Mutluluk gerçekten sadece tek başına yaşanan bir duygu mu? Yoksa hüznün içinde de var mıdır mutluluk? Bir duygunun başka bir parçası da olabilir mi?

Mutluluk gerçekten sadece tek başına yaşanan bir duygu mu? Yoksa hüznün içinde de var mıdır mutluluk? Bir duygunun başka bir parçası da olabilir mi?

Yüzünde güller açtıran, sana hayat suyu olan her şey mutluluktur. Bazen tebessüm olur, burukta olsa. Bazen gözlerini güldüren ve seni hayata bağlayan kişi olur. Bazense bir esprinin izlerini taşıyan bir kahkaha olur..
Çok yakınımızda olmasına rağmen hep bizden uzakta olduğunu sanarız, ya da hiç sahip olamayacağımızı düşünürüz. Hayat boyu ihtiyacını hissettiğimiz ve vazgeçemeyeceğimiz tek duygu.
Mutluluk , içinde bulunduğun şartlar ne kadar zor olursa olsun ondan bir ders çıkartmaktır ve bundan sonrası için sağlam adımlarla hareket etmektir
Mutluluğun diğer adı; "lezzet-i ruhaniye"dir..
Yani mutluluk ruhta olur, ağızda değil..
Ruhun tebessüm ediyorsa, yüzün tebessüm etmese de olur..
Cevap
1Cevap
Mutluluk benim için sevdiğim kadının kalbinde olmak huzurlu bir yuva ve bir ömür mutluluk demek ama şuana kadar daha yaşayamadım maalesef
Mutluluk huzur bulduğumun yanında
Huzurlu hissettiğim zaman mutluyumdur ben. Bu ruh halime fazlasıyla yansıyor.
Ağzı gülse de içi gülmez bazen insanın. Önemli olan kalpten gelen tebessüm.
Işinizi kaplayan o huzur dolu his zira gülümsemekte kolay gülmekte onemlinolan içten yansıması.
Her duygunun yanında gelebilen joker bir duygudur bana göre.
Tebessümle içindeki neşe
Huzur dolu his..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?