Kişilik & Karakter Psikolog ayağınıza geldi 🤣🙈 anlatın bütün dertlerinizi? Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Belki yardımcı olurum Güncellemeler+1 yıl Öncelikle açıklama yapayım gercek psikolog değilim ama dertlenmek isteyen olursa burdayım Psikolog ayağınıza geldi 🤣🙈 anlatın bütün dertlerinizi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. dertlerim çok ama gerek yok anlatmaya sdfsd 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. her şey herkese anlatılmaz 0 2 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Kendin bilirsin zorlayan yok 🙃 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O yüzden anlatmadım zaten. Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ne kadar para isteyeceksin sonra 0 5 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Bedava... buarada ben bu soruyu şaka amaclı yazdım... haberiniz olsun Yorumla rexeberiab +1 yıl Kardeşim takılıyorum sadece ya para istediğini zaten düşünmedim rahat ol yani Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yok anladimda kadının biri gervek psikolog zannetmiş 🤣🙈 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Ondan dedim Yorumla rexeberiab +1 yıl O apayri olay Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şey libodom değişik yerlerde aniden yukseliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hasta mahremiyeti vsr mı 0 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Var tabi canım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi aranızda dedikodu oluyor mu Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yok kimseye anlatmam söz... kız sen gervek psikolog mü zannettin beni 🙈 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eskişehir'de iyi bı bar Öner bana 0 2 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Eskişehir de değilim... memleket eskişehir... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı defa da işe yarayin be:) Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Olursan helal 0 3 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Gönder gelsin Yorumla FreePowerFullll +1 yıl boş ver üzülürsün Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Yok be... Anlat ama seni zorlamıyorum anlatmak istemiyorsan anlatma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dertlerim çok ama gerek yok anlatmaya sdfsd
her şey herkese anlatılmaz
Kendin bilirsin zorlayan yok 🙃
O yüzden anlatmadım zaten.
Ne kadar para isteyeceksin sonra
Bedava... buarada ben bu soruyu şaka amaclı yazdım... haberiniz olsun
Kardeşim takılıyorum sadece ya para istediğini zaten düşünmedim rahat ol yani
Yok anladimda kadının biri gervek psikolog zannetmiş 🤣🙈
Ondan dedim
O apayri olay
Şey libodom değişik yerlerde aniden yukseliyor
Hasta mahremiyeti vsr mı
Var tabi canım...
Kendi aranızda dedikodu oluyor mu
Yok kimseye anlatmam söz... kız sen gervek psikolog mü zannettin beni 🙈
Eskişehir'de iyi bı bar Öner bana
Eskişehir de değilim... memleket eskişehir...
Bı defa da işe yarayin be:)
Olursan helal
Gönder gelsin
boş ver üzülürsün
Yok be... Anlat ama seni zorlamıyorum anlatmak istemiyorsan anlatma