Sorunun detayları aşağıda yardımlarinizi bekliyorum dertleşelim?

Herkese selam 25 yaşındayım uzunca bi süre depresyon tedavisi gördüm bu süreçte pek çalışma hayatım olmadı şu an bi yerde çalışıyorum ama aşırı mutsuzum hiç gitmek istemiyorum her gün eve ağlıyorum giderken ağlıyorum psikolojim iyi e bozuldu zaten çocukluğumdan beri aile sorunlarım durmak bilmiyorum sorun üstüne sorun yaşıyorum kendimi iyice kaybediyorum gücüm tam anlamıyla yok artık durum hayatımı sonlandırma kısmına geçiyor gibi inanılmaz yoruldum her şeyden bu işin stresi de beni mahvediyor diğer insanlara yaşıtlarım bakıyorum hepsinin bi hayatı var ve iş hayatında bi gelişme olmuş hepsi bi yerlerde çalışmış tecrübeleri var kendime bakiyorum hic bi sey yok inanimmaz ailem konusunda baski altinda kaliyorum bunları da sabah servisi beklerken yazıyorum o derece de bıktım artık her zaman bi okulum olsun istemiştim bi meslek sahibi olmak çünkü ben mesleğim olmadan yapamam fakat ailem hep önüme engel oldu kazandığım halde gidemedim artık kendimi toparlayamıyorum hayatım uçurumun kenarında gidip geliyor her şey için geç kaldım gibi hissediyorum çok yoruldum tükendim benim gibi hissedenler neler yapıyor ben artık bu işe de tutunmak istemiyorum çünkü hiç iyi gitmiyor yalvarırım yardım edin
Sorunun detayları aşağıda yardımlarinizi bekliyorum dertleşelim?