Sürekli her olayda işte şunu yaparsam allahım şu olsun diye dua edip sonra pişman oluyorum o ettiğim duayı nasıl geri alabilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah'ın senin şu olsun bunolsun demene ihtiyacı yok Kuzum duanı samimi bir şekilde et kenara çekil sabır ve namaz ile sonucunu bekle
Ama ağlayarak ettim. Yapmayacağıma o kadar emindim ki o söz verdiğim şeyi. Ama nefis işte yaptım ama şimdi korkuyorum ya o yaparsam şu olsun diye dediğim şey gerçek olursa diye korkuyorum. Zaten o duayı etme amacımda önceden de öyle bir dua edip sonra o şeyi yapıp o kişiye bi sey olmasından korktuğum içindi. Ama şimdi bunu da bozdum çok korkuyorum. Defalarca allahım o ettiğim dua için tövbe ediyorum sen o kişiye uzun ömür ver dedim ama yine de korkuyorum.
İzin ömürlü dua istemenin neresi kötü ölmesini mi istiyorsun
Ettiğin duayı yine bir dua ile geri almayı deneyebilirsin
Ettim zaten ama Ya o ettiğim dua kabul olup sonradan geri almak için ettiğim dua kabul olmazsa
Zamana birakmalisin ve artık öyle dualar etmemelisin.
Bak şöyle başladı. Ablamın evindeyken aklıma bir şey geldi sonra içimden bir ses eğer bu aklıma gelen seyi ablama söylemezsem şu kişi ölsün (çok yakınım olan biri) dedi. Sonra o söyleceğim şeyi unuttum ve sonra da Allahım eğer o hep yaptığım günahı yaparsam öyle olsun dedim. Sonra yaptım ve sonra yine Allaha dua ettim allahım bidaha uaparsam olsun söz yapmayacağım dedim sesli bir şekilde ve yine yapar gibi oldum. Sırf o sevdiğim kişiye bi şey olmasın diye sürekli dualar ettim aöa her seferinde bozdum ve şimdi çok korkuyorum bisi olmasından. Allaha nasıl dua etmeliyim napmalıyım o kişinin ömrü uzun berektli olsun diye. Lütfen bana akıl ver
Yaoacagin şey etmiş olduğun o kötü dualar yerine tövbe edip bir daha o dualardan etmeyeceğim demek. Ve Emin ol sen biri ölsün diye dua ettiğin zaman o kişi hemen ölmez. Ya da ömrü uzasın diye dua ettiğin de ömrü uzamaz. İçin rahat olsun. Fakat bir daha aynı duaları etme.
Daha önce tv izlerken ünlü bi sanatçı vardı içimden iniallah ölür dedim bi hafta sonra öldü. O yüzden korkuyorım
Bana düzgün cevap verdiğni için teşekkğr ederim allah razı olsun
Tesadüf olmuştur. Öyle bir şey gerçek olsa savaşlar olmaz.
Rica ederim
Ama dua ederken ağladım yani allaha söz verdim sırf o kişi ölmesin diye allahım bu sefer yaparsam ölsün ama yapmicam dedim ağladım :((
Anladım fakat bir daha aynı tavırlara girme işte. Kendini duzelt
Evet bu takıntılı biri olduğunu gösterir
duayı geri alabilir miyim allahım de
Alır mı? Ciddi soruyorum çok korkuyorum
alabilir takipte eline koz verme. Bi daha da dikkatli ol üzülmeni istemem.
Ben okb hastasıydım önceden ve şimdi de dua etme şeklinde takıntılarım basladı bunu yaparsam şöyke olsun falan diye ve sonra yapıp pişman oldum cidden bu zor bir durum ciddiye alsan keşke napacağımı bilmiyorum o kadar yıprandım ki
kendini sıkma sonuçta kötü bi niyetin yok yanlışında yok aynı şekilde vesveselere takılma bence. İlk yanıtımda da eline koz verme kısmını yanlış yazmışım telefon otomatik çevirmiş maalesef.
özür diliyorum o yüzden.