Hayatınızdaki insanlar sizin her yüzünüzü bilir mi.. yoksa kendinize sakladığınız yanlariniz var mi birilerinin gelipte kesfetmesini bekleyen..

Hayatınızdaki insanlar sizin her yüzünüzü bilir mi.. yoksa kendinize sakladığınız yanlariniz var mi birilerinin gelipte kesfetmesini bekleyen..

Her insan bunu başaramaz.. sadece ve sadece benim çok sevdiğim değer verdiğim insan bunu başarabilir ki bunun için de zaten aşk ve güven lazım bunların hepsi de zaman içinde olacak şeyler benim için.. yani bir kadına güven duymalıyım onu tanımalıyım birbirimiz için her şeyi yapacak kadar sevmeliyiz ondan sonra benim her yönümü bilen tek kişi de o olur tabi ki de her zaman..
Hayır. Hep diyorum benim tek derdim anlaşılmak ve aynı dili konuşmak. Bunu başardığım bir kişi buldu mu bitiyor diğerleri gözümde. Elbette insanlığını kaybetmiyorlar ama o kişi kadar değer da kazanamıyorlar. Ve bazen hatta sıklıkla kimse bilmesin beni diyorum kendi kendime. Hatta mümkün olsa görünmezlik pelerini takıp öyle yaşarım. Kafama gör hareket eder, istediğim gibi yaşarım. Ama mümkün değil
Amin, çok teşekkür ederim 🥹 Pek yaygın bir düşünce değil herhalde benimki
🥹🥳🌿
teşekkür ettiim
Hayır, genel olarak da bu mümkün değil.
İnsan daha kendisini bile iyi tanıyamıyor, kendi kişiliğiyle tam yüzleşemiyorken bunun başka bir insanın anlayıp keşfetmesi daha da zor bir şey.
Teşekkür ederim :)
Cevap
7Cevap
Açıkcası gizemli biri olmak isterdim başlarda belki öyleyim ama sonra haraketlerim tahmin edilesi oluyor😅
Aslında olması gerek bu olmalıyken sen net olduğundan karşındaki sana göre haraket edip seni tersde bırakabiliyor. değişim malum zor...
Bi insanı tanımak zordur..
İletişim olmadan keşif edemezsin
Gizemli biri değilim ama yapacaklarim bana da sürpriz oluyor bazen
Ben istersem keşfederler. İstemezsem müneccim değiller.
İmkansız. İnsanlar sadece zanneder. Çözdüm derler, keşfettim derler.
Herkes farklı bir açıdan bakacağı ve değerlendireceği için sadece görmek istedikleri kadarını görürler..
sadece istediğim yüzümü görürler
Her yönümü keşfetmesine müsaade etmem.
Hayır tabii ki kimse bilmez
Herkes kesfedemez sadece izin verdiklerim..
Mutlaka vardır
Hayır
Hayır
keşfedemez ya insana kendini ne kadar açarsan aç.
Bilemezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?