Ya sanki çevremde bir koruma kalkanı var çok ciddiyim kimse zarar veremiyor ya da zarardan kurtuluyorum?

Bakın hayatta karşıma çıkan kötüleri hep atlattım. İlkokulda kötüleri takmayarak uzak durarak atlattım (ciddi manada bela kapasitesi olanlar vardı mesela çok sessizim diye burnumun dibine girip tepkimi ölçen bi kız vardı okula gelmezsin artık deme felan diyodu ugrasıyodu) neyse onu atlattım. Sonra görünüşümden dolayı arkadasımdan ayıranlar falan bunlar daha ilkokul ortaokul düşmanları. Durduk yere küfredenler falan. Liseye geçtim artık takmamak çare değildi. Çünkü sıkıştırma olayı yaşadım. Kız sınıfta sıkıştırdı. Çok kötü insanlar var bakın ciddiyim. Neyse onlar da kendini haklı gösterdi sınıfıa yine bişi demedim o travmayı da atlattım başarılı bi kız olarak. Artık susmak değil başarım konuştu lisede. Sonra erkekler girdi hayatıma. bi erkek bi oyunda hesabımı çaldı ben gibi davranacaktı lisede o oyunun yemin ederim verileri silindi oyun yok oldu ertesi gün ortadan. Zarar veremiyorlar. sonra hayatıma takmayan küçümseyenler çıktı türedi birden üniversitede. Konuşunca görmeyenler duymayanlar, koca koca adamlar küçük bi kız olan beni ezmeye çalıştı kullanmaya çalıştı kandırmaya çalıştı. Ama benim tek amacım anlaşılmak ve kendimi anlatmaktı bu insanlara kendimi anlattım kandırmalarına yönelik mantıklı cümleler kurdum ve onlardan kurtuldum ve ezme çabalarını boşa çıkardım konuşmaya başladim artık çünkü akıllıyım böylece kandırmaya çalışanlardan da kurtuldum (şu an hiç muhatap olmuyorum ama insanlarla. Daha da akıllandım ilkokulda takmamaya çalışarak lisede başarımla üniversitede zekamla ve konuşmalarımla ve şuanda ciddi manada takmayarak sürecimi tamamladım. Onlardan da kurtuldum. hala duymayan görmeyenleri anlayamıyorum ama o başka. Sonra biri tüm adresimi bilgimi buldu ama uğraşmaktan vazgeçti ( tek suçum nud atmamaktı) sonra acemi avcı bi çocugun deneği oldum fake Hesabımı açtı ama sonra büyüdü bence ve hesabımı kapattı. Ona malzeme olmaktan da kurtuldum. Profesyonel acemi herkes beni buldu ama ben bi şekilde kurtuldum hep. Kötüler neden bişi yapamıyor ya da yapmıyor sizce bana? Şuanda da duygularıma zarar vermiş birisinden intikam aldım :) tükendim duygu kalmadı şizofren olma yolundayım ama en güçlü halimdeyim. ve gerçekten korunduguma inanacağım şekilde bir hayat yaşadım. Sizce de inanmalı mıyım? Korunuyor olabilir mıyım? Bunlar dısında çok ciddi şeyler de vardı hayatımın kurtuldugu. Ama ben kötülerin zarar verememesini anlattım.

Ya sanki çevremde bir koruma kalkanı var çok ciddiyim kimse zarar veremiyor ya da zarardan kurtuluyorum?