Kedi besliyorum ve Vaşak'ım olsun çok istemişimdir. Ama son amanlarda Guine Pig beslemek istiyorum. Hem eğitilebiliyor bir sürü komut ezberleyebliyor, çok sevimliler ve komik olup az çıkan sesleri var.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fıstığı beslemek isterdim!Fıstık nedir kimdir diyenler için link içimde uhdedir!
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. 01 Yorumla
Timsah beslemek istiyorum ben ama annem korkuyorum ben dio :(
09 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılköpeğim var golden 5 aylık . ailemizden biri artık o . bakımı zor değil önüne yemeğini koyarsın tuvalete çıkarırsın tamam ama ilgi istiyolar çocuğum gibi oldu resmen. o yüzden burdan söyleyeyim kedi köpek ne olursa olsun bi hayvan sahiplenecekseniz bakabileceğinizden emin olun.
12 Yorumla- +1 yıl
golden lar biraz pasaklı hayvanlar dışarı çıkıyorum çamurda yuvarlanıyo her gün yıkamak hayvana zarar veriyo her köpekte olduğu gibi koku yapıyo tüyleri de çok dökülüyo . ben de ilk evde baktım ama annem isyan çıkardı bu yüzden arka bahçede kalıyo artık. eğitimi çok kolay ne söylersen hamen kapıyo.ama hangi hayvan olursa olsun en önemlisi senin canının sıkkın olduğunu insanlardan daha iyi anlıyo. bana arkadaşlık etti iyi ki var.
+1 yılKesi besliyorum. Bir de köpek almak istiyorum yanına. Aslında ben ilk kediyi eve aldığımda evde 1 kuş 1 de balık vardı hiçbirine hiçbir şey yapmıyordu kuşu kuzenime balığı da başka bir kuzenime verdim tatile giderken baksınlar diye sonra çok alışmışlar iyi dedim sizde kalsın iyi bakın :D
00 Yorumla
+1 yılbenim hamsterim vardi. Cok tatliydi ben agladigimda hep cikardi yerinden yüksek seylerin üzerine cikip beni eglendirmek icin hoplayip zipliyordu :( cok tatliydi, ama sonra 3 sene sonra öldü :( cok üzüldüm..
07 Yorumla- +1 yıl
hehehe yok saol ben almim :)
- +1 yıl
:) is yok napa bilirim baska :)bos bos bilgisayar basinda oturamam ya :))
- +1 yıl
hamster değil erkek arkadaş mübarek :)
- +1 yıl
Hwhheheehhehe aynen oyleydi
- +1 yıl
slow loris iyidir yahu :) Çok şirin
Zaten bi tane ökuz besliyorum o bana yeter:D yani olsa bi tane chiwawa beslemek isterdim, ama anem hayvanlar sevmedigi icin malesef alamiyorum. Ama bi tane pittbull köpeyim oldu bi kere sadece 3 ay yanima kalabildigi sonra satim.
12 YorumlaVahsi hayvanlarin yeri dogadir. Evcillestirilmis hayvanlardansa kedi kopek(zaten var) ve at sahibi olmak isterim. Koyun, keci, inek, tavuk gibi ciftlik hayvanlari da olabilir, hepsi cok tatli=).
00 Yorumla
+1 yılMaymun, pug,danua:(((( hepsini isterdiim. Kedim war bitane şu an cok tatli iran kedisi:)) bide kusum war ama ben onlarida istiyorumm:((
02 Yorumla- +1 yıl
Yook cok iyi geciniyolar. Kedi bazen kusun kafesinin icine girip uyuyo:) bazen kedinin su kabina giriyo islatiyolar birbrlerini:)) cok tatlilar maasallah
+1 yılHayvan beslemek günah olduğu için beslemem de beslemek isteyenlere tavsiye de etmem.
213 Yorumla- +1 yıl
hayvan beslemek mi günah?
