Güncellemeler
+1 yıl
Kendilerini ciddiye alınacak kadar değerli bulmuyorlar mı acaba çünkü ben ciddiye aldıkça kaçıyo insanlar.
Ben çok anlayışlı biriyim neden hep karşıma deliler çıkıyo, birine akıllı diyorum sonra kendini akıllı sanan biri çıkıyo sonradan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Akıllı kalmadı gibi maalesef
Anlaşamamaktan delirenler ve gıcıklıgına deli olanlar diye ayrılır dünya bir de doğal deliler
Aklı başında olan adam zaten nazik ve çekingen olur bu değişmez olgudur.. Bakışlar ve konuşurken tavırları onun ne olduğunu gösterir.
😂😂
Ben mi deli oldum şimdi de 😂
hepimiz deliyiz üzülme 😂😂
Akıllı insanlar da tükendi artık o yüzden herkes deli numarası yapmaya başladı
Rüzgarı sollasa yine de sökmez birkere düşer o 2 ye güvenmez
zıt kutuplar birbirini çeker kanun bu işine bak hadi meşgul etme
Ne kadar doğru bu insanlarda geçerli olduğunu kim söyledi
Site yollu dolmuş kadını erkeği salın bi ciddiyet kalmadı ha
Bunlar şans işi
Dünyayı ciddiye almıyolar bizm suçumuz ne ben ciddiye alıyorum herkesi. Her şey önemlidir. Zayıf karakter liler hem uğraşmaz hem ciddiye alınmak istemez hem kafasına göre dünya görüşü koyar melankolik melankolik onu yaşar bence. Halbuki ben her şeyiyle beraber ciddiye alırdım herkesi. Ciddiye alınmaktan mı korkuyolar anlamıyorum ki.
Amaçlar farklı. Amaç ciddiyet olmayınca öyle oluyordur
Amaç ciddiyet değil çok geç anladım :(
Kişiliği ciddi olanın amacını anlamak zor oluyor ama. Ben her şeye itici gözüyle baktım dünyada amacın ne lafı bile itici geldi herkes bir kuşku içinde. Asıl amacımı merak edenler en kötü amacı olanlardır bnce çünkü ben akışa bırakan amaçsız iyi biriyim. Benim amacımı anlamaya çalışan amacı bozuk kişilerle geçti vaktim ona da yazık xd amaçsız birini kendi gibi tilki sanıyorlar pislik varlıklar. Ben ciddiyetle ve amaçsız yaklaştıkça amacımı çözmeye çalıştılar ve ciddi değillerdi :( . Beni çözmeye düşman gibi çözmeye çalişıyo pislik zihniyetliler. Nası kendim gibi biri bulabilecğim ya. Beni de insanlarda ilk bakmam gerekenin amaç olduğuna ikna ettiler sonunda bıktım onlar gibi olmak üzücü amaç arıyor olmak üzücü. Amacımı bulmaya çalışanları ciddi sandım. Bi dolu kafası karışık ezikmiş onlar halbuki. Ben iyi olduğum için amacım da yoktu amaçlarına da bakmadım. Bide kendileri gibi sanıyolar ya deliriyorum. İğrendiğim bi özellik şu an bende var elimde sadece neden ciddiye almadıklarını sorgulamak kaldı o da çok basit ilk baştan beri bi insanın amacının olmasına inanamayıp itici bulduğum için amaçlarının ciddiyet olmadıgını anlayamadım. İyi olduğum için oldu böyle çünkü amaç peşinde olan kötü insandır. Ben dşünceden uzak ilişki istiyorum
Amaç öğrenmeye çalışmak o kadar olumsuz bir şey değil. Savunma mekanizması olarak düşünün
Dediğiniz kadar masum bir şeyse güzel tabiki ana ben kelimelerle düşünen biri değildim bu vakte kadar ondan içimde düşünüp sorgulayan herkese karşı nefret var. Biri amacımı sorsa direkt kötü biri diye düşünüyorum amaç mı olması gerek işte zihniyeti öyle gibi geliyor
Hangi burçsun?
Neyle karşılaştın
Denk gele bilir normal dir
Ben çok olgunum
Ben varım ya
Türkiye de yaşıyoruz normal değil mi 😂😂
Aynısı valla