Kişilik & Karakter Geceye kendinden bir söz bırak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi çağırsan, hiçbir şey olmamış gibiyine sana geleceğim, yine her şeyi sana anlatacağım, yine sana ağlayacağım. Ne kötü. Geceye kendinden bir söz bırak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. gülerken kaybolanlar ağlarken gelmez 1 0 Yorumla
False34 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Keşke bir kere evet dese ama nerde bizde o şans 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ali? Yorumla
JustForOnceInLife Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl @buyurunbenimeva iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş. 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Çocuklar benim ayağımın çiçekten prangalaridir 1 1 Yorumla MK18811938 +1 yıl Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Always Choose Dark Side 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gülerken kaybolanlar ağlarken gelmez
Keşke bir kere evet dese ama nerde bizde o şans 😂
😂😂
Ali?
@buyurunbenimeva iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş.
Çocuklar benim ayağımın çiçekten prangalaridir
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Always Choose Dark Side
Koklayan olma, osuran ol