Kişilik & Karakter Sizi tatlı bulan sevdiğiniz insanlar bulunuyor mu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizi tatlı bulan sevdiğiniz insanlar bulunuyor mu 🤔😂#KişilikKarakter Sizi tatlı bulan sevdiğiniz insanlar bulunuyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet var.. çevrem arkadaşlarım çok tatlı olduğumu söylerler 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Öylesin zaten 😊😊 Yorumla
Hisler06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bu insanların o an ki ruh haline de değişebilir. İnsanlara duymak istediğiniz şeyleri söylerseniz siz her zaman sevimli olabilirsiniz. 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Var iki tane numune biri kadayıf gibi diğeri sütlaç ama bu ara ağzımın pek tadı mı yok onların tadı mı bilmiyorum 😃 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet beni tatlı bulan birisi var. Yüzün bile tatlı demişti dün. Çok utanmıştım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kimse beni tatlı bulmuyeah, pul biber gibi acı acı takılıyeah. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Genelde tatlı buluyorlar aifnsn 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Seni tatlı bulmayan olamaz 😊
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet var ve iyi ki varlar✨ 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet var şükür öyle birkaç arkadaşım :d 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Sağolsunlar varlar 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Tatlı olduğumu söyleyen olmadı 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet varlar 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Çok fazla 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. yok be :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet var.. çevrem arkadaşlarım çok tatlı olduğumu söylerler
Öylesin zaten 😊😊
Bu insanların o an ki ruh haline de değişebilir. İnsanlara duymak istediğiniz şeyleri söylerseniz siz her zaman sevimli olabilirsiniz.
Var iki tane numune biri kadayıf gibi diğeri sütlaç ama bu ara ağzımın pek tadı mı yok onların tadı mı bilmiyorum 😃
Evet beni tatlı bulan birisi var. Yüzün bile tatlı demişti dün. Çok utanmıştım
Kimse beni tatlı bulmuyeah, pul biber gibi acı acı takılıyeah.
Evet öyle olduğumu söylerler.. 😅
Genelde tatlı buluyorlar aifnsn
Seni tatlı bulmayan olamaz 😊
Beni güzel ve çekici buluyorlar ama tatlı bulan insan yok
Evet var ve iyi ki varlar✨
Evet var şükür öyle birkaç arkadaşım :d
Evet baya çok var hemde
Sağolsunlar varlar
Tatlı olduğumu söyleyen olmadı
Evet varlar
Oluyor
Evett