumla Onceagainn +1 yıl Tamam pesssss Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 21 Şubat 0 11 Yorumla Onceagainn +1 yıl Kız tahmin edecektim Yorumla FloraBacchus +1 yıl Et 😅 Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Mart bgnhjg Yorumla FloraBacchus +1 yıl Nau nau Yorumla Onceagainn +1 yıl Tamam son Kez. 1 Eylül? Yorumla Onceagainn +1 yıl Kız o 21 Şubat senin değil mi bggg Yorumla FloraBacchus +1 yıl KS de her soruya doğru cevap verseydik ohooooooo😅21 Şubat değil, tanıyanlar varsa hediye alsın diye yakın söyledim fjgkh Yorumla Onceagainn +1 yıl KIz 22 Aralık deseydin Yorumla FloraBacchus +1 yıl Anca bana yaraşır hediye için para biriktirirler. Yorumla Onceagainn +1 yıl Peki iyi geceler tatlım 😘 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İyi geceler şeker Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 Eylül Yorumla Onceagainn +1 yıl Başak burcu musun sen😅 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Et bakalım 0 10 Yorumla Onceagainn +1 yıl 25 Temmuz Yorumla cnrche +1 yıl Değil Yorumla Onceagainn +1 yıl 25 Aralık ta olabilir haha Yorumla cnrche +1 yıl Yine değil :/ Kasım Yorumla Onceagainn +1 yıl 10 Kasım mi😔 Yorumla Onceagainn +1 yıl 13 Kasım mi😀 Yorumla cnrche +1 yıl İkisi de değil Yorumla Onceagainn +1 yıl Pes...🙁 Yorumla cnrche +1 yıl 1 Kasım:):) Yorumla Onceagainn +1 yıl 😃😇 Yorumla
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Buyur 0 2 Yorumla Onceagainn +1 yıl 11 aralık Yorumla soslucerez +1 yıl Hayır Yorumla
Lavanilya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zor ama dene hadi 0 4 Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 Ağustos Yorumla Lavanilya +1 yıl Bilemedin Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 eylül😅 Yorumla Lavanilya +1 yıl Yine olmadı Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Et bakalım 0 7 Yorumla Onceagainn +1 yıl 2 ocak? Yorumla emrecn34 +1 yıl Hayır Yorumla Onceagainn +1 yıl 6 Şubat Yorumla emrecn34 +1 yıl Geri geri Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Ocak 🙈 Yorumla emrecn34 +1 yıl maalesef Yorumla Onceagainn +1 yıl 15 Ocak Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tahimin et bakalim 0 2 Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 Haziran Yorumla Bulutsencer +1 yıl Tutmadı6 kasim Yorumla
ZenginFetiş1i Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Et sana Victoria secret den hedşye 0 6 Yorumla Onceagainn +1 yıl 13 Ocak hgvff Yorumla ZenginFetiş1i +1 yıl Bir ay ara ile çok yaklaştın Yorumla Onceagainn +1 yıl 13 Şubat mi Aralık mi Yorumla Onceagainn +1 yıl 13 Şubat hfng Yorumla ZenginFetiş1i +1 yıl Çok yaklaştın ama ben yine sana hediye almak isterim Yorumla Onceagainn +1 yıl Teşekkür kalsın Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Tahmin et 0 7 Yorumla Onceagainn +1 yıl 3 Ocak Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Cıks Yorumla Onceagainn +1 yıl 22 Ağustos Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ayı tutturdun Yorumla Onceagainn +1 yıl 6 Ağustos mu gfgff bu son Yorumla u cαssíєєє +1 yıl 4 Ağustos çok yaklaştın ama 😄 Yorumla Onceagainn +1 yıl O da başari🙈 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Et bakalım babba 0 4 Yorumla Onceagainn +1 yıl 3 Ocak hgnghg Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Yok be Yorumla Onceagainn +1 yıl 14 Ocak Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Hayır değil Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Et bakiyim 0 4 Yorumla Onceagainn +1 yıl 1 Haziran ya da 12 Haziran hgngg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bingo Yorumla Onceagainn +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizimle değilsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Et bakalim 😀😀 0 3 Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Ekim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir ocak😀😀😀 Yorumla Onceagainn +1 yıl Ya;( Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. et bakalım 0 0 Yorumla
PonçikEşek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Et bakalım 0 7 Yorumla Onceagainn +1 yıl 2 Ocak Yorumla PonçikEşek +1 yıl 3 hakkın var sjjs bilemezsen dm geliyosun dc oynuyoruz degildi Yorumla Onceagainn +1 yıl 5 Ekim. 4 Kasım. 13 Ocak Yorumla PonçikEşek +1 yıl Bak 4 hakkini da yedin 18 subat Yorumla PonçikEşek +1 yıl Gell hadii Yorumla Onceagainn +1 yıl Abowww Yorumla PonçikEşek +1 yıl Ama sen kurala uymuyorsun bak yazdm sana Yorumla
GamzeDiyeBiri19 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Et bakım :) 0 3 Yorumla Onceagainn +1 yıl 1 Ocak Yorumla GamzeDiyeBiri19 +1 yıl Kimlikte evet yine de doğru djsjsn Yorumla Onceagainn +1 yıl OOoo bravo bana😜 Yorumla
mahmutbg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Et bakim 0 5 Yorumla Onceagainn +1 yıl 2 Ekim hefd Yorumla mahmutbg +1 yıl Yaklaştın Yorumla Onceagainn +1 yıl 14 Ekim 😀 Yorumla mahmutbg +1 yıl Kasım 9 Yorumla Onceagainn +1 yıl 🙈 Yorumla
Papatyasim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Et bakallim 0 4 Yorumla Onceagainn +1 yıl 14 Ekim bgvf Yorumla Papatyasim +1 yıl 20 aralık 😃😄😆 Yorumla Onceagainn +1 yıl Yia🙈 Yorumla Papatyasim +1 yıl 😅 Yorumla
Redblack359 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla Onceagainn +1 yıl 1 eylül 😜 Yorumla Redblack359 +1 yıl Değil ama Yaklaştın 2 gün ileriye ötele Yorumla Onceagainn +1 yıl 3 Eylül? Yorumla Redblack359 +1 yıl Evet doğru tebrikler 🥳🥳 Yorumla Onceagainn +1 yıl 😅 Yorumla Redblack359 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
olur edebilirsin
30 Ağustos hgvfdhf
3 Nisan dasfsdf
1. Nisa’n olaymış😁
neden :D
Şaka gibisin sen bu dünyaya fazlasın 🙂😜
Yaa teşekkür ederim 😜☺️
Rica ederim 😇 iyi geceler
Hadi et, yanlış bilirsen hediye borçlu olursun ama. 😄
22 Kasım öjbg
4 günle kaçırdın. 😄
Çok yakındı, hediyeden dd yırttın hadi yine iyisin. jfjdj
🤣🤣🤣🤣
Bilirsen adresine waffle söylicem
3 hakkın var bilemezsen ben ne istersem olcak kabul Mü
5 Ekim
2 kaldı
7 Ekim bfbf
1 kaldı
Bekliyorum son hakkın
8 Ekim ahaha
Hakkını kaybettin özelden istediğimi söylüyorum
Yiaaaa
Yiiiiaaa yooookkk
Ne zaman 20 mi olacağım ya sıkıldım 19 yaştan😄
😅😅😅😅
Hadi ipucu da vereyim yakın bir tarihte
24 Aralık hgb
Yok 2024 e geç
24 Ocak hfgf
Sen bu işi bırak hacı
Sen dedin ya hemen birakırım
Hah şöyle
Evet
5 Ekim
Ettt
4 Temmuz
Noooo
14 Mart . Ekim mi acaba ay ya hgbg
Çok yakınlastin
29 Mart mi. 17 Mart mi
14 daha yakındı
Tamam 15 Mart yoksa 16 dır hghggg
Ay hiç biri değil kjcjcicjviv
Tamam pesssss
21 Şubat
Kız tahmin edecektim
Et 😅
5 Mart bgnhjg
Nau nau
Tamam son Kez. 1 Eylül?
Kız o 21 Şubat senin değil mi bggg
KS de her soruya doğru cevap verseydik ohooooooo😅
21 Şubat değil, tanıyanlar varsa hediye alsın diye yakın söyledim fjgkh
KIz 22 Aralık deseydin
Anca bana yaraşır hediye için para biriktirirler.
Peki iyi geceler tatlım 😘
İyi geceler şeker
Söyle bakalım
22 Eylül
Başak burcu musun sen😅
Et bakalım
25 Temmuz
Değil
25 Aralık ta olabilir haha
Yine değil :/ Kasım
10 Kasım mi😔
13 Kasım mi😀