Kişilik & Karakter Rüyalarınızı hatırlıyor musunuz? s Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bölük börçük🙄 Rüyalarınızı hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bazı ruyalarim var tüm gün etkiliyor beni bazısı var ağlayarak uyanıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 136,7b cevap paylaştı. Rüya görmüyorum hiç :D 1 2 Yorumla s Aybuke6 8 ay Hatırlamıyorsundur🙈 u Barış_LonelyForever 8 ay 🙈 :D
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 91% 8 ay eh işte :d hergün görüyoruzda belli bir süre geçince unutuyoruzz 1 9 Yorumla s Aybuke6 8 ay Sabah uyandım aklımda bir şey yoktu, Celal Şengörün fotoğrafını gördüm aklıma rüyam geldi ama detay yok😂😂 Yorumla Punisher-34 8 ay bula bula onumu :D ben barbarayı lopezi görüyorum :D Yorumla s Aybuke6 8 ay Hahah onu görmedim de onunla bağlantılı bir şeydi😂 ne rüyalar var da her yerde yazılmıyor işte 😂🙈 Yorumla Punisher-34 8 ay yazılacak yere gelde dedikodu yapak :D zaten gs fb maçına az kaldı iddaya girmemiz laızm :D Yorumla s Aybuke6 8 ay Şimdi değil biraz yoğunum da akşam yaparız😂 Yorumla Punisher-34 8 ay tamam o zaman çocuklarla sana iyi dersler kolay gelsin :D Yorumla s Aybuke6 8 ay Sağ ol 😂 kolay gelmesine çok ihtiyacım var şu an😂😂 Yorumla Punisher-34 8 ay çay hazırlıyorum merak etme :D Yorumla s Aybuke6 8 ay İyi bari 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Rüyamda bardak bardak su içiyordum bak şimdi geldi aklıma 😀 1 2 Yorumla s Aybuke6 8 ay Afiyet olsun 😂 Yorumla u _Süveyda 8 ay Sağ ol😀 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Genelde hatırlamıyorum amazon birini hatirladim 1 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Uyanınca bir gram aklımda yok hard disk dolu ondan sanırım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Çopu zaman. Bu gece ünideydim ve prenses model bir gelinlik giymiştim. Saçım harika ötesiydi. Saçmalardan seçmeler işte 1 0 Yorumla
Poşetçqy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 8 ay Ben ne rüya görsem uyandığımda onu yaşıyorum dejavu gibi 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 8 ay Yok bazılarını onu da anlatırım bazı zamanlar 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 55% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Istisnalar haric evet. :) 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Genelde en kötülerini 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Zaman zaman evet 1 0 Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 29 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hatırlarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bazı ruyalarim var tüm gün etkiliyor beni bazısı var ağlayarak uyanıyorum
Rüya görmüyorum hiç :D
Hatırlamıyorsundur🙈
🙈 :D
eh işte :d hergün görüyoruzda belli bir süre geçince unutuyoruzz
Sabah uyandım aklımda bir şey yoktu, Celal Şengörün fotoğrafını gördüm aklıma rüyam geldi ama detay yok😂😂
bula bula onumu :D ben barbarayı lopezi görüyorum :D
Hahah onu görmedim de onunla bağlantılı bir şeydi😂 ne rüyalar var da her yerde yazılmıyor işte 😂🙈
yazılacak yere gelde dedikodu yapak :D zaten gs fb maçına az kaldı iddaya girmemiz laızm :D
Şimdi değil biraz yoğunum da akşam yaparız😂
tamam o zaman çocuklarla sana iyi dersler kolay gelsin :D
Sağ ol 😂 kolay gelmesine çok ihtiyacım var şu an😂😂
çay hazırlıyorum merak etme :D
İyi bari 😂
Rüyamda bardak bardak su içiyordum bak şimdi geldi aklıma 😀
Afiyet olsun 😂
Sağ ol😀
Genelde hatırlamıyorum amazon birini hatirladim
Uyanınca bir gram aklımda yok hard disk dolu ondan sanırım.
Çopu zaman. Bu gece ünideydim ve prenses model bir gelinlik giymiştim. Saçım harika ötesiydi. Saçmalardan seçmeler işte
Ben ne rüya görsem uyandığımda onu yaşıyorum dejavu gibi
Yok bazılarını onu da anlatırım bazı zamanlar
Istisnalar haric evet. :)
İşime geleni 😆
Genelde en kötülerini
Ben her şeyi hatırlarım
Zaman zaman evet
Evet hatırlıyorum
evet. dün gece gene pompa yapıyordum
Dakika dakikasına kadar
Hayır hatırlamıyorum neden öyle oluyor
Evet