Kendinize yetemediğiniz konular, alanlar var mı yoksa her konuda kendinize yetebilen biri misiniz?

Kendinize yetemediğiniz konular, alanlar var mı yoksa her konuda kendinize yetebilen biri misiniz?

Bazen kendime yetemediğim zorlandığım destek aldığım durumlar oluyor. İnsanız her şeye yetebilmeye gücümüz olmuyor. Her zaman, her konuda güçlü olmak fikri düşüncesi bile insanı yıpratıyor.
Her zaman her konuda yeterli olamıyorum bence. Kimseye ihtiyacım yok gibi geliyor ama bu da yoruyor bazen.
Yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik gibi aklınıza gelecek her türlü ev işinden kendi söküğümü dikmeye kadar her şeyi kendim çok iyi yapıyorum. Kendime tamamen yetebiliyorum
Her konu da pek mümkün olmuyor her zaman
Cevap
25Cevap
Hayır maalesef yetemiyorum. zaten bence bir insan kendine maddi anlamda yetebilir ama sevgi anlamında birine ihtiyaç duyar
Kendime yetmeye çabalayan biriyim. Kısa zamanda bunu başarıp tüm insanlardan bağımsız olabileceğine inanıyorum.
Bu çok kolay ve de mümkün olan bir şey değil maalesef
Biraz dertleşmek istiyorum simdiye kadar ne istediysem neyi hedeflediysem yaptım hala da yapmaya devam ediyorum ama birinin sevgisini istiyorum o kişiyi hala bekliyorum 2 yıl geçti hayatımdan çıkalı ama bazı şeyleri bitiremiyorum içimde ne zaman biriyle konuşsam ve o kişi bir hata yapsa aklıma o bana bunu yapmazdı gibi şeyler geliyor ve karşımdaki kisiden de soğuyorum bunu nasıl düzeltebilirim
Bunu başarmak için çabalıyorum. Sanırım yeterli geliyor ya.. Her konuda elbette yetemezsin ama en azından tatmin edebilecek seviyede.
Hayatımda yaşadığım zorlukların neticesinde kendime yetebilmeyi sağladım daha doğrusu hayat bize bunu itti desek daha doğru olur açıkçası...
Ufak eksiklikler var ama halledicez.
Hayır yetmiyorum maalesef. Küçüklüğüm pek sevgi içinde geçmedi Şevkate ihtiyaç duyuyorum hep
Pratik zeka ile birçok sorunu çözebilsem de, yetemediğim daha çok konu vardır.
Yetemiyorum cünkü yanlızım insanların yanlız olmaları hayatı yarım yaşamalarıdır
Her daim bunu amaçlasam da hayır, kendime her konuda yetemiyorum.
Evet yetiyorum...
Şükür yetiyorum önceden bi soluk olsa derdim ama soluk bile derdiyle gelecek bosversene
Hayır.. Çoğu konuda yetersizim
Çok şükür yetiyorum
Evet yetiyorum
her neye yetersen yet insana ihtiyacın oluyor
Hayır bu konuda yeterince iyi değilim.
Yetebildiğim kadar diyelim
Şu zamana kadar yettim böyle devam eder umarım
Bir başkasına ihtiyaç duymuyorum..
Evet bazı konularda yetebiliyorum.
Bazı konular dışında yetiyorum
Bazen yetemedigimi düşünüyorum
yemek olayında yetemiyorum kendime