Kadın dediğin oturaklı olacak falan.. oysa benim bu hareketli deli dolu oluşumu sevmişken, şimdi neden değiştirmeye çalışıyor?

#inci🌸
Kadın dediğin oturaklı olacak falan.. oysa benim bu hareketli deli dolu oluşumu sevmişken, şimdi neden değiştirmeye çalışıyor?

#inci🌸
Kimse için değişmemek lazım zaten.. yani oturaklı kadın ya da deli dolu fark etmez.. bir kadın nasıl isterse öyle olur tabi ki de.. yani nasıl mutluysa.. oturaklı demek genellikle hanım hanımcık ciddi ağır başlı mesafeli nerede ne konuştuğunu bilen gibi anlamı olur ama alakası yok. bir kadın hem eğlenceli hem kafa dengi hem de oturaklı olabilir insanları kalıba sokuyorlar gereksiz yere
Senin hareketli halini kendisi sevmiştir ama çevresi sevmemiştir. İkinizin arasında ya seçim yapacak ya da ortayı bulacak. O ortayı bulmak istemiş senden vazgeçmek istememiş.
Vazgeçsin.. benim aşırı bi hareketim yok.
🙄🙄
Nerde de konuşması nasıl davranması gerektiğini bilecek
Oturaklı kadına da sıkıcı derler. Salla gitsin. Insanoğlu her şeyi ister, hiçbirini de hak etmez 😄
Oturaklı kadın, kodum mu oturtan bir kadın herhâlde 😳😳
Cevap
35Cevap
Sizi değiştirmeye çalışan insanları uzakta tutun bence elalem ne der diye düşünen kafalar beni çok yorar ne derlerse desinler sizi yaşamak olmalı burada amaç o kadın bu kadın diye yapıştırılan tüm algıları kınıyorum
Beni değiştirirse mutlu olamayiz anlamiyorlar
Kendinizi başkalarına oturaklı göstermek adına baskılarsanız sizi yaşamış olmaz kendine göre birine bakması en sağlıklı
Nerede ne konuşulmasını gerektiğini bilen kadın hem deli hem akıllı hem ağırbaşlı
Oturaklı kadın ne demek, doğru soru bu değil bence. Oturaklı erkek olamayıp oturaklı kadın isteyebilme lüksüne sahip olabileceğini düşünebilmek ne derece bi s.. alaklık doğru soru bu bence 😂 sorunun aslına gelirsek, oturaklı olmayan kadın neşeli güler yüzlü kadın demek değildir. Gece hayatı olan o bar senin bu bar benim dolaşan eğlenen sallayan kadın oturaklı olmayan kadın olarak tabir edilebilir. Yozlaştırıp değiştirmesin kimse anlamını. Ayrıca bi başka önemli nokta da şu ki sevgili olmak için şu tarz kadınların peşinde koşan adamlar k.. çlarına tekmeyi yiyince birden oturak derdine düşüyorlar. Kör müydün kardeş anca mı dank etti derler adama 😂
Oturaklı cümlesi sadece kadınlar için kullanılmaz. Oturak fasulyesi bile varken hele 😁
İnsan nerde ne yapacağını, ne konuşacağını bilmeli manasının ucundan tanımı bu bana göre. Herşeyi barındırabilen bir varlık olarak hepimiz bunu biliyoruz aslında ama işimize gelmiyor demek daha doğru.
Şey derler hatta ağır taşı ne yel alır ne sel gibi gibi...
"Uçarken görüp de aşık olduğunu, sevdin diye kafese koyma." derler. Sen oturaklı (!) olunca aynı heyecanı, aynı hayranlığı devam edecek miymiş?
Etmeyecek.. oturakli sevseydi oyle birini bulaydi
O zaman naaapıyoruz?
https://youtu.be/fQBqaga9ElU?si=G2wgKDXMiB5Ex6TY
😅
Bizide almasınlar içeriye jsjsjs neyse dinledim ama
Hahahah zaten gönderirken bi tereddüt etmedim değil😅
😀😀😀😀😀
Bu ne kadar güzel bir cümleymiş
değiştirmeye çalışan sana ayak uyduramadığı için yapıyordur
seni kabul eden böyle kabul etsin etmeyenin de canı cehenneme :)
Oturaklı biri olmak demek ağır olmak demektir.. Sevdiğine rahat şımarık olabilirsin.. Ama genel anlamda diğer insanlara karşı mesafeli olmaktır.. Bu senin sevdiğine bağlılığını gösterir..
Toplum "oturaklı" diye sakin insanlars diyor ve herkesin olması gereken olumlu bir şey gibi bahsediyor. Tamam olumsuz da değil elbette ama sonuçta bu kişilikle ilgili. İnsanın içi cıvıl cıvılken herhangi bir ortamda neden kendini bu kadar zorlasın ki? Bana kalırsa bir insan nerde ne yapacağını bilsin yeter
Oturaklı derken her an ciddi olmak değil aslında. Yerli yersiz her zaman şımarık olmamalı. Bu sadece kadın için değil erkek için de geçerli. Yerine ortamına göre hareket eden, ağırbaşlı ama yeri geldiğinde de çocuksu olabilen. Bence böyle olmalı
Kadın dediğin şöyle olacak diyenlerin bi sıkım olamamaları😂 Neyse bişi demicem😂
Gel alnından öpecem... bu görüşü herkes. begensin nolur
😎😎 doğru söz söyleyeni taşlarlar genelde ama sen öp🙏 ❤😍
Yani demişki oturaklı ol yorma kendini senin için herşeyi ben halleder ayaklarına kadar sererim 😃😃
😀ama benim canım sıkılıyor
Dip not sorunun benle zerre alakası yok😀
Kişiden kişiye değişir. Oturaklı dediğini kimisi sıkıcı bulur. Kimisi de öyle ister. Kadın erkek farketmez uyum önemli. Ama bence yerine göre nasıl davranacağını bilmeli ve hepsine de sahip olmalı
Ağır başlı dediğin ağır başlı olacak başı 10 kilo olacak.
😀
Kötü ve çocuksu espirim için kusura bakma 😀 çocuksu yanım tutuyor bazen.
Oturaklı kadın nerede ne konuşacağını bilmeli toplumda kahkaha atarak gelmemeli öz konuşmalı evliyse toplumda kocasını küçük düşürecek sözler söylememeli vs.
Oturaklı kadın yanında dönen koltuğuyla gezen oluyor. Sandalye mi yok sorun değil hop gamer dönen koltuk devrede.
Eli işte gözü oynaşta olmayan, nerede nasıl davranacağını bilen. Kısaca cinsiyet ayrımımı yapmadan oturaklı insan bunun gibi olmalı.
Ne istediklerini bilmiyorlar..
beklentileri fazla..
Ortama göre uyumlu olmamızı istemelerımgıbı..
sanki kendileri öyleymiş gibi
Oturaklı kadının anlamı aslında çok basittir nerede ne yapılmasını ve konuşulmasını bilen kadın benim gözümde oturaklı düzgün birisidir.
Kontrol etmeye çalışıyor, nereye kadar olmadığın kişiliğe bürünebilirsin ki zaman geçtikçe eski kendimizi özlüyoruz
Oturup kalkmasını bilen, öyle her ortama saldırmayan, olgunluğa erişmiş biraz daha sakin kadınlar bence.
Oturaklı kadın zihniyeti pavyondan çıkmayan erkek cinsiyetli varlıkların klasik lafı takılma sen kendin ol
Yok sadece bu lafı edenlere sözüm
Öyle bir şey düşünmedil
Anlatamam ama herkes bilir. Benim dışardan görğnüşüm öyle ama içten içe asla değilim ve olmak da istemem hee
adabı muaşeret kurallarını benimsemiş kişidir ve bununda cinsiyeti yoktur
Erkeklere göre benim gibi olmayan kadın :D
Lan ne güzel yazdim niye siliyon jdjsjs
sus kız yoruma kapalı bu cevabım :D
Düşüncesiyle ve duruşuyla ne istediğini bilen
Oturaklı kadın mabadını koyduğu yeri dolduran kadın demektir 😄😄😄
Bir konuda ne yapacağını az çok kestirebildiginiz kadin benim nezdimde.
Nerde nasıl hareket etmesini bilen kadın canlanıyor
Her yere oturağı ile giden tipler, taburelerini yanından ayırmazlar. Terlikleri olmazsa olmaz. Elinde tabureyle gezen kadın görürseniz bilin ki oturaklı kadındır.
nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen kadınlara deniyor sanırım
"Kadın dediğin" diye başlayan hiçbir cümleyi dikkate almayalı çok oluyor. 🤓
Tam bir şey diyecektim, diyemedim. Ben küfretmem ki…😉
Edepli ne yaptığını bilen kafası çoğu şeye çalışan 😀
Hanım hanımcık uslu kız aklıma geliyor öyle deyince
Ben bazen usluyum bazen değilim jgjk
Kişiye göre değişecek bir durum aklıma gelen bazı olası ihtimaller fazla dikkat çekiyorsan seni sakınmak istiyor olabilir, bu durumdan çekiniyor olabilir, biraz ciddi olmanı istiyor olabilir oturaklı bir hanımefendi gibi vesaire vesaire
Nerde ne zaman ne yapacağını bilen, dengeli hareket eden kocasını rencide etmeyen , köle gibi kullanmayan, aksine kocası nın hakkını savunan ve her kavgada çözüm odaklı olan. Yani kısaca bilinçli kadın türüdür.
Değiştirmeye çalışma sebebi şey olabilir. Önceden sevgili olmaktı amacı oturaklı olman önemli değildi keyifli vakit geçirmekti amaç. Ama artık ciddi düşünmeye başladı ve evleneceği kadının biraz da oturaklı olmasını istiyor olabilir
Totosu yer gören kadın
Benim gözümde ergen hareketleri olmayan demek.
İnsanların içinde nasıl davranması gerektiğini bilen demek. Taşkınlık yapmayan demek
Kimse için degişmemelisin seni bu şekilde kabul ediyorsa buyursun etmiyorsa hadi ordan
Ağırbaşlı hanımefendi
Ağır başlı hanımefendi halini beğenmezler ilk zamanlar
Ben değilim ben Eyşan 🤓
Eyşan... ben seni anlıyorum ne yaptıysan kiz kardesin için yaptin..
Ne yaptıysam kendim için aşko ama Ömer'i seviyorum
Ne dediğini nasıl hareket edicegini nasıl davranacağını bilen kadin demektir
Taburesi olan kadın demektir
Yaratıcı cevaplari severim😀😀
Oturağı olan kadın 😎
Saçma kadın içinden geldiği gibi olacak.
Ağırbaşlı ve ciddi bir kadın geliyor aklıma.
Tavrı duruşu olgun kendini bilen...
Oturan kadın 😂
Her zaman yanında oturak taşıyan kadındır
Ağırbaşlı ve sadık demektir
Ay bizden bahsetmiyo sanırım
Oturmayı kalkmayı bilen kadın.
Zıp zıp olmayacak yani
nerede ne yapacağını bilen
Oturmasin kalkmasin bile ağır başlı
Bir tarafında kurt olmayan kadın.
Ve ve hep yanında sandalye taşıyan kadın xhndn
Bence*