Merhaba her şey o gün beni rüyamda şeytanın boğmasıyla oldu sanki içime girdi. beni boğuyordu ve saat 4 gibi o gün uyandım. Aynada baktım ve yüzüm seytana benziyor.. dişlerim sivri yüzum de ona benziyor ve aynaya bile bakamıyorum korkuyorum.. gece dün gölge gördüm geçti, ve diğer tüm belirtiler de var.. sırtım hep agrıyor morluk var bacagımda falan.. daha çok şey uzun uzun yazamıycam şimdi.. Çok korkuyorum çünkü hep gölgeler geçiyor diye hissediyorum içimde Çin girdi diye düşünüyorum nasıl çıkar? bana lütfen yardım edin , ne yapmam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle şeyler var mı gerçek mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kankam bol bol nas suresi falan oku sıkıntı olmaz. Kötüyü düşünme ki çekme.
Kaç yaşındasın?
Yaşım 19
canım içine çin girmiş olsadi aek. kendinde mi. olacafini sanıyorsun canım kalk doktora git gorun
Beynin oyun oynuyor sana bakara süresini ac
Başka ne yapmam lazım
Çok düşünme
Hangi şehirdesiniz
Hatay
Benimde bir arkadaşımın teyzesine girmişti ama şu an geçti
Nasıl belli olur
İnsanlar beni görünce çok korkuyor
Hımmm hoca faln yok mu oralarda
Neden korkuyorlar
Yüzüm dedim ya
Korkunç oldu
Çocuğuna zarar veriyordu ve çevresindekilere
Yanlış anlamazsan fotosunu atsan sorun olur mu
Yok ben zarar vermiyom kimseye ben acı çekiyorum
Yani benimde bacağımda morluklar oluyor annem cinler yine seni dövmüş diyor ama ben acı çekmiyorum
Psikolojik olarak mı acı çekiyorsun
Kış kış cinler kış kış dersen gider
Ciddi konu
Off cin diye bir şey yok bu psikolojik
Hayır varrr gerçektenn
@svrsma görmeden inanmam görsem de psikolojik oldugunu dusunurum gerci
Yani ben hatırlamıyorum ama halama musallat olmuşlar annem ve ablam hatırlıyor bence psikolojik değil çoklu evrende yaşıyoruz
@svrsma olabilir evet ama bunun cin oldugunu nerden bilelim belki baska bir gezegenden gelen varliklar evet çoklu evrene inanabilirim de kurandaki cin oldugunu sanmiyorum
Sonuçta ne olduğunu bilmiyoruz ama kuran üstünden gidiyorsan kuranda cinlerin iyisi ve kötüsünden bahsediyor zaten insanlara musallat olanlarda kötü olanlar
valla ben inanıyorum cinlere
@svrsma inansam ne inanmasam ne hffdkjhgrdh sonucta cin yani üstün degil olsa bile
Doğru 😉
@svrsma 😆
Hocaya git bence sana musallat olmuş
Nasıl güvenicem
Bunlara hala inanan kaldı mı ya
Bu belirtiler ne o zaman
Belirti yok güzel kardeşim. Bunlar his ve senin korkuların. Psikolojik bir sıkıntın var. Bir psikolog ya da psikiyatriye görünsen en doğru tedavi ile sıkıntılarından kurtulursun. Yaşadıkların psikolojik sorunun ile inancının harmanlanmasi
Emin misin yalan şeyler mı bunlar
Hristiyanlarda cini haç ile çıkarıyorlar, şamanlarda ritüel ile İslam'da dua ile. Bin tane yöntem ve farklı inanış ile cin çıkarma ayinleri var. Bu nasıl cinmiski her bölgede farklı yöntemle çıkıyor? Hurafe bunlar. Gördüğünün dışında bir şey yok sıkma canını bosyere
Ama yüzüm neden değişti o zaman
Halüsinasyon da görebilirsin. Kendini ne kadar korkutursan korku nöbetin o kadar şiddetli geçer. Yüzünün değiştiğini gördüğüne inanıyorum bunda bir sıkıntı yok. Ama tamamen psikolojinin zayıf olmasından. Kötü ruhlar şeytan cin falan değil
Peki neden o zaman yüzüm çok çirkinleşti, göz altım mor kilom çok zayıfladı.. Yaklaşık 43 kiloya düştüm 1.70 olmama rağmen.. Burnım çok büyüdü.. Yüzüm şisti ama eskiden kafam küçücültü, burnum yamuldu kemer oldu.. Ayagım büyüdü 39 oldu ama bacağım cöp gibi., bol giyiniyorum.. Ayagım carkıp zaten.. Üstün bir deri kemik, kaburgam sayılıyor.. Hepsinın nedeni ne? Niye böyle oldu
Güzel kardeşim bir doktora gitsen? Randevu al. Psikiyatri, cildiye ve diyetisyene. Kilon tabiki düşer. Bunları kafaya takmaya devam edersen saçların dökülmeye başlar, cildin soluklasir daha neler neler
Gitsem ne fayda, doktora gıttım azar yedım geçen.. Cildiye desen zaten aynı ilacı verip çıkıyor, aldım kullandım daha beter oldu sivilce izi kaldı her yerimde. Bir ara ilaç kullandım , o zaman da intihar ettim yani daha kötü hissediyordum, hep bulantı oluyordu, yaşamıyor gibiydim.. Diyetisyen niye pekı, yesem kilo alamıyorum ki zaten
Öncelikle psikiyatriye ve psikologa gitmeni öneririm. Biri olmazsa diğerine git. Bide sana şimdi bir video diycem onu izle. Bekle bulup yazam
Evrim ağacı cin çıkarma videosunu lütfen izle