Önce kavram ayrımı yapalım mutluluk
Gülmek bunlar o kadar çelişkili duygular ki insan öfkesinden de gülebiliyor bazen mutluluk sa insanların var olduğuna inandığı fakat onu kendilerinin var eden olduğunu akıl edemedikleri bir duygudur ben diyorumki keşke hep çocuk kalsaydım da bir çikolatayla dünyanın en mutlu olan insanı istediğim birşey alınmadı yapılmadı ya da verilmedi diye hıçkırıklar içinde ağlasaydım şimdiki halimizin yerine00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini ifade etmene gerek yok sanırım çevredeki insanlar senin derdine hüznüne ortak olacak seviyede olmadığı için paylaşmıyorsun paylaşsanda istediğin cevapları alamıyorsun önemli olan bunları paylaşabilecek bir dostun olmalı bende aynı şekilde.. herkesi güldürür eglendiririm ama kimseye dert yanmam maalesef kelin ilacı yok mutlaka karşına seni anlayan birisi çıkar bu sorun ortadan kalkar :)
00 Yorumla
+1 yılYaa ayni sorun bendede varr :D bende paylasmam sikintmi hep mutlu gorurum ama uzmemek icin degil sanirim. icime atmak daha iyi geliyor. Ya oyle mutlu olucaklarsa anlat sende derdini gerci bu seferde derlerko derdini anlatti simdi guluyo inanmamaak lazim felan diyw ya ayari yok insanlarinn
00 Yorumla
+1 yılAğlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?48 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir soz
- +1 yıl
Laf ola torba dola... Bu şimdi soruya cevap mı yani?
- +1 yıl
Victor Hugo yaz bari, bazıları senin yazdığını sanacak.
- +1 yıl
Dogru bir soz dedim kendim yazdimda demedim googleden yazip bakilir zor birsey degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. amannn boşver öyle sansınlar, bende sallamıyorum öyleyim de gerçekten hayatımda olan insanlar dışında kimseler bilmez aslımı en güzeli kafa rahat antirik kuntirik insanlarla uğraşmıyorsun :D sürekli birileri ay neyin var 3 gün sonra geçmişken iyiyken noldu dese daha mı iyi, umursamazlık candır
06 Yorumla
+1 yılben de öyle yaparım heleki anneme ama bu otomatik olan bişey istamdışı olan bişey artık bende mesela özellikle vedalarda ki hayatta en nefret ettiğim durumdur ki bir orada o kontrolü kaybediyorum ama gözlerimden yaslar süzülürke de hahaha diye kahkaha atmaya calısan bir insanım ve gülen insanın derdi kederi az olur diyen insanlarda cıgırımdan cıkarır beni :))
04 Yorumla- +1 yıl
ahanda ben :)) agladığım zaman ilginçtir ki yanımda kimse olsun istemem teselli edilmeyi sevmiyorum cünkü kendimi teselli eden ve susturan hep benim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :)
- +1 yıl
doğruda acısı kötü cıkacak hissediyorum öyle zamanlarda oldu ki kendimi o kadar sıktım ve patlamalarını cok kötü yasadım aman deyim benim gibi yapma
Gerçekten gulebilen insanlar acıyı çok net tadanlardir. Gulebilmenin de bedeli var yani. Aciyi saklamak için gulenlerdensen şayet aslında duygularindan kaciyorsun aci cekmekten korkuyorsun demektir bnce. Cevrendekiler bunu anlamiyorsa seni yüzeysel tanıyorlar demektir. Aciklama yapmak zorunda değilsin. Anlasilmak zorunda da değilsin. Kendi içinde kendini netlestir duygularini dinle...
00 Yorumla
+1 yılelbette hayır
şöyle bir hikaye anlatayım sana
bir paylaço varmış herkesi güldürürmüş bir gün bir adam üzgün üzgün otururmuş yanına başka biri gelmiş
neden üzgünsün arkadaş demiş bak şurda bir paylaço var gel ona gidelim demiş
o adam da ordaki paylaco benim demiş05 Yorumla- +1 yıl
bazı şeyleri takmamak lazım üzülmemek lazım yani ama elde olmuyor işte
- +1 yıl
evet haklısınız
ne olursa olsun dışa yansıtmamak
ama içe de atınca dert oluyor hasta olunur
+1 yılYok yani ota boka gülersen oda olmaz uzuntun varsa belli et demiyorumda ciddi ol normal ol mal gibi siritmanin anlami yok cool olacam diye buradada icimi kimse bilmez goz yaslarimi icime akitiyom gibi duygusal sacmaliklara girme bizene mk isteğin yere akıt ama egoist tavirlar sergileme biraz ortama ayak uydur gulunmucek yerde gulen insan mal insandir.
00 Yorumla
+1 yılBu yazıyı 7/24 gülen-gülümseyen birisi olarak yazan ben.. Özetle girecek olursak: Mutlu insan güler ama her gülen mutlu değildir. Bunu çoğumuz biliriz aslında ama çok azımız önemseriz. Mutluluk bir insanın peşinde koştuğu, belki de bir ömrün temel amacı. İnsanoğlu olarak mutluluğumuz bir ömür sürsün isteriz ama yetişkin olan herkes anlamıştır ki o öyle bir ömür sürecek bir olgu değil, zaten şöyle bir düşünecek olursanız hep mutlu hep mutlu, hayat öyle de bir monoton olur hani :) .
