Devasa bir süzgeçten geçsem. Acaba, tortu olarak ne kalır geriye benden?🙄

Devasa bir süzgeçten geçsem. Acaba, tortu olarak ne kalır geriye benden?🙄

Ya ben bayılıyorum ama böyle sorulara 🥹 Düşündüren, sorgulatan ve kim olduğunu hatırlatan soru tarzları 😍
Düşündüm ben neyim, beni ne yansıtır tam olarak diye. Ve tek bir şey diyemeyeceğimi fark ettim. Bir sürü şey söyleyebilirim ama hepsi de birbirine zıt ve kalabalık olur muhtemelen. Bu yüzden ben hep yaptığım gibi derin kelimelerin anlamına sığınıyorum.
Doğa kalırdı. Renklerin, neşenin ve huzurun yaprakları arasında kaldığı gibi endişenin, paniğin ve kaosun dalından köklerine uzanması gibi kapsamlı bir doğa kalırdı. Evet evet, eminim. Benden geriye sadece bir avuç toprak kalırdı. Gelişemediysem taşa ve gereksiz tortulara; gelişip kendimi değiştirebildiysem de yeni filizlere ve tohumlara dönüşürdüm.
🥹🫰
teşekkür ederim bal peteğiim 🌿
Geçtim ben o süzgeçten, geriye yine yalnızlık ve keder kaldı. Kaybedilen güvenler. Sevgime karşılık alamadığım çiçekler kaldı..
Evet..
Cevap
7Cevap
Benden bir şey kalmadı maalesef. yani tüm d8uygularım tamamen bitmiş gibi.. bunun suçlusu da hayat ve insanlar oluyor maalesef..
Maalesef 😏
Bir tasarlayıp ürettiğim sistemler, bir de yazdığım şiirler kalır
Biriktirdiğim insanlar.
Aklımdaki soru işaretleri kalırdı herhalde. Fazlalık yapan sadece onlar var bu ara.
Mümkünse daha önceden hayatıma girmiş negatif enercili, toksik insanlar tortu olarak dibe çöküp benden ayrışsın. Bebeksi enercime hiç yakışmıyor
Elem ve keder kalır
çok safım sıfır atıkla geçerim sdfasdf
Çok bir şey kalmaz gibi :/
Ruhum... çünkü onlar hep özgür
Yaptığım iyilikler
Kibir
Borç sjsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar