Ben huzurlu değilim yeni bir hayat istiyorum yeni bir yol yapamıyorum kaderime razı olmamak en büyük baş hatam ama insan huzur kavramı tam anlamıyla kaybeder mi iştahı kesilip sadece uyur mu bu normal mi
Hiçbir şeyin mutlu etmediği zaman dilimindeyim. İnsan bu durumdayken bataklıktaymış gibi çırpındıkça batıyor. Neye elini uzatırsa elinde kalıyor. Dibe düşüyor gittikçe. Hiçbir şeyden tat alamadıkça yeni şeylere yönelmeye çalışıyorsun, onlardan da tat alamıyorsun. İnsan bu döneminde yalnız kalmamalı. Bunun en iyi ilacı başka insanlarla olmaktadır. Zamanı sevilen kişilerle harcamak gerekiyor.
Beni mutlu edebilecek yeni şeyler ararım. Karamsarlık ve negatiflikler insanı daha da dibe çekiyor. İnsan ne kadar derine saplanırsa o karanlıktan çıkması, toparlanması o kadae zor oluyor o yüzden en kısa sürede o ruh hali içinden çıkıp kendini iyi hissettirecek şeyler bulmaya çalışmalı.
Hayatında ne gibi olumsuz olaylar var? Gayet sağlıklı bakımlı görünüyorsun. Hayat imkanlarından dolayı böyle üzülüyorsan boşa kendini yorarsın. Çünkü sosyal medyada çok zengin hayatlar oluyor herkes özeniyor ve neden ben böyle değilim diye sorguluyor. Herkes aynı şartlarda olamaz bunu kabullenmek gerek.
Eğer hiçbir şey sana mutluluk vermiyorsa, duygusal durumunu anlamak ve yönetmek için bir profesyonel yardım almayı düşünmek önemli olabilir. İyi bir terapistle konuşmak, duygusal refahını artırmana yardımcı olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Mutlu olmak için gerekli şeyler içimizde. Niyet ve istekte. Kendi içimize dönmekten , kendimizi dinlemekten vazgeçmemek lazım. Başka birine bakıp kendimiz yargilamaktan vazgecmekte. Kiskanlik hiç bir olumsuzluğun çözümü olamaz.
Sizi ne mutlu eder onu düşünün ve yapın. Tabi anlık mutluluklar olmamalı.. Anı yaşamak belki o an sizi mutlu edecektir. Peki sonra...
Efendim evvela dünyaya mutlu olmak için, istediklerimizi elde etmek için gelmediğimizin bilincinde olmak lazım. Diğer türlü umduklarınızı elde etseniz dahi o mutluluk hissiyatı, tatmin duygusu oluşmayacak.
O yüzünün hali nedir aynaya bak kendini sev güzelliğini sev hayati sev 😅😅 gül neşelen eğlen kafana neyi takiyorsun.😡😡hayati salla gitsin be icinden ne yapmak. istiyorsan onu yap mutlu olursun
@_MelisYıldız_ sen neden salça oluyosun ki sanane? kendi yorumunu kendin yap. bizde neyin ne olduğunu biliyoruz belki bu taktik, belki dikkatini cekmeye calışıyorum. belki bu sekilde yardımcı olmaya calışıyorum. neden araya giriyosun sana güzel demiyor mu kimse? lütfen sus işine bak.
@_MelisYıldız_ belki cevap verecekti sayenizde vermic3k mutlu olun. Siz kizlar cok fesatsiniz hemcinslerinizi cekemezsiniz ne haliniz varsa gorun. Ben burada sadece kotu olanlarla konusurum herkes pislik abaza degil