00 Yorumla
+1 yılSürekli gülen ama içim kan ağlıyor aslında diyen insan samimi değildir. İnsanın gözlerine bakınca hangi ruh halinde olduklarını anlayabiliyorum. Ve ''içim kan ağlıyor aslında'' diyenlerin bir çoğunun yalan söylediğini fark ettim. İstisnalar çıkabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
00 Yorumlayalnız ınsan tek basına aglarsın.. dısarı guclu kendınce zayıf.. cok dogru yoldasın aslında bu hayatta kımseye agladıgını ve yalnız kaldıgını bellı etme yoksa senı ezıp gecıcek cok ınsan varkı mesela en yakın arkadasın kardesın.. tek yapman gereken rabbımın yolunda ılerlemen namaz kıl zekat ver vs seyler yap mutluluk senı bulacak
,00 YorumlaHiç sanmıyorum. Bugün parkta yürürken salak bir tebessüm vardı yüzümde ama pekte mutlu olduğum söylenemez. :) Gülüyorum ki bari kendime daha fazla zulüm etmeyim.
03 YorumlaHer gülen muflu değildir.. Benim yüzüm güler insanlara bana ne kadar mutlusun hic bir sorunun yok sanirim derler ama bilmezlerki aslinda icin kan ağliyor...
01 Yorumla
+1 yılkendin olmak tek yapman gereken şey. ya da gerçekten gülümsemek fakat insanlara değil mutsuzluğuna, acılarına. insanlar öyle kolay üzülmüyorlar senin için endişe etme bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılBaslıga göre cevap vericem içerigi okumadım:)
Heo gülen insan mutlu deilde mutlu olmak isteyen insandır bnce01 YorumlaAğlamak için gözlerden yaş mı akmalı
Gözler gülerken yürek ağlayamaz mı?
böyle bir şiir vardı o geldi aklıma tam bizlik :)01 Yorumlamilleti boşver sen kendini bildikten sonra kimse önemli degil
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. gülmek iyidir, ama tabi yerine göre nasıl davrandığını da bilmek gerekir..
00 Yorumla
+1 yılDeğildir bence mesela ben çok yalnızım biri benimle konuştuğunda mutluluktan ve heyecandan çocukça gülerim
00 Yorumlagözler herseyi anlatir :) bu yuzdendir belki de gözleri kacirmamiz baksak aglariz belki...
00 Yorumla
+1 yılBen hastanın yanında ağlamış insanım. Mutsuz olduğum an kendimi tutamam neresi olursa olsun
01 Yorumlaaynı ben bak demedi deme daha beter olacak. kendimden biliyom
010 Yorumla
+1 yılAğlamak için gözlerden sadece yaş akmasına gerek yok, içinde fırtınalarda kopabilir insanın.
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi göstermeki senin yokluğunu fark etsinler
00 YorumlaBir insan gulerken icinde firtinalar kopuyor olabilir bunu hic kimse bilemez
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mutsuzken asla gulemiyorum suratimdan zehir akiyor bildigin siz nasil beceriyorsunuz ya :D
00 YorumlaBende öyleyim ama tebessum sadakadır asık suratli somurtkan insanlari sevmem onlari gorunce benimde moralim bozulur bence sen dogru yoldasin biseyleri degiştirmeye çalışma
00 Yorumla
+1 yılHer gulen bir kisi mutlu degildir. Cogular o mutsuzlugu kalbine gomer ve mutlu olmaya calisir
10 Yorumla
+1 yılCok gulerim ama icim aglar illa goz yasina gerek yok ben biliyorum o yeter
00 YorumlaSana kalmış :) ben herseye rağmen gülmeye çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılSık sık gülen insanlar, Kalplerinde en büyük acıyı taşıyanlardır diye okumuştum bir yerde.
00 YorumlaÖfkeni Saklamayı Öğrenmen Gerekir , Aynada Gülme Denemeleri Yaparsın Yüzüne Maske Takmak Gibidir...
00 Yorumla
+1 yılEn çok gülen insanlar en yaralı insanlarmis aslında. Kendimdende biliyorum. .
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç gülmüyorum -_- nickimden belli ama sahte gülen insnalarda var bence değil
00 Yorumla
+1 yılherşeyede gülünmez ya bunun hiç derdi sıkıntısı yok hep gülüyor derler evet
00 YorumlaBende gülümserim gülerim ama hiç mutlu değilim hacı.
00 Yorumla
+1 yılFazla gülen insanın psikolojisinden şüphe duyarım ben
00 Yorumla
+1 yılKimseye bir acklma yapmak zorunda hissetme kndini oldugun gbi devam et...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Mesela Gülen soyadlı biri var sürekli ağlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç ilgisi yok, gülüşlerim mutlu, bakışlarım umutlu ama sen gel anla beni her günüm hüzünlü demiş.
00 Yorumlapalyacolugu becremıyorum keske yapabılseydım:(
00 Yorumla
+1 yılKendine eziyet etmek sadece..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu maske takmış insanlardır.
00 Yorumla Kendin ol ve kendini de duşun.
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız gulusler derin bir yalnızlığın simgesidir
00 YorumlaGöz yaşlarım içime içime akıyor çoğu zaman..
00 Yorumla
+1 yılRuh haline göre davranmalısın artık
03 Yorumla- +1 yıl
Sürekli duygularını saklayarak bir yere varamazsın ama o zaman sen, sen olmaktan çıkar
durmadan gülen bir insan depsesyondadır
00 Yorumla
+1 yılDegildir
Bkz. Tesbihinimamesi00 YorumlaSenin sewkate ihtiyacin var :)
00 Yorumla
+1 yılFethullah Gülen Mutludur sdfasdf
00 Yorumla
+1 yılnasıl içinden gelıyorsa oyle davran
00 Yorumla
+1 yılçok gülenler en çok derdi olanlardır
00 YorumlaGulerkende aglayabilir insan
00 Yorumla
+1 yılÇok gülen insan acılarını bastırıyor demektir
00 Yorumla
+1 yılcahillik mutlulukmus meger deyip cekilirim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayir