Kişilik & Karakter Herkes şu anda neler yapıyor? elif-tirpanci Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ben bitki çayı demledim boş boş dolanıyorum internette. Güncellemeler+1 yıl uzanıyorum Herkes şu anda neler yapıyor? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben kahve içiyorum ve şarkı dinliyorum öyle 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Dizi izliyorum ama yorulmuşum. Gözler ağrıyor yavaştan. Daha çok erken, yatmak istemiyorum. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. bende o çayları yetiştiriyorum şu andada suluyodum 😂😂 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Filmin başlamasını çayın demlenmesini bekliyor 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. spora gidicem bugün bi post gelir belki tabi foto çekicek insan evladı bulabilirsem 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şu an işi gücü bıraktım senin soruna cvp yazıyorum 😀 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çay içtim oturuyorum öyle düğün dernek sünnet açık TV de öyle çalıyor 😅 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl iyi dedin ben de bir çay içeyimPC de takılıyore 0 0 Yorumla
ỊɓrahỊm Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Her yerim ağrıyor. Yatakta dönüp duruyorum 1 4 Yorumla elif-tirpanci +1 yıl neden Yorumla ỊɓrahỊm +1 yıl Hastayım Yorumla elif-tirpanci +1 yıl neyin var Yorumla ỊɓrahỊm +1 yıl Göğüs kafesimde ağrı hissediyorum şu an. Ve kusma hissi var sürekli Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl çay içerek nette dolanıyom boşboş bende:) 0 0 Yorumla
Soylu_Orgun Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biraz efkarlıyım ve hala çalışıyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çay iciyoru afiyetler olsun 1 0 Yorumla
SecretFoxy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Star Fox Assault oyununu oynamaya hazırlanıyordum... 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Az önce bas gitarımı çaldım. 🎸 1 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. shuffle dans videoları izliyorum 1 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Okulda, son 2 dersin bitmesini bekliyorum. 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İş yerinde deliriyorum, özgür olmamak zor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. maşallah bugün baya aktifsin :) 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende senin gibiyim 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Yemek hazırlıcam 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesai bitti servisteyim 🍕 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Aynı, boş işler. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. evdeyim işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ben kahve içiyorum ve şarkı dinliyorum öyle
Dizi izliyorum ama yorulmuşum. Gözler ağrıyor yavaştan. Daha çok erken, yatmak istemiyorum.
bende o çayları yetiştiriyorum şu andada suluyodum 😂😂
Filmin başlamasını çayın demlenmesini bekliyor
spora gidicem bugün bi post gelir belki tabi foto çekicek insan evladı bulabilirsem
Şu an işi gücü bıraktım senin soruna cvp yazıyorum 😀
Çay içtim oturuyorum öyle düğün dernek sünnet açık TV de öyle çalıyor 😅
iyi dedin ben de bir çay içeyim
PC de takılıyore
Her yerim ağrıyor. Yatakta dönüp duruyorum
neden
Hastayım
neyin var
Göğüs kafesimde ağrı hissediyorum şu an. Ve kusma hissi var sürekli
çay içerek nette dolanıyom boşboş bende:)
Yatakta uzanıyorum KS de takılıyorum
Biraz efkarlıyım ve hala çalışıyorum
Çay iciyoru afiyetler olsun
Star Fox Assault oyununu oynamaya hazırlanıyordum...
Az önce bas gitarımı çaldım. 🎸
shuffle dans videoları izliyorum
Simsiyahtir 🤮
Okulda, son 2 dersin bitmesini bekliyorum.
İş yerinde deliriyorum, özgür olmamak zor
Yatakta uzanıyorum
soru yazmakla meşguldüm
maşallah bugün baya aktifsin :)
Film izliyorum
Bende senin gibiyim
Yemek hazırlıcam
Mesai bitti servisteyim 🍕
Çalışıyorum
Hititçe hakkında bir araştırma yapıyorum.
Özel kanka
Kahveli süt içiyorum bende
Aynı, boş işler.
uzandım karsnlikta
evdeyim işte
Malum iş rahatlama
Tanışalımmı elif?