- +1 yıl
- +1 yıl
Allah'ım , sana geliyorum ya ! Evde kedi haricinde hiçbir hayvan beslenmez. Sizi kafese tıksak iyi olur mu ? Bir defa dini bırakın bir kenara da mantıklı düşünün ! Peygamberimiz deveyi evin içinde mi besliyordu Allahım Yarabbim ya !
Av köpeği, çoban köpeği gibi bir ihtiyaç dışında köpek besleyenin, her gün sevabı eksilir.) (Müslim) - +1 yıl
Alttakileri de oku muhabbet kuşu gibi kafes kuşlarını beslemek caizdir diyor.:)
- +1 yıl
Sual: Muhabbet kuşu, kanarya gibi kuşları alıp satmak ve beslemek caiz midir?
CEVAP
Kafese alışmış, serbest bırakılınca hayvanlar tarafından öldürülebilen kuşları kafeste beslemek ve alıp satmak caiz olur. Bu kuşlar da bunlara d�hildir.
- +1 yıl
açıklama gayet açık.Sen anlamıyorsan sorun bende değil.O kuşu ben almazsam da kafeste yaşayacak hayatınıDışarı saldığımda yaşayamaz ölür.En azından ben alıp daha iyi şekilde bakıyorum.
- +1 yıl
Hayvan beslemek günahtır demeyeceksin o zaman.o verdiğin linkten alınmış bir cümle"Ancak, s�dece kafeste yaşayabilen, kafes dışında yaşama alışkanlığı bulunmayan dar sahalı kuşların kafeste beslenip bakılmasında mahzur görmemiştir. "
- +1 yıl
kedi köpek olan odaya melekler girmez zaten bahçede olursa caizdir deniyor ama herkes bunu kendi kafasından yorumladığından dinimizi araştırıp bilgi sahibi olmaktan kaçınıyor maalesef.cicilibicili illede hayvan beslemek istiyorsan besleyebilirsin yani kitap yazmana gerek yok düşüncelerini kabul ettirmen için arkadaş sadece caiz değildir demiş ve çok doğru söylemiş.
- +1 yıl
@Sharapova teşekkür ederim tercümanım olmuşsun. :)
+1 yıl3 defa yavru köpek büyüttüm. o yüzden köpekleri çok iyi tanıyor ve eğitebiliyorum. onlara karşı özel bir düşkünlüğüm var. imkanım olsa yine köpek beslemek isterdim. ayrıca hep bir atım olsun istedim. bu ikisi bana yeter...
00 Yorumla
+1 yılKuş besliyorum bahçeli bir evim olsa ilk işim köpek almak olucak.
112 Yorumla- +1 yıl
Onu da severim:) Ama köpekleri daha çok:)
- +1 yıl
Daha o sitede yazılanları tam olarak okumamışsın bir de kuş besliyorum diyorsun
Şuna iyi bak o sitedeki:
Sual: Evde kedi köpek, tavşan, bülbül, kanarya gibi kuşları beslemek ve akvaryumda balık beslemek caiz midir?
CEVAP
Hayvanları eve, kafese hapsetmek günahtır. Evde kediden başka hayvan beslenmez. Çiftlik gibi yerlerde, tavşan ve benzerleri, bir ihtiyaç için beslenebilir. - +1 yıl
Ya sen onun cevabını okudun mu ? Resmen dalga geçer gibi yorum yazıyorsunuz ya. İnsan okuduğunu da mı anlamaz ?
- +1 yıl
- +1 yıl
Gördün mü açılanm soruyu sana saydırıyor :D
- +1 yıl
Gördüm:) ama haksız hayvan beslemek günahtır diyen kendisi.Sonra evde beslenmez,kafese hapsedilmez,dışarda beslenir diye değiştiriyor.
