İnsanlara, aileme, arkadaşlarıma çok değer veririm 🫠 Bazen gereğinden fazla olduğunu geç de olsa fark ediyorum. Kendime yeterince değer vermiyorumdur belki ondan 🥰

İnsanlara, aileme, arkadaşlarıma çok değer veririm 🫠 Bazen gereğinden fazla olduğunu geç de olsa fark ediyorum. Kendime yeterince değer vermiyorumdur belki ondan 🥰
Gerçekten o herşeyi yapan kişiyim. Herşeye ragmen bunun bir kıymeti olmadıgını anladığım anda hiç bişey yapmayan insana dönerim. Bende herşeyin bir kabulu var da nankörlüğe tahammülüm yok. Vefasız olanın hükmü de olmuyor.
O yüzden kendime döner ve herşeyi kendime göre yapar ve yaşarım. Kime göre yanlış olursa olsun, bana göre doğru olduktan sonra umur dışıdır.
Çok doğru. Kendi değerimi çok sonradan anlayan biriyim. Ve kendi eksiklerimi, insanların bende oluşturduğu değersiz yanlarımı tamir etmek için kendime tüm ömrümü vermeye hazırım 🤍
Cevap
12Cevap
Evet kendime yeterince değer veriyorum her zaman
Ben herşeyi kendim için yapar hayatı kendim için yaşarım. İyiliği dahi kendimi iyi hissetmek için yaparım
Düşünüyorum ama uygulamıyorum. Lafta kalıyorum sadece
Kendimden çok çevremdekilere daha fazla değer verdiğimi düşünüyorum anlamsızca bazen
Ben düşünüyorum kimse sevmese ben yine herseyimle sevcem beni
Şimdiye kadar hep fedakarlık etmişim. Bundan sonra bencil olucam
Kendime değer verseydim kötü insanlar hayatımda olmazdı
Kendime yeteri kadar değer vermiş olsaydım belkide bu boyutlarda yaşıyor olmazdım , kim bilir
Benden daha değerlisi yok
Evet Mümkün olduğunca
Sanırım vermiyorym yazık ediyorum kendime
Daha fazlasını hak ediyorum
Vermiyorum taabiki
Galiba veremiyorum.
kendimi esir aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?