Hepimizi geliştiren, büyüten bir olay olmuştur. Belki kırılma değildir sizdeki adı ama kırılmışsınızdır. Böyle hissettiğiniz an neydi?

Derin sorular da bugün
Hepimizi geliştiren, büyüten bir olay olmuştur. Belki kırılma değildir sizdeki adı ama kırılmışsınızdır. Böyle hissettiğiniz an neydi?

Derin sorular da bugün
Kırılma dediğimiz şey bence zamanla gelişen bir oluşum. Hemen olmuyor aniden illaki biriktiriyor içinde. Benim kırılma diyebileceğim bir nokta kot bir zamanım oldu her şey tüm hayatım alt üst oldu. Ve o an kimse yoktu yanımda. Seviyorum dediğim insanlar yalan oldu fake çıktı. Bunu gördüğüm zaman dedim ki demek ki insanlar bazen böyle..
Aslında kırıldığımızı da sonradan fark ediyoruz. O an sadece duruyor ve izliyoruz. Kırıldığımızı, içimizde bir şeylerin koptuğunu çok sonradan anlıyoruz. Neyse ki nerede olursak olalım Allah bizimle 🥹
Olması gereken oluyor diyelim ✍🏻✍🏻
Küçükken insanların beni yok saymasından, varlığımı unutmasından korktuğumu hatırlıyorum. Bir keresinde küçükken öldüğüm bir rüya görmüştüm. Tam ölmemişim de, sadece etrafımdaki (evdeki) kişilerle konuşmaya çalıştığımda "sen öleceksin" diye benden kaçtıklarını hatırlıyorum.
Bir keresinde de annem ve ben sonradan kalabık bir ortama dahil olmuştuk. O sırada amcam markete gitmiş ve oradakilere göre alışveriş yapmış. Herkese çikolata, abur cubur verirken beni unuttular. Sonra kimsenin bana bir şey vermediğini farketti. Daha sonra halam kendi hakkından bana da verdi. Amcamın beni fark ettiği o an utanmış ya da mahçup olmuş hissettiğimi hatırlıyorum. Üzüntü gibiydi.
Sanırım ilk anım bu
Yaa 🥺🫂 rüyada öldüğünü hissetmek ya da unutulmak çok kötü ya.. Özellikle gerçekten unutulmak Allah düşmanıma yaşatma son 😔
Yaşatmasın*
Çok derinlere indim de 4 yaşındaydım babam terslemişti
Ah ah aile herkesin ortak yarası 😔🫂
Dıştan belli fazla etmiyorum ama içimde yıkım oluşuyor özellikle geceleri ve sessiz kaldım oda içerisinde aklıma geliyor sonra Allah ile benim aramda dua ediyorum öyle geçiyor beni kırdılar diyorum allahim derdim küçük Allah büyük diyerek sakinleşiyorum
Cevap
3Cevap
Evet hatırlıyorum zaten hayatımda olumlu ya da olumsuz şeyleri her zaman hatırlıyorum maalesef.. hiç gitmiyorlar
En büyük Kırılmayı ilk 18 imde işe girince yaşadım. Öyle öyle alıştım çoğu şeye. şu an boş şeylere kırılmışım diyorum geçmişe bakıp düşününce
İlk kırıldığım zamanı hatırlamıyorum. Az kırılsak unutmazdık.
Çocukluğuma dair bir kaç anı var o zaman tanışmıştım değersizlik ve yetersizlik hissiyle başkada çok hatırlamıyorum öyle kırıldığımı.
🥺🫂
Babam sağolsun
🥺🫂
🥰
Çok küçüktüm. Babam yüzünden.
🥺 en derin yara baba
Ailevi meseleler benim kırgınlıklarım.
Bir ortamda istenmeyen kişi olduğumu anladığımda
🥺🫂
Miniciktimm dahaa
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?