Başkasının sevgisine ilgisine

hacet etmeksizin, kendi kendinize yetebiliyor musunuz?
Başkasının sevgisine ilgisine

hacet etmeksizin, kendi kendinize yetebiliyor musunuz?
Biz kötü adamlar asla kendimize bir duygusal bağ aramayız ya da hayatımızın merkezinde birilerinin olmasını istemeyiz çünkü bize öğretilen insanların nankörlüğüdür ilaveten duygusal bir bağ kurduğumuz zaman karşıdaki kişiye inanmak zorunda kalırız. bu istenmeyen bir sonuçtur.
insanın kendisine yetmesi mesele değil aslında her insan kendisine yeter.. kendisini sever saygı duyar kendisine güvenir..
Sevgiye ihtiyaç duymak ise anne karnından beri bizde var olan ihtiyaç sevgi ve ilgi annemizden başlayarak hayatımızda var buna ihtiyaç duymamak imkansız ben duymuyorum diyen de duygusal anlamda bir darbe yemiştir diye düşünüyorum..
Ancak kendisini seven saygı duyan birisi olmalı ki insan bir başkasının ilgisinin sonsuz olmadığının farkında olmalı.. o bilinç var ise kendine yetersin ama sevgi ve ilgi de lazım insana.. buda bir gerçek ne kadar aksini diyen olursa olsun fark etmez
Cevap
13Cevap
Evet kendime yetmeyi deniyorum her zaman.. ama yine de tek başına çok zor oluyor insan bu gibi anlarda keşke yanımda biri olsaydı ya da beni anlayan derdimi anlatabileceğim birisi olsaydı diye düşünüyor.. bu gibi anlarda da sabrediyorum tabi ki de.. vaz geçmiyorum.
Evet. Kendi kendime yetebilmeyi istisnasız her anlamda, öğreneli çok oldu
Kendimi seviyorum yetebiliyorum daaa bazen suyunu çıkartıp başkasına da yermek istiyorum jxbsnsns
😂😂😂😂😂kafamda bir canlanmadı değil hani🤦🏻😱😂😅😁
Yapma yapma öyle şeyler ya😅😅😅🙏
Kendime yetiyorum yetmesine. Sohbetimi seviyorum mesela:d bence eğlenceli de biriyim. Fakat her insan -kimileri inkar etse bile- yaradılış gereği başkalarının sevgisine de muhtaçtır.
Çok şükür her konuda kendime fazlası ile yetebiliyorum.
Başkasının sevgisi beni üzüyor, ben kendime gayet yetiyorum 💫
Çok şükür yetiyorum 😃
Evet olması gerektiği kadar diyelim
Kısmen belki ihtimaller
Çok şükür hamd🇹🇷
Bilmiyorum emin değilim. Yettiğimi dusunuyordum
Çabalıyorum ve sanırım başarıyorum
evet yetebilmeyi öğrendim
En başarılı olduğum konu
Baskalarinada yetiyoruz sanirim
Kimseye ihtiyacım yok.
Doğduğundan beri