Ben geldim iyi akşamlaarr arkadaşlaar✨benim 1 tanecik dostum var başkada yok jsjjs

Ben geldim iyi akşamlaarr arkadaşlaar✨benim 1 tanecik dostum var başkada yok jsjjs

Tek bir dostum vardı onu da sevgiyle arkadaş sınıfına indirdim. Varsa alacak verecek meselesi, kendi adıma kalmamıştır. Kendisinden bir hata yapmışsam eğer özrümü de diledim. Biraz kırıldığımı da açıkça dile getirmek istiyorum ama sorun değil, arkadaşın sorunları olabilir. Ama bu bana geri dönüş yapmamasına engel değildi. En azından konuşabilirdik, yapacak bir şey yok sağlık olsun. Ben öğrendim ki herkes fazla yüz görmemeli. Hiç hoşlanmam verdiğim değerin suistimal edilmesinden. Ve yine öğrendim ki, herkes hak ettiği muameleyi görecek. Çok iyi yürekli bir insan kendisi, gerçekten kardeşim yerine koyduğum birisiydi. Ama bence ayıp ettin kardeş… En azından bir açıklama yapabilirdin. Mesajımı gördüğünü varsayıyorum, görmemiş de olabilirsin bilmiyorum. Ama şöyle düşünüyorum. İnsan birini gerçekten seviyorsa onun mesajına anında dönüş yapar. Bu bile dostluğumuzu bitirmek istememdeki yeterli sebep. Bundan böyle sıradan bir arkadaşımsın kardeşim. Yolun bahtın açık olsun 🌸
Sen varsın ya kardeşim 😅😊
🤍🌸🌟
Hayır yok keşke olsaydı bütün dertlerimi söyleseydim öyle bir dost var mı ki
Vardır vardır
Cevap
27Cevap
Sadece bu siteden var 1-2 kişi.. gerçek hayatta da kuzenlerim var ama onlarla da uzun zamandır görüşemiyoruz
Evet 1 tane çok yakin canim dostum kardeşim var, cok agir seyler geçirdik birlikte, hep yanimdaydi, ben de onun🌺
Hiç olmadı hiç en son bir tanesi de kocasından kıskandı o sünepe kocasından 😂😂
Artık yalnızım arkadas dost tutmuyorum
Maaşallah diyelim nazarımız değmesin. Var sandıklarım var ama bakalım. Onlar da dökülecek mi pıtır pıtır
Çok az olsa da var �yi ki varlar çok arkadaşım var ama dostum diyebileceğim iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar insan diyebilirim.
Dost kelimesinin bile yetersiz kalacağı insanlar var hayatımda. Onlar dosttan , kardeşten ötedir. Onlari tanımlayacak kelime yok.
Evet var birkaç kişi. Ailem diyebileceğim yakınlıktayız ve iyi ki varlar.
Çok şükür var ablalarim ve iki tane çok sevdiğim dostum var kardeş gibiyizdir zaten
@inciitanesiii var biri. Başının en tatlı belasıyım :D
Çok var zorlanmadan Yunanistan’ı işgal edecek kadar
Çocukluk arkadaşım , askerlik arkadaşım ve bir de gariban kendi yağında kavrulan 53 yaşında arkadaş abim var. Saolsunlar varlıklarını hissettiriyorlar. Ah birde normal olsalar. Biri kumarı çok seviyor, diğeri panikatak problemleri var. Bir diğeri de çulsuz.
Evet var çok şükür
Evet, birkaç tane dostum var ✨
Var var 2 3 tane olması gerek
Evet hemde 4 tane var
Evet şükür birkaç dosta sahibim.
Kim o dostun önemli olan o
Var ama uzakta artık
Tek takılıyorum. Dostum'da düşmanımda benim.
Çok şükür 🙏🏻 var evet
Evet çok var kalbim fazlasıyla dolu
Çok var ve iyi kide varlar 😊🌹
Dosttan öte bildiklerim var.
Evet var yoğurt markası
Varlar Eksik olmasınlar 💕
Yok dostum ama düşmanım var
Dostum dedigim beş kişiden 4ü torbacı
Var-dı
@whsinemm askm
🫶💅
Evet var