Kişiliğini yansıtan o doğa olayı hangisi olurdu? Rüzgar mı yoksa güneş mi misal.. 😏
Keyifli akşamlar..🥂

Kişiliğini yansıtan o doğa olayı hangisi olurdu? Rüzgar mı yoksa güneş mi misal.. 😏
Keyifli akşamlar..🥂
Supercell Thunderstorm

Benim karakterim son bahar olurdu. yağmurlu fırtınalı ve rüzgarlı bir hava. özellikle de turuncu renkte dökülen yaprakları anımsatırdı. ama bazen de ara sıra güneş çıkar ya hafif serin ama soğuk olmaz hava bunun gibi. Keyifli akşamlar..✨☺️🥂
Çok bildirim yaptığım için özür dilerim ✨🥂 :D
ahs sorun yok saçmalama :D ✨
Rüzgar, bazen ilik eser bazen soguk bazen sakin eser, bazen sert. Bazen sefkatlice oksar bazen de iter. Baskilanmaya gelmez, sıkılmaya gelmez, patlar. Mizacim da havadir zaten.
Deprem olurdu bu, yavaşça hızlanan sonra birden yıkıcı olan bir karakterim var diyebilirim.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Kasırga olurdu sanırım zira sinirlendiğinde kimseyi gözü görmeyen yıkıcı birine dönüşüyorum
Ben yağmur olmak isterdim. Çünkü doğa için hem de bitkilerin büyümesi için..
Adamına göre kimene fırtına
Kimine günlük güneşlik.
Ne kadar inkâr etsem de güneşli sanırım ama parçalı bulutlu güneşli diyelim.
Normal güzel bir hava olurum hava ılık olur tam gezilecek, kötü bir karaktere sahip değilim
düzeni bozulmuş doğa gibiyim yazın kurak kışın fırtına sel boran gibi
şu olurdu 😂😂
Benim karekterin her yer her şeye uyum sağlamak hangi doğa olayı olur bilmiyorum ama sinirlenince şimşek gibiyim önüme çıkarsan seni çarparım ama çıkmazsan da tüm öfke ve enerjimi toparağa gömer gibi içime gömüp nötrlerim..
Benim karakterim heyelan olabilirdi. Aniden yıkılıyor. Hiç beklenmedik bir anda yıkılıyor. :(
Yıldırım olsun
Yangın
Tayfun tayfun 😂
Sağanak yağmur
Yağmur olurdum
Gök gürültüsü gibiyim bazende yağmur
Volkana sanırım
Av bulutlu hava diyelim
Kiraz çiçeklerinin dökülmesi
Yanardağ volkan
Fırtına
Tsunami