Ben ne ne zaman evlenicem
Ne zaman sevilicem ne zaman guvendigim biri olacak
Ben ne ne zaman evlenicem
Ne zaman sevilicem ne zaman guvendigim biri olacak
acele etme kaderini bekle karanlıktan çık umudunu kaybetme . Sen kendini kaybetmişsin kendini arıyorsın kırtuluş arıyorsun huzur istiyorsın belki mutluluk evlilikte bulursun kendine sor sen ne istiyorsun çok sıkılmişsın senin ilacın ortam deyiştir daha enerjisi yüksek insanlara gez dolaş bunalımı atlat gerisi gelir
Hayatın rölanti dönemindeyim. Öncesinde herşeyi hızlıca yaşadım bitti. Şimdi ağır ağır ilerliyoruz sona doğru. Evlilik işini de Allah bilir. İçini karartmak gibi olmasın da hiç evlenmeyen tanıdıklarım var bir sürü. Olmayınca olmuyor.
Ya olur bir gün nasibinde varsa biri çıkar karşına birşeyler olur gider
Çok takma takınca olmuyor takmayınca da olmuyor ama en azından takmadığın zaman başın ağrımaz 😇
Nasibin seni bulur
Cevap
16Cevap
Sonundayım hayatımın
Müsait isen konuşmam istermisin belki yardımcı olabilirim 😐 söz saçma sapan şeylerde konu açmayacam konuşma bittikten sonrada rahatsız etmeyecem yardımcı olmak isterim
Hayat her zaman değişkenlik gösterir. Şu anki karanlık dönem, yarının güneşi olabilir. Evlilik ve sevgi zamanla gelir, bekle ve kendine güven. Işığın, seninle tanışmak için yolda olabilir! 🌟
Hayatımın sonbaharındayım , yolu birlikte yürüyeceğim bir arkadaşa ihtiyacım var.
her şey gönlüne göre versin daha gençsin nasip bu işler
Kendine sürekli bınları sorarak cevap alamazsın ama bunları çok düşünmemelisin kafayı yersin
Şu anda zor bir dönemindeyim.
Zaman çok hızlansın , günler geçsin istiyorum.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Bütün sorunlarin tek cevap vereyim. Sende ne varsa bende de var:)) aynı sorunlar..
Evlenince neyin değişeceğini düşünüyorsun?
sevilicem
sevilmek istiyorum
Keşke sadece sevenler evlense de haklı çıksan, lakin gerçeklik çok farklı. Muhtemelen evde kalmamak adına iş güç sahibi, ancak seni asla yürekten sevmeyen, seni sadece mutfak robotu, çocuk bakıcısı ve sınırsız cinsellik olarak gören kanka tekiyle evleneceksin.
Bar z0 dedim bu arada kanka değil
umutsuz hissedince o dedigine bile okey oluyo insan
Nedir seni bu denli umutsuzluğa iten, anlatmak ister misin?
Ya görücü usulü evlen
Sakin dönemindeyim
Yeni şeylere atılma dönemindeyim
Evlen de gör ebeninkini
İnsan neyi çok isterse o kendisinden kaçarmış
Evlenmek kurtuluş mu?
Gel evleneleimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?