- +1 yıl
Bana da hakaret etmişti he bir de Allahsız mı ne demiş soruda galiba :D
- +1 yıl
Salla gitsin nete misyonerlik,kavga,stres atma gibi nedenlerle girenleri takmıyorum :)
- +1 yıl
Yes :) Ben niye 88 im hala acaba bir sürü cevap verdim hakim bey itiraz ediyorum :(
- +1 yıl
Evet bir hışımla link kusacak klavyem :)))
- +1 yıl
Kaçtım *_*
+1 yılKöpek besliyorum. İmkanım olsa at beslemek de isterdim, hayran olunası hayvanlar olduklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEn çok beslemeyi istediğim hayvan maymun olmuştur. Bir de Husky cinsi köpeğim olsa fena olmazdı; tüyleri beyaz, ışıl ışıl gözleri olan:)
00 YorumlaÇok çeşitli balıklar besledim.Pranha türleri buna dahil.Timsah,yılan,tarantula,muhabbet kuşu,köpek,tavşan,hamster,su kaplumbağası türleri ve kırmızı karınlı semender besledim.Şu an elimde olanlar
Köpek beta balığı ve muhabbet kuşum...00 Yorumlavalla evcil hayvan sevmem de aslan ya da yabani at olablrdi
03 Yorumlaküçükken arkadaşımın maymunu vardı :) ona çok özenmişimdir ilerde imkanım olursa maymun beslemeyi düşünüyorum ayrıca köpek olarakta yavrudan alıp sibirya kurdu beslemeyi düşünüyorum :)
00 Yorumla
+1 yıl2 tane su kaplumbağam , 3ü sibirya 1i golden bir köpeğim var , 30 tanede balığım :D hepsinide çok seviyorum su kaplumbağalarım ayrı bi tatlılık zaten .
03 YorumlaKedi besliyorum 1.5 yaşında ama köpeğim de olsun isterdim.
10 Yorumla
+1 yılgolden cinsi bir köpek istiyorum ama ailemle yaşadığım için olmuyooorrr istemiyorlar :(
11 Yorumla
+1 yılevimde değil ama bana özel alanımda ,harada at beslemek isterdim..yağız bir at.
14 Yorumla- +1 yıl
2. yi düşünebilirim:))
- +1 yıl
- +1 yıl
akhal cinsi :)) evet abla ya cok beğeniyorum bu cinsi bal köpüğü gibi cidden ışıl ışıl:))
+1 yılKedi var bir de kuş var şimdilik yanlarına tarantula almayı düşünüyorum :D
01 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBeethoven cinsi köpek akıllı olacak tabiiki ve çok tatlı bir kedi...
00 Yorumlaben kedileri severim temiz hayvanlardır ama vaşak olmaz... sen bizle vaşak mı geçiyon ?
01 Yorumla
+1 yılKardeşim yeterince hayvanlık yaptığı için bir hayvan evlat edinmeyi düşünmüyorum.
01 Yorumlakendi evim olduğunda bir golden retriever almak istiyorum :)
01 Yorumlaküçük mayymunlar var hani tüysüz falan onlardan beslemek isterdim
10 Yorumlakaplumbağa ve muhabbet kuşu besliyorum. bide bahçemde kedi olsun isterdim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı. yunus beslemek isterdim çok çok iyi imkanım olsa. bir de köpek=)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılKedii besliyorum memnunum :) Su vasaklarda cok ürkütücü.
12 Yorumla- +1 yıl
Panter de asillik var da vasaklarda yok :)
+1 yılbalık ve ördek besliyorum..imkanım olsa kuzu ve at beslemek isterdim..kuş da beslemeyi düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
kediyi unutmuşum:) sağol
- +1 yıl
biricikim çok güzelmiş yaa:)) balköpüğü gibi..
baykuş, papağan, koala, iguana, cep maymunu, bengal kedisi beslemek istemişimdir hep
05 Yorumlakedi istiyorrum ben kedi :(( yaslandigimda nasil biri olucam diye dusunuyorum da herhalde 9 kedisiyle birrlikte yasayan yalniz bir kadin olurum :))
010 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. evde muhabbet kuşu ya da papağan. bahçede köpek, tavuk, horoz civciv :D koloni :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar çok evcil olmamış mı :D Bana muhabbet kuşu yeterdi :D
00 Yorumla
+1 yılİlgili kişi Müslümanlık bu kadar mı esnetilir diye soru açmış :D Güler misin ağlar mısın :D
15 Yorumla- +1 yıl
başımıza taş yağacak:) Zorla insanı günaha sokar böyleleri.
