Kişilik & Karakter Yeni yılda seni ne bekliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gördüğün ilk 3 kelimeyi yaz ne çıktı sanaBenimkiler : Huzur Özgürlük Başarı Güncellemeler+1 yıl Süper soru Yeni yılda seni ne bekliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Güç, denge ve özgürlük :D bu senenin aynısı 🎈 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. DönüşümTutkuHuzur 0 0 Yorumla
sadecesoruicinhesap Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Akü, dem, güç.Ne anlamam lazım shsjsk 0 0 Yorumla
busbus000 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl DengeBaşarı Bolluk Yaşasın inşallah bunlara kovusurum 😁 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özgürlük, huzur, bolluk. Yahu ben sevdim bu kelimeleri. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Denge, huzur, özgürlük bekliyormuş beni. Beklemesin bana doğru gelsin lütfen. 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl kahkaha neşe özgürlük. yani 2024 de b*k gibi 0 0 Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Özgürlük, denge ve aşk çıktı. Aşk olmasa da olur ama özgürlük ve denge olsa mutluluktan ölerdim 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Tutku, hayat, denge hiç fena değil gibi fnfn 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Dönüşüm denge keşif 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Denge, özgürlük, