Yeni tanıştığın birisi ile nasıl iletişimi ilerletebilirsin?

Bir arkadaşın aracılığıyla birisiyle tanıştım ikisi arkadaşmış önceden işte biraz böyle arkadaşı ziyarete gidince goruyordum filan sonra konuştuk selamlaşmaya başladık filan ama öyle uzun uzaya bir muhabbetimiz olmadı hep naber nasılsın filan kendiside böyle bir konu açmıyordu ki konusayım bende etkilendiğim için kendisinden donup kalıyorum karşısında sonra işte bu bana belki birseyler yaparız beraber dedi bende tamam dedim ekleştik haber bekliyorum yok mesaj filan derken durum attı ben de Mesaj attım kısa bir konusmamız oldu işteyim çalışıyorum filan dedi görüşemiyoruz dedi bende bir kaç güne gelicem otarafa dedim oda görüşüruz ozaman dedi bende hazırlandım filan gitmisken onun bu sefer yanına gidecektim erken gittim ki onun yanına gideyim sonra arkadaşa da mesaj attım ben bi onun yanına uğrayacam. diye oda mesaj atmış arkadası geldi şu an ne zaman gider belli olmaz demiş gittigim gibi kaldım cafe de oturdum kendi basına saati bekledim sonra da gidip arkadası gördüm giderken de kapı önünde onu gördüm bir daha da görmedim yazmadı yazmadım da

Yeni tanıştığın birisi ile nasıl iletişimi ilerletebilirsin?