Kişilik & Karakter Bir kadını direkt çekici yapan özellik nedir? DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bence duruşu, sizce çiçeklerim? Karakteristik veya fiziksel fark etmez.Şu kadının güzelliği 💁🏻♀️🌸 Bir kadını direkt çekici yapan özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben kendim için konuşursam tabi ki de zekası ve karakteridir.. yani bir kadın istediği kadar güzel olsun ben kişiliğine göre çekici bulurum 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl yanlış yerde duran kadın durduğu yere göre itici bile olabilir :P kafası büyük olan kadın çekicidir 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güler yüzlü oluşu kadınların en çekici özelliklerinden biri. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Nezaket ve davranışları benceBende o kadını güzel buluyorum 🥰 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düşür olması içindeki prensesin şu ikisideki kız çocuğunun yaşı olması neşeli bıcır bıcır olması 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Karakteri, zekası ve duruşu bir kadını çekici kılar.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hilal miydi, ismi 😀çok sevimli bir kadın duruşu , oturuşu , güzelligi, karakteri 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. O güzel yüzü ile bana derin derin bakışı. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Boyu posu güzelliği giyimi kültürü 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnce beli ve zarafeti. 0 1 Yorumla kafkazlıTalibin +1 yıl sizin gibi Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zenginliği 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. duruşu Tavrı 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Mantı açması 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. fiziği genel olarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben kendim için konuşursam tabi ki de zekası ve karakteridir.. yani bir kadın istediği kadar güzel olsun ben kişiliğine göre çekici bulurum
yanlış yerde duran kadın durduğu yere göre itici bile olabilir :P kafası büyük olan kadın çekicidir
Güler yüzlü oluşu kadınların en çekici özelliklerinden biri.
Nezaket ve davranışları bence
Bende o kadını güzel buluyorum 🥰
Düşür olması içindeki prensesin şu ikisideki kız çocuğunun yaşı olması neşeli bıcır bıcır olması
Karakteri, zekası ve duruşu bir kadını çekici kılar..
Hilal miydi, ismi 😀çok sevimli bir kadın duruşu , oturuşu , güzelligi, karakteri
pantolonu gösteren ütü, kadını gösteren dötü..
Göz yapısı. Gülüşü. Enerjisi.
Güler yüzlü olması
Burnu ve gözleri ve de samimi oluşu
O güzel yüzü ile bana derin derin bakışı.
Gülüşü ve güzelliği
Gülümsemesi
Boyu posu güzelliği giyimi kültürü
İnce beli ve zarafeti.
sizin gibi
Karakteri aurası ve yüzü <3
Aurası
Özgüveni
Bakımlı olması
Zenginliği
Derin bakışları
Bence bakışları ya