Suçunuzu affettirebildiniz mi, kendinize?

Suçunuzu affettirebildiniz mi, kendinize?

Ben hiç birşeyi isteyerek yapmadım yani o hatalar ilk defa oldu zaten kız hiç bir şey yapmama izin vermiyordu ondan kurtulunca özgürlükten yaptım evet çok yanlış şeyler yaptım ama hatamı anladım ve düşmanlarımı tanımama vesile oldu diyorum ya hiç bir şey boşuna olmamış mesela yaşadığım olaylarda çok küçükken neden gittim desem de oda olması gerekiyordu çünkü yine gördüm dedi ki ne kadar büyümüşsün kuzen olayında ben evet gittim ben ne bileyim kötü şeyler yapacak korkutacak kullanacak ama dediğim gibi boşuna olmadı bu sene tamam o zaman da kurtuldum ama bu sene de kurtuldum sonra turdaki olay mucizeler yaşadım 3 yıl acı çekmek işime yaradı kıza ilk defa bağırdım hesap sordum kaale almadı sonra yine kazık attı tuzak kurdular kurtuldum geç oldu ama baya acımı çektim sonra kuzenin arkadaşı iki kere denedi çünkü kuzen herşeyi anlatmış arkadaşına oda denedi
Evet zaman zaman hissediyorum. Ama kendime kızıp, kendimle kavgalı olacağıma sakin bir şekilde çözüme kavuşturuyorum içimde problemi. İnsan en çok kendine fedakarlık en çok kendine yatırım yapmalıdır, diğerleriyle ilişkisi ancak bu şekilde daha sağlıklı olabilir.
Hatalarımın olduğu konularda elbette kendimi suçlu hissettim.. özellikle de birine karşı yanlışım olduğu zaman.. ve bunlardan da dersler çıkardım her zaman.. ama bunların dışında kendimi suçlamadım.. bunun yerine kendime güvenip hayatıma devam ettim. bazen insan kendine fazla yükleniyor
Başkasına karşı değil ama kendime karşı suçlu hissettiğim zamanlar oldu..
Teşekkürler..
Ricalar
Cevap
6Cevap
Hissettim yani hissetmişimdir herhalde ama unuttum djsjs
Bazen hissediyorum sonrasında da yaptıysan vardır bir bildiğin diyerek kendimi rahatlatıyorum.
Suçlu hissettiğim olmadı. Ama suçlu olmadığım halde, manipüle edilerek "suçlu hissettirildiğim" çok oldu.
Suçlu olmadığım halde suçlu hissettirildim, suçum olsa dibine kadar hissedeyim ama olmayınca ağır geliyor 💫
Hissetmedim uzun zamandır. Hissettiğimde affettirmesini biliyorum
Kendimi hiç bir şey konusunda suçlu hissetmiyorum. Suçluysam da yapmıştır karşıdaki bir kusur.
Hissettim anlar olmuştu düzeltmek için de her zaman elimden geleni yaparım böyle durumlarda..
Bazen ama küçük suçluluklar...
Bu aralar çok hissediyorum
Hissettim. Affedebilmis degilim
Mütemadi halim
Bu dünyaya gelerek zaten suçluyum.
E elbet hissettim
Bazen oldu
hisettim
Yok narsistim 👍
eskiden...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?