Ben hayatın , bıkkın ve yılgın evresindeyim diyebilirim. Daha guzek günlerin de bizi göreceğine olan inancım tam aslında ama inşallah ulaşırız o günlere diyelim ❤️

Ben hayatın , bıkkın ve yılgın evresindeyim diyebilirim. Daha guzek günlerin de bizi göreceğine olan inancım tam aslında ama inşallah ulaşırız o günlere diyelim ❤️
"39 Yaşında Bir Erkek: Hayatın Dönemeçlerinde"
Şu anda, 39 yaşına ulaşmış bir erkek olarak hayatım, bir dizi dönemeçten geçmiş durumda. Bu evre, birçok açıdan zengin deneyimlerle dolu ve kişisel gelişimimde önemli bir aşamadır. Bu dönemde, kariyer, ilişkiler ve kişisel hedeflerle ilgili birçok deneyim yaşadım.
Kariyer açısından, mesleki bir yolculuk içindeyim. Çeşitli sektörlerde çalıştım ve farklı rollerde sorumluluklar üstlendim. Bu süreç, beni kendi güçlü yönlerimle tanımama ve ilgi alanlarımı belirleme konusunda oldukça bilinçli hale getirdi. Ancak, bu aşamada hala keşfetme ve öğrenme isteğiyle yanıp tutuşuyorum.
Aile ve ilişkilerde, zaman içindeki deneyimler beni daha empatik ve bağlantı kurma konusunda daha yetkin kıldı. Aileme ve sevdiklerime daha fazla zaman ayırmaya odaklanmak, bu evrede benim için önemli bir öncelik haline geldi. Aynı zamanda, insanların hayatlarına dokunma ve destek olma konusundaki küçük jestlerin, büyük mutluluklar yaratabileceğini keşfettim.
Bu aşamada, kişisel hedeflere ulaşma konusundaki tatmin edici ilerlemelerle birlikte, daha önce belirlediğim ve hayata geçirmek istediğim yeni hedeflere odaklanma fırsatım oldu. Hala öğrenmeye ve büyümeye açık olmak, bu dönemin benim için ne kadar değerli olduğunu anlamama yardımcı oldu.
Ancak, hayatın dönemeçlerinde her zaman belirsizlikler ve zorluklarla karşılaşmak da kaçınılmazdır. Bu aşamada, olumlu bir bakış açısı ve esneklik, karşılaşılan her zorluğun bir fırsat olarak görülmesini sağlamada önemli bir rol oynuyor.
Sonuç olarak, 39 yaşındaki bu evrede, hayatın sunduğu deneyimleri değerlendirmek ve önümüzdeki dönemlere umutla bakmak arasında bir denge kurmaya çalışıyorum. Her anın kıymetini bilmek, geçmişin öğretilerinden faydalanmak ve geleceğe dair heyecanımı korumak, bu yaşın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Bu evrede olmaktan memnunum ve gelecek, yeni keşifler ve büyüme fırsatları ile dolu olacak gibi görünüyor.
Sanki hayatım çoktan bitmiş sadece beni almayı unutmuş ölüm gibi hissediyorum.. yani sonlarında gibi.. ama hayat bu her an her şey olabilir sonuçta
Bence hala gençsin. Belki paslı ama cilalansa hala aynı ilk günkü gibi ☺️
Teşekkür ederim çok güzel ve beni anlatan bir söz ☺️
☺️
Cevap
20Cevap
Hayatimin en farkındalığını yakaladigim dönem:) bakalim neler görüp devam edeceğiz
Aksi imkansız:) bilemeyiz öğreneceğiz
Yaşadığım onca şeye rağmen umudumu kaybetmemeyi öğrendiğim evresi
İnsanoğlu işte bir duruyor bir kalkıyoruz şu an biraz hareketli bir zamandayım
Teşekkür ederim sen nasılsın umarım keyfin yerindedir
İstemeyen mi diyecektin ☺️ yorgunluk geçer 😊 merak etme umutsuz olma
😂 bende ne diyor ikisi de olumsuz 😆
@asmira16 olmaz mı hayat istediğini vermiyor kimseye
Cok arada kalmış bir dönemdeyim bundan sonrası benim için dönüm noktası olacak
Sonbahardaki ağaç gibi yaprak döküyorum evresindeyim
Ben su an hayatımın kendini arama ve kendine odaklanma evresindeyim. Ne istiyorum nasıl olsun istiyorum en ufak bir fikrim bile yok.
Az önceki sorunda da belirttiğim gibi biraz bıkkınlık var üzerimde eski keyfim neşem yok oluyor sanki 😬🤧
ya kirklara karisacaz ya kirkdan sonra azacaz ince cizgideyim tamda
2 adım sonra bir ayağım çukura girecek o evredeyim 😂
Sondan 1 önce galiba 😅
Yok yok az kaldı 😂
4-5 arasındayım ama 7 hissediyorum
Geçmişte ki yaşantıma baktığım zaman şu an çöküş ve yeniden yapılanma aşamasındayım.. Olmak istediğim ile olduğum arasında sıkışıp kalmıştım, artık ilerleme zamanı..
Fiziksel olarak biraz yorulmuş ama zihinsel olarak gelişimin zirvesinde olduğum bir evredeyim.
30 yaşındayım ve hayat insana çoğu zaman kendi çabalarının karşılığını verir bundan dolayı memnuniyetsizlik insanın kendisinden gelen bir şey diye düşünüyorum
Yoruldum. Ruhumun yorgun olduğu evredeyim.
Ortayı geçtik artık.
Bu ne ya iş kadını hayatı gibi
Bu aralar gerginim
Kariyer evresindeyim tam olarak.
Yarısı bitti, kaldı bir bu kadar daha işkence...
Sağdan 2-3’ün arası.
Ben intihar bile etmeyi düşünüyorum bazen
Allah bugunleri aratmasin valla ne diyim
Hayatımın hep çöküş dönemindeyim
Yorgun uykusuz bir evredeyim
İlk Bahar sjsh
Bazı şeyleri netliğe kavuşturma evresindeyim 🤔
5. evre
hiç memnun değilim
Al benden de o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?