- +1 yıl
diyebilir sakıncası yok soruyu okuyamamıştım tam olarak kaldırıldı.
- +1 yıl
Amacını bilemem ama dini çok sert birşekilde yorumladığı kesin.
- +1 yıl
az kalmış sabret:)) Linke boğarsın artık bizi:)
- +1 yıl
@soran dövmeden gidelim:)
Ben denizanası belemek istiyorum sadece yurt dışında düzenli satışı var :S
00 Yorumlasadece iran kedisi; aşırı tüylü olmasına rağmen hiç tüy dökmüyo. Resmen biretlik bi hayvam ama çok tatlı. Bi de panda ama o biraz imkansız gibi :)
00 Yorumla
+1 yılinek ve tavuk :) ama ona bakan biri de olması lazım o sadce benim evimde olacak ama ben bakmayacam :) ohh her sabah taze yumurta taze süt mis mis :D
10 Yorumlaİngiliz bulldog besledim kangal alman kurt çoban köpegi besledim bahçe büyük tavuk tavşan horoz kedi vs ne ararsan var :))
00 Yorumlamaymun iyi olurdu insan gibi hayvan ya da baykus ya da tavsan
00 YorumlaKedilere aşığım bir kedi beslemek isterdim ama evimiz pek uygun değil malesef :(
00 Yorumla
+1 yılAbimi besliyoruz başka hayvana gerek yok :):):)
00 YorumlaBall Piton
Tarantula
Nil Timsahı
Besleyeceğim ama ailemin fobileri yüzünden adım atamıyorum.00 Yorumlaalmama izin verseler hamster alacagm ama vermylr vermyrlr vermyr:(((
01 Yorumlasırf kendini tatmin etmek için hayvanları doğasından koparıp bir eve hapsetmek umarım birileride bir gün aynısını size yapar
00 Yorumlajaguar ülkemizde satılıyormu, yabancılara karşı tehlikelimidir ?
01 Yorumla
+1 yılSlow Loris beslerdim bi arkadaş video koymuştu çok şiirin bi hayvan
02 Yorumla- +1 yıl
çok şirin ama
kuş kedi köpek balık hepsini besledim bi kartal beslemek isterdim
00 Yorumla
+1 yılyavru bir golden istiyorum ama annem çok titiz ya.:(
01 YorumlaMümkünse ortalıkda dolaşan insan kılıklı hayvanları beslemek isterdim :D
00 YorumlaEvde ayı besliyorum zaten başka hayvana gerek yok zaten.
00 YorumlaKedi ve muhabbet kuşum var. Köpeğimin olmasını çok isterim ama izin yok.
10 Yorumlamaddi olarak kesinlikle imkanım olsa papağan beslemek isterdim bence çok güzel hayvanlar omzumda felan gezdirirdim :D
00 Yorumlaben yılan beslemek isterdim zaten besliyorumda şuan.
01 Yorumla
+1 yılKöpek
Ördek
Tavşan \./
Baykuş
:(
imkan yok be :/00 YorumlaÖmür boyu bir hayvanı mahküm etmeyin bırakın onlarda özgürce yaşasın.
00 Yorumlaevde 1 den fazla hayvan dostum var ama iguana istiyorum çok sevimliler
00 YorumlaBengal Kaplanı va Aslan ve Leopar ve Çıta ve Jaguar
00 Yorumlaimkanım olsa inek beslerdim hemde günlük süt içmiş olurduk tabiki ...
00 Yorumla
+1 yılevde köpeğim kuşlar balıklar besledıgım var hala yasıyolar zaten =))
00 YorumlaDanua *_*
Kafaya koydum alacağım bir gün.02 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar