Kişilik & Karakter Sizi en çok mutlu eden kişi kim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Beni, ben mutluşş ediyorum arada.🤓🎀 Sizi kim mutluşş ediyor gamlı baykuşlarrr?🧚♀️ Sizi en çok mutlu eden kişi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Beni en çok mutlu eden kişi yok maalesef.. olacağını da sanmıyorum şu sıralar iyi gelen tek şey sigara ve şarkılar 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Beni de ben mutlu ediyorumdur 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi mi kötü mü bilemedim ahahaha Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İyi iyi. Mutluluğun hiç başkasının eline, vicdanına, yüreğine bırakılır mı? Mundar ederler valla Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnsana kendisi kâfî. Beni benden başkası üzemeyeceği gibi kimse de mutlu edemiyor. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sevdiğimiz ya da seveceğimiz partner olur 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Bana anlat gebeş kaplumbağa 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim bey 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mutluluklarrr 🎀 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mauro İcardi gol atınca beni çok mutlu ediyor. <3 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 💛❤️
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bakıyorum da yine kendim. 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beni en çok mutlu eden kişi benim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni en çok mutlu eden kişi yok maalesef.. olacağını da sanmıyorum şu sıralar iyi gelen tek şey sigara ve şarkılar
Beni de ben mutlu ediyorumdur 😅
İyi mi kötü mü bilemedim ahahaha
İyi iyi. Mutluluğun hiç başkasının eline, vicdanına, yüreğine bırakılır mı? Mundar ederler valla
İnsana kendisi kâfî. Beni benden başkası üzemeyeceği gibi kimse de mutlu edemiyor.
Sevdiğimiz ya da seveceğimiz partner olur
evet diyen pembeler
Bana anlat gebeş kaplumbağa
Sevdiğim bey
Mutluluklarrr 🎀
Mauro İcardi gol atınca beni çok mutlu ediyor. <3
💛❤️
Bakıyorum da yine kendim.
Beni en çok mutlu eden kişi benim.
Çok tatlısın