Kişilik & Karakter konusunda 206,9b cevap paylaştı.
Ben olduğum gibi biriyim.. aslında dışarıdan biraz soğuk veya sessiz görünebilirim.. çünkü içime kapanık biriyim ve utangacım biraz.. ama samimi olursam ve bir insanla kafa dengi olursam.. çok eğlenceli oluyorum sıcak kanlı ve cana yakın oluyorum.. ve bu özelliğimi de seviyorum her zaman. 🌸
Sert mizacımın ve asık suratımın altında yumuşacık bir ruh barındırıyorum.
Anlaşması zor, anlaşılması kolay biriyim aslında.
Hayatı ve insanları seven, yardım etmekten mutluluk duyan yanımı geçmişten gelen ve bende hakkı bulunan insanlara borçluyum. Suskunluğuyla huzur veren ve güvende hissettiren bir yapıdayım. Çok çalışkan olmanın götürüsü olarak sosyal hayatı ötelemiş eğlenceyi daha çok dost muhabbetlerde bulan birisiyim.
Her insan gibi karakteristik olarak övülmeyi seven, yarına umutlu bakıp geçmişine bağlı olanım.
Görünenden çok farklı biri değilim. Dışarıdan nasıl biri olarak görünüyorsam, özümde de tam anlamıyla öyle biriyim. Tabii hak eden insanlara gösterdiğim tavırlar, tutumlar haricinde. Kim neyi hak ediyorsa onu alıyor benden. Hak ettiğini (olumsuz anlamda) veriyor olmam beni kötü bir insan yapmaz. Çoğu insanda olmayan merhamete ve iyi niyete sahibim.
Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Genel olarak dışardan göründüğüm gibiyim. Eh, bir çok insanın yaptığı gibi, yaralarım, zaaflarım, zayıf noktalarım, acılarım saklıdır, dışardan bakan göremez. Neyse ki içimdeki çocuk bunları benden de saklıyor :) dışarıya olabildiğince pozitif, neşeli, hayat dolu yanımı yansıtıyorum.
Ay ay soruya gel 🥹 Görünen halimi daha anlayamadım ama içimdeki beni biraz çözdüm diyebilirim. Burada satırlarca şey yazıp kendimden bahsetmek isterdim. Ama aklıma çok hoş bir söz geldi: "Kendinden bahsetmenin kapısını sağlam bir kilitle kapat"..
Fazla fedakârım, ne kadar kırılırsam kırılayım seviyorsam vazgeçemem. Bazen yapayalnızım. Bazen hiçbir zaman gerçekten sevileceğimi hissetmiyorum. Bazen sevgi isterken, başka zaman amaaan der geçerim. Enteresan biriyim.
Olduğum gibi biri dersem yalan olur. Olduğum birinin ötesinde de biri var. Göründüğüm gibi birisi hiç ben olmadım çünkü insanlar nasıl baktıysa öyle oldum. En en ötede biri daha var onu bende tanımıyorum.
Sıcak neşeli olduğum kadar negatif taraflarımda var pek dışa vurmasamda içimde benimle birlikte yaşıyor. Birinin tanıdığından çok daha fazlası ya da çok daha eksiği olabilirim. Ama kendimden eminim.