Kişilik & Karakter Senin adını biz koysak ne olurdu söyleyelim mi 😒? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 106 Yapay Zekaya Sor @Nâ-mūtenahį ile söyleyeceğiz çok komik şeyler düşündük hadi çıkın çıkın gelin hdhshs Senin adını biz koysak ne olurdu söyleyelim mi 😒? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hadi söyle güzel bir şey söyle herkes okuyor 2 8 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Dhshd aklımda deli şeyler vardı güzel dedin diye demiyorum Meral Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Mercan Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ikisinide sevdim😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂🤍 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Okşan Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Tövbe jsjs o ne erotik bir isim annesi babasi hic sevmemis gibi Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hdhshsbsbhs Allah sizi Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🙈😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Olur 8 18 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ahahshsjsbdnshs ben sana Abuzer ismini verdim gitti Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Çok karizma Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sana özel dkdk Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Zekai harika durdu sende Yorumla MrKuzey +1 yıl abi eğer abuzer olarak değiştirirsen adını aynı caddede bile yürümem senle haberin olsun :d Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @MrKuzey 😂😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @MrKuzey 😂😂😂😂şarap gibi adam sana mı kaldı ne sjdbxhf Yorumla MrKuzey +1 yıl @kadjdaks Evet bana kaldı bensiz ortam yapamaz fjkgkhk Yorumla Kadjdaks +1 yıl @MrKuzey yapar biz varız fnsjsj Yorumla MrKuzey +1 yıl Sen avukatı mısın :d Yorumla Kadjdaks +1 yıl @MrKuzey evet narkosun avukatiyim da sen kimsin shshs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Abimi vermem kimselere fjfhfj Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį sende gel karpuz keselim djdjd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Karpuz sevmiyorum sjfjjcjc Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį ne seviyorsun fjsjd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Passion fruit seviyorum ben djcjjfjfuhcjd Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį hdjshdjs başka bişi vericem sana ben bekle 😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bekliyorum hayatımın anlamı sjfhjfhjf Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur söyleyin kızlar.. 😅 Ama lütfen güzel bir isim olsun.. 😂 2 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tatlişko Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @Nâ-mūtenahį ay çok teşekkür ederim kulağa da ne kadar hoş geliyor.. 😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ay rica ederim tatlı kız 😅 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hadi bakam bekliyorum. Güzel bir olsum klasik olmasın lütfen 😂 2 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Marziye dhdbshf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Selamet djfj Yorumla Kehribark +1 yıl Yaaaa😭😭😂😂 gülme krizine girdim çok havalı isim 😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂😂bizde böyle dhshs Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl hmm merak ettim, bakalım ismim ne olurmuş :D 2 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kuru fasulye koycam ben rulyaya uyar shdhshshsvc Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Rukniyye Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=p76wPwaAMlY&ab_channel=Kolpa%C3%A7ino3 2 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl AdımıFerihaKoymayınLütfen. Evet.. Üst tarafta kamu spotu verdiğime göre.. Herhalde feriha koymazsınız diye tahmin ediyorum. :) <3 2 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Olur söyleyin bakalım 😅 2 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayhoş Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Yine şahane bir ad olurdu eminim 😄 2 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Halle Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hülle Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur tabi söyleyin bakalım :d 2 8 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Güney fjdjf Yorumla MrKuzey +1 yıl Çok tanıdık geldi hmm hkkhkh Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tekin 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kuzey Güney tek kız birde miss fbdbf Yorumla MrKuzey +1 yıl @Nâ-mūtenahį uyum süper gerçekten :D :D Yorumla MrKuzey +1 yıl @kadjdaks oldu olacak yönetmen ol da film çekelim khgkhk Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam olurum fndbf Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hadi bakalım söyle. 2 7 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İzamettin djsn Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nizamettin Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį shshdhs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla İndeepth +1 yıl @Nâ-mūtenahį Çok yaklaştın. :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İzzettin Yorumla İndeepth +1 yıl @Nâ-mūtenahį Yok o dediğin ismi doktor ismimi öyle yazmıştı. :) hiç unutmam. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Haydi söyleyin bakalım 2 22 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tavşan bey djfjjfjf Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį tavşan bey mi dkdbdbababdbc Yorumla u tenedos +1 yıl Ne olmuş Kanca hanım ne güzel isim dedemde tavşanım diye severdi beni Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben bu yorumu a niye bu kadar güldüm ayrıca kanca ne yav 😂😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Evet gayet sevimli hihhh 😒 Yorumla u tenedos +1 yıl @Nâ-mūtenahį 👯👯♂️👯♀️🐰 hiç işte ne güzel sevimliyim niye gülüyor bu konca Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hiç bir fikrim yok kıskandı herhalde ismini 😒 Yorumla Kadjdaks +1 yıl He aynen çok kıskandım patlafim burada 😂😂 Yorumla u tenedos +1 yıl @Nâ-mūtenahį kıskanç işte teşekkür ederim ben size Yorumla u tenedos +1 yıl İsim ifşa etmiyoruz amaaa 😄 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bende size teşekkür ederim efenim fjfj Yorumla u tenedos +1 yıl Afacanlık yapmayınnn 🤦🏻 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen beni ifşa ederken oluyordu dhsbshf Yorumla u tenedos +1 yıl Ama sen kendin zaten sorularında paylaşıyorsun 😁 kendi adını Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ahahah nasılda sildiler 😂 Yorumla u tenedos +1 yıl @Nâ-mūtenahį artık adımı sende biliyorsun kendini imha et 5 dakikan var Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Asla seni imha ederim ama djfjfj Yorumla u tenedos +1 yıl @Nâ-mūtenahį ihmal etme beni tamam Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İhmal etmem hep ilgilenirim artık tamam djfjfj Yorumla u tenedos +1 yıl @Nâ-mūtenahį sağol çok iyisin Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayy ne demek rica ederim Yorumla u tenedos +1 yıl @kadjdaks örnek al az arkadaşı Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hasan koyun ya da abuzer 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Abuzittin Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį abuziyella demedigini şükür dhdhd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Limpos +1 yıl Abuziyella ne la sivastaki gay gibi sjsj gerek yok kültür şokuna Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂😂😂 biz gülüp eğlenmek için sordum dgbscs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Estağfurullah yav Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl söyleyin bakalım 2 9 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nizamettin Yorumla Kadjdaks +1 yıl Recep Yorumla Punisher-34 +1 yıl allah kahretmesin sizi hemi tu sıfatınıza REcep olurda Nizamettimn nedir len Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sifatimiza laf etme shsh Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣 ne var be Yorumla Punisher-34 +1 yıl @Nâ-mūtenahį FRank castle diyemıyormusunuz hee :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Diyemedim cahilliğime ver ağam djfjjf Yorumla Punisher-34 +1 yıl @Nâ-mūtenahį bu sefer affetim :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah razı olsun ağam fjfjf Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Buyrun Küçük Hanım :) 1 5 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bircin Yorumla bjkandahmet +1 yıl O ne bea? 🤔 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İsim fhdjfbs Yorumla bjkandahmet +1 yıl Renault kadjar var sende kadjar sın o zaman Hıh!!! 😠 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam fjsjd Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Söyleyin kızlar. Ne olurdu benim ismim? 3 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayal 🤍 Yorumla _KalbiSükûn_ +1 yıl Anca hayal olurum zaten. Doğru tespit 🌼 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤍🤍🤍 Yorumla _KalbiSükûn_ +1 yıl 💙 hayaller mavi olsun ama olur mu? Gökyüzü kadar engin ve mutluluk verici olsun. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen iste yeter olsun bakalım 💙 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzel bir şey sallayın 😅 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Efoşko Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Şöyle güzel bir isimle güne başlayın. Günaydın 😊 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Mennan Yorumla Menethil +1 yıl Kulağa kötü geldi ama anlamı güzelmiş. Teşekkürler 😊 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geldim bir isim verin bakalım. 2 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Mario Yorumla Lucky-Luke +1 yıl İtalyan... Nereden esti? Merak ettim. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Attım Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Güzel atmışsın Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Thanks Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Söyleyin 💁♀️ 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayyüce Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl @Nâ-mūtenahį teşekkür ederim hoşmuş 😌 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur söyleyin bakalım 😊 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tomtiloşkom Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😊 Güzelmiş Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dinliyorum minik civcivler jxnxjdjd 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Fesligül 😅🤍 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Merak ettim 😅 ne olurdu acaba 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Güleser Yorumla _Elyise +1 yıl @Nâ-mūtenahį gülüp eserim çok doğru 😄 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hadi söyleyin 3 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ferihanin simli topuzu jfjf Yorumla Kadjdaks +1 yıl Melisa dhshs Yorumla -Felaketce- +1 yıl @Nâ-mūtenahį bunu sevdim 😅😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sevindim 😂🌺 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. ;) yedi bela şüküfe 1 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ne olursa olsun ama dinimize uygun olsun 1 0 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi 😊 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Söyleye bilirsin 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İncila Yorumla isabella181919 +1 yıl O ne ki Yorumla Kadjdaks +1 yıl İsera Yorumla isabella181919 +1 yıl Oda ne? Yorumla Kadjdaks +1 yıl İsim Yorumla isabella181919 +1 yıl Hm anladim tesekurler Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyleyin 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Mayhoşcan Yorumla Kadjdaks +1 yıl Miziris Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Olur 2 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Cemo Yorumla Kadjdaks +1 yıl Viyanir Yorumla cemo17 +1 yıl Garip Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olurumsu 2 7 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl İkizoşkom Yorumla ikizterazi +1 yıl Namütenahoşkom jckfnf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yerimoşkom djfjf Yorumla ikizterazi +1 yıl Düştümoloşkom Yorumla Kadjdaks +1 yıl Seffare Yorumla ikizterazi +1 yıl O neydi gıız Yorumla Kadjdaks +1 yıl İsim fjdjf Yorumla
Lavanilya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadi söyleyin 2 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vanilya Yorumla Kadjdaks +1 yıl Lavuş Yorumla Lavanilya +1 yıl Lavuk gibi oldu sanki bu sdfdkds Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Lavuş olmadi be djfj Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleyin bakalım 2 6 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ziyagil Yorumla umeyirarsln +1 yıl Uuu iyimiş Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Umoşum djfjjf Yorumla umeyirarsln +1 yıl Ümo, umoş, yumoş 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yumos yumos oldum oysss😂😂😂 Yorumla umeyirarsln +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. olur,, 2 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Peluşe Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sennure Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Söyleyin 2 12 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kapluş djfj Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Kapluş diye isim olmaz 😒 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Babuş Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Oldu bikerem djfjf Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl tamam cicişler oldu Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Cicis mi 🤮 Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Bebişte olur Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį çok itici kustum 🤢🤢 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bende 🤮 Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Amma hassasmış mideler kusan kusana😒 Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Bu şapkadan tavşan çıkmazKapluş demeyecektiniz😒 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam sen Ebu zeh ol Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Bende geldim, söyleyin bakalım 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Teletabies Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Söyleyin 2 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Mehmetuşko Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kuzuşko Yorumla Kadjdaks +1 yıl @Nâ-mūtenahį o ne be aşko kusko kızlar gibi dhdhs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bekosum da bekoşum djfj Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyleeeee 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Fiskos Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olur:)) 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet isterim 🫶 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Söyle 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olur 😊 1 0 Yorumla
minekhrmnx Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Soyleyinnn 2 8 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Minnie Yorumla minekhrmnx +1 yıl Efendim Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ney😅djjf Yorumla minekhrmnx +1 yıl Anlamadim lan Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Lannn🤣 Yorumla minekhrmnx +1 yıl Pardon xjxjjxjx Yorumla Kadjdaks +1 yıl Muriye Yorumla minekhrmnx +1 yıl Değişik xjxjjss Yorumla
dhzhxhzh Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Söyleyemezsin sg 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Senin derdin ne Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hazırım 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hattuç Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Çok beğendim hshsjskjs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hebe Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Şükür sebeplerim oldunuz Kızlar sağolun😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen sağol 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hadi söyle güzel bir şey söyle herkes okuyor
Dhshd aklımda deli şeyler vardı güzel dedin diye demiyorum
Meral
Mercan
Ikisinide sevdim😂
😂😂🤍
Okşan
Tövbe jsjs o ne erotik bir isim annesi babasi hic sevmemis gibi
Hdhshsbsbhs Allah sizi
🙈😂
Olur
Ahahshsjsbdnshs ben sana Abuzer ismini verdim gitti
Çok karizma
Sana özel dkdk
Zekai harika durdu sende
abi eğer abuzer olarak değiştirirsen adını aynı caddede bile yürümem senle haberin olsun :d
@MrKuzey 😂😂😂
@MrKuzey 😂😂😂😂şarap gibi adam sana mı kaldı ne sjdbxhf
@kadjdaks Evet bana kaldı bensiz ortam yapamaz fjkgkhk
@MrKuzey yapar biz varız fnsjsj
Sen avukatı mısın :d
@MrKuzey evet narkosun avukatiyim da sen kimsin shshs
Abimi vermem kimselere fjfhfj
@Nâ-mūtenahį sende gel karpuz keselim djdjd
Karpuz sevmiyorum sjfjjcjc
@Nâ-mūtenahį ne seviyorsun fjsjd
Passion fruit seviyorum ben djcjjfjfuhcjd
@Nâ-mūtenahį hdjshdjs başka bişi vericem sana ben bekle 😂😂
Bekliyorum hayatımın anlamı sjfhjfhjf
Olur söyleyin kızlar.. 😅 Ama lütfen güzel bir isim olsun.. 😂
Tatlişko
@Nâ-mūtenahį ay çok teşekkür ederim kulağa da ne kadar hoş geliyor.. 😅
Ay rica ederim tatlı kız 😅
Hadi bakam bekliyorum. Güzel bir olsum klasik olmasın lütfen 😂
Marziye dhdbshf
Selamet djfj
Yaaaa😭😭😂😂 gülme krizine girdim çok havalı isim 😂😂
😂😂😂bizde böyle dhshs
hmm merak ettim, bakalım ismim ne olurmuş :D
Kuru fasulye koycam ben rulyaya uyar shdhshshsvc
Rukniyye
AdımıFerihaKoymayınLütfen.
