Nefes alan her karşı cinse yürüyen erkek neyin ozguvenini taşıyordur sizce

Nefes alan her karşı cinse yürüyen erkek neyin ozguvenini taşıyordur sizce
Sevgilisi var akrabasına sulanır neden çünkü av arar kendine güveniyordur ukte kalmıştır nasıl olmadı ya küçükken avıma düştü ne güzel kardeşimle onu çağırttım sonra zorla sahip olmaya çalışırken kardeşim girdi içeri hay aksi ne güzel küçük yaşta hamile bırakacaktım o kadar denedim küçükken uyandı hep onu izledim kaçtı tokat attı ağladı onu ne güzel korkuttum dur yine deneyim belki korkuturum bu kez tuzağıma düşer kafası😠😠😠
oltayı atıyorlar artık hamsi mi gelir kaya balığı mı deniz anası mı şanslarına ne çıkarsa eyvallah diyorlar... SEviye yerlerde. burada bi özgüven aramamak lazım bence
Neyin özgüvenini taşıyo, y*vşaklığın ve gevşekliğin, özgüveni bu ikisiyle karıştırdıklarından...
🤣🤣🤣🤣🤣
Teşekkür ederim...
sitede yürüyen yürüyene :D
Yok başkanım herkes arkadaş kardeş 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Cevap
4Cevap
Öz güven değil karaktersizliktir
Karısız duramıyorlar , evli , nişanlı , yaşı büyük fark etmiyor yvsklar evlilerle muhabbette
Tamam sakin sinirlenme 😜😜
Normal şartlarda erkek dediğin karısız durmamalı zaten
Göbeği bilmem de Türkçe yazmasını bilmeyen bile her önüne gelene yürüyor. Ahkam kesip akıl veriyor.
Yazdığımı anlaya bildiğine gayet güzel okuya bilmişsin Türkçeyi
Sen niye üzerine alındın kardeşim?
Yoo üzerime alınmadım baktım Türkçemdemi bir yanlış var diye diğer konuyla zaten uzaktan yakından ilgim olmaz
Kekolardan bahsettim ben.
Anladım kardeşim eyvallah
Şahsen öyle yapsam her önüne gelen erkeğe yürüyen bana da yürür diye adım attığı an yürürüm, yatağa atarım keyfime bakar uzarim.
Yokluk böyle bir şey işte
Benim de göbeeem var. Yürğmeyecek miyşm yani?🥺
Evlisin abi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?