Kişilik & Karakter Gezmeye çıkınca kimin şarjı %100 ? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Benim telefon hiç şaşmaz 😂Hep şarj bitiyor mesajı verir 😂 Güncellemeler+1 yıl Kabloya bağlı mı yaşıyorsunuz 😂%100 lere bak 😂😂 Gezmeye çıkınca kimin şarjı %100 ? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. ben gezmeye çıkarken değil de telefona ihtiyacım olduğunda %1 ihtiyacım yokken %100 :D 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Benim telefonum 7000 mah olduğu için hiç sıkıntı çekmiyorum 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nereye çıkarsam çıkayım %100 olmadan çıkamıyorum 😊 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben hiç gezmeye çıkmam ki 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben gezmeye çıkarken değil de telefona ihtiyacım olduğunda %1 ihtiyacım yokken %100 :D
Benim telefonum 7000 mah olduğu için hiç sıkıntı çekmiyorum
Nereye çıkarsam çıkayım %100 olmadan çıkamıyorum 😊
Şarjım fullenmeden evden çıkmam :)
sabah sokerim nerde biterae
Ben hiç gezmeye çıkmam ki
Benim
benim sarjım hep %89
Benim