Hello, welcome 29 years old o zaman 🎂
Duydugum bir bilgiye göre daha çok ne istediğini biliyormuşsun hadi bakalım 😌
Kalıplara sığamıyorum 😉✌️

Hello, welcome 29 years old o zaman 🎂
Duydugum bir bilgiye göre daha çok ne istediğini biliyormuşsun hadi bakalım 😌
Kalıplara sığamıyorum 😉✌️

Mutlu yıllar diliyorum insan özellikle otuzlu yaşlarında yaşadığı tecrübeler dolayısıyla çok daha sağlam adımlar atmaya başlıyor. Inşallah senin için de güzel bir dönem başlar
Teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım öyle bir yaş olur 🙏
Bende 20'li yaşın sonundayım. 🥲 Şunu söyleyebilirim ki kendine daha da değer veriyorsun, olaylara duygusallık yerine artık biraz mantık devreye giriyor, Arkadaşlık açısından kazıklar yemiş olabiliyorsun ama takmıyorsun, Özgüvenin artıyor, Kendi başına aktiviteler yapmak daha da ilgini çekiyor, Aileni ön plana koyuyorsun artık, Sağlıksal problemlerin çıkabiliyor, Aşk konusunda tutkudan çok huzur ve mantık birlikteliği istiyorsun, bekarsan özgürlüğün bı tık üstün oluyor, alışveriş ve eğlence açısından yeni hobiler ve yeni çevre edinmek istiyorsun ve sana kötü gelen insanlar ile sınırını koyuyorsun aslında bir bakıma olgunluk dönemi ve birşeyleri fark etme dönemi başlıyor.
Kötü yanı 30'dan sonrası çok daha hızlı geçiyormuş
İyi yanı farkındalık seviyesinin çok daha fazla olması
Nice mutlu yıllara 🥂
Geçsin bakalım ✌️ teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel, mutlu, sağlıklı yeni yaşlara iyi ki doğdun 🙏 :) 🎂
Bence kötü yanı yok, yani yeni bir başlangıç gibidir insanın en iyi olduğu yaşlar bence
Teşekkür ederim Barış kardeşim 😄 Ben de öyle düşünüyorum bakacagız ✌️
Rica ederim abla :D 🙏
Teşekkür ederim
Cevap
15Cevap
Doğum günün kutlu olsun🎊
Yaş aldıkça daha olgun mantıklı ne istediğini daha net anlıyor insan...
Evet kesinlikle🙏🏻 teşekkür ederim çok ♥️
Rica ederim 🩵
Bir kadının en güzel yılları 30 'lu yaşlarıdır.. 🥳🥳
Kı biz burçdaştık ama bir de aynı gün doğmuşuz.. 😅 Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara.. 🥰
Aa yok artık, dogum günün kutlu olsun senin de o zaman tatlı kız 😄♥️🌸 @tatlikizzzz34
Teşekkür ederim canım ikimizln de kutlu mutlu olsun. 🥳😅❤️
30 lu yaşlar Golden Ages. Kimseyi takmıyorsun istediğin hayatı yaşayabiliyorsun başkaları neder lafı senin için sadece başkalarının takındığı bir felsefe. Mükemmel ötesi. Sadece akşamları erken uyumaya gürültüden biraz kaçınmaya falan başlayacaksın e normal o da :)
Çocukluk döneminin tam anlamıyla bitmesi diyebiliriz, iyi yanı gelişmek ve olgunluktur. Kötü yanı ise hayatın bu dönemden sonra eski tadının olmamasıdır.
Teşekkür ederim
Bugün doğma günü galiba 🤣. Senin de doğum günün kutlu olsun.
Saolun
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
Teşekkür ederiim
Yirmili yaşlar herşeyi yapacagını düşündüğün nasıl yapacagını bilmediğin yaşlar otuzlu yaşlar dünya capında düşünmeye başlayıp yapacaklarına koşacagın yaşlaşlar
1 tık daha olgunlun seviyesine erişiyorsun,
Zamanında senin yaptıklarını, bir başkasının yaptığını gördüğünde, çocukça bir hareket algılıyorsun, O an anlıyorsun ki, Büyümüşüm!!
Doğum günün kutlu olsun
Saol çiçeğim😘
Doğum Günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara canım
♥️♥️
Daha bunu düşünmek için çok vaktim var. 23 yaşındayım
20 li yaşlar boş atıp tutma yaşları
30 lu yaşlar boş atıp tuttuğunu yerine koyma yaşları
21'e giricem o yüzden nasıl duygudur bitmesi bilmiyorum
Yaşlanıyoruz ve değerimiz azalıyor 😔
Kendine bakmıyorsa çöküş başlar ama bakımlıysa meyvenin olgunlaşıp tatlandığı gibi tadı artar kadının
Hiç bir kötü yanı göremiyorum ya :D
Huzurlu bir ömrün olsun.
Teşekkür ederim huysuz güneş 😂
😂😂 rica ederim
Hiç iyi değil ben sana söylim orada 3 ü görmek çok kötü bi his
şarap gibi ol, yıllandıkça güzelleş emi ;)
Amin🙏🏻😄
Kabugundan cikiyorsun..
Yaşlanmışsın artık :D
Dgko nice senelere
Teşekkürler
Genclik gidio
Aman gitsin be
Hayatımdan bişey anlamadan yaşlanmak üzücü
Doyduk ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?