Kişilik & Karakter Görüldü atan kişiye ne denir? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor WhatsApp sorunu 🙄 Güncellemeler+1 yıl Dün bi video yolladım arkadaşıma görüldü atan kişiye özel diye 😂Videoyu izledi cevap attı bu sefer ben görüldü attım 😂😂😂 Görüldü atan kişiye ne denir? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. ben görüldü atan kişiye yazmayacağım için bir şey demezdim tabi ki de.. yazmıyorsa kendisi bilir aban değer vermeyenle işim olmaz 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Şu görüldü atmayı daha çok kızlar yapıyor. En ağır şekilde cezalandırılmalılar. 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Size de güven olmuyor bunun cezası ne 🤔 Yorumla battalgazi007 +1 yıl hiç baktın mı şu siteye aldatan kızlar ghosting atan kızlar terkeden kızlar.. sence kim güvenilmeye değer Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hiç kimse Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bende ona aynısını yapardım 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Görüldü atan kişi denir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ben görüldü atan kişiye yazmayacağım için bir şey demezdim tabi ki de.. yazmıyorsa kendisi bilir aban değer vermeyenle işim olmaz
Şu görüldü atmayı daha çok kızlar yapıyor. En ağır şekilde cezalandırılmalılar.
Size de güven olmuyor bunun cezası ne 🤔
hiç baktın mı şu siteye aldatan kızlar ghosting atan kızlar terkeden kızlar.. sence kim güvenilmeye değer
Hiç kimse
kor olmayasica
Bende ona aynısını yapardım
Bende ona görüldü atarım
Görüldü atan kişi denir
Yazma
Seni annen sevsin🙂
Hadi eyvallah denir
Kısasa kısas yapılır
Bir şey denmez.
Hiç bise
Niye görüldü atıyorsun denir