Evet.. Üst tarafta kamu spotu verdiğime göre.. Herhalde feriha koymazsınız diye tahmin ediyorum. :) <3
Olur söyleyin bakalım 😅
Ayhoş
🤣🤣
😂😂😂
Yine şahane bir ad olurdu eminim 😄
Halle
Hülle
Olur tabi söyleyin bakalım :d
Güney fjdjf
Çok tanıdık geldi hmm hkkhkh
Tekin 😂
Kuzey Güney tek kız birde miss fbdbf
@Nâ-mūtenahį uyum süper gerçekten :D :D
@kadjdaks oldu olacak yönetmen ol da film çekelim khgkhk
😂😂😂
Tamam olurum fndbf
Hadi bakalım söyle.
İzamettin djsn
Nizamettin
@Nâ-mūtenahį shshdhs
🤣🤣🤣
@Nâ-mūtenahį Çok yaklaştın. :D
İzzettin
@Nâ-mūtenahį Yok o dediğin ismi doktor ismimi öyle yazmıştı. :) hiç unutmam.
Haydi söyleyin bakalım
Tavşan bey djfjjfjf
@Nâ-mūtenahį tavşan bey mi dkdbdbababdbc
Ne olmuş Kanca hanım ne güzel isim dedemde tavşanım diye severdi beni
Ben bu yorumu a niye bu kadar güldüm ayrıca kanca ne yav 😂😂😂
Evet gayet sevimli hihhh 😒
@Nâ-mūtenahį 👯👯♂️👯♀️🐰 hiç işte ne güzel sevimliyim niye gülüyor bu konca
Hiç bir fikrim yok kıskandı herhalde ismini 😒
He aynen çok kıskandım patlafim burada 😂😂
@Nâ-mūtenahį kıskanç işte teşekkür ederim ben size
İsim ifşa etmiyoruz amaaa 😄
Bende size teşekkür ederim efenim fjfj
Afacanlık yapmayınnn 🤦🏻
Sen beni ifşa ederken oluyordu dhsbshf
Ama sen kendin zaten sorularında paylaşıyorsun 😁 kendi adını
Ahahah nasılda sildiler 😂
@Nâ-mūtenahį artık adımı sende biliyorsun kendini imha et 5 dakikan var
Asla seni imha ederim ama djfjfj
@Nâ-mūtenahį ihmal etme beni tamam
İhmal etmem hep ilgilenirim artık tamam djfjfj
@Nâ-mūtenahį sağol çok iyisin
Ayy ne demek rica ederim
@kadjdaks örnek al az arkadaşı
Hasan koyun ya da abuzer
Abuzittin
@Nâ-mūtenahį abuziyella demedigini şükür dhdhd
😂😂😂
Abuziyella ne la sivastaki gay gibi sjsj gerek yok kültür şokuna
😂😂😂😂 biz gülüp eğlenmek için sordum dgbscs
Estağfurullah yav
söyleyin bakalım
Nizamettin
Recep
allah kahretmesin sizi hemi tu sıfatınıza REcep olurda Nizamettimn nedir len
Sifatimiza laf etme shsh
🤣🤣 ne var be
@Nâ-mūtenahį FRank castle diyemıyormusunuz hee :D
Diyemedim cahilliğime ver ağam djfjjf
@Nâ-mūtenahį bu sefer affetim :D
Allah razı olsun ağam fjfjf
Buyrun Küçük Hanım :)
Bircin
O ne bea? 🤔
İsim fhdjfbs
Renault kadjar var sende kadjar sın o zaman Hıh!!! 😠
Tamam fjsjd
Söyleyin kızlar. Ne olurdu benim ismim?
Hayal 🤍
Anca hayal olurum zaten. Doğru tespit 🌼
🤍🤍🤍
💙 hayaller mavi olsun ama olur mu? Gökyüzü kadar engin ve mutluluk verici olsun.
Sen iste yeter olsun bakalım 💙
Güzel bir şey sallayın 😅
Efoşko
Şöyle güzel bir isimle güne başlayın. Günaydın 😊
Mennan
Kulağa kötü geldi ama anlamı güzelmiş. Teşekkürler 😊
Geldim bir isim verin bakalım.
Mario
İtalyan... Nereden esti? Merak ettim.
Attım
Güzel atmışsın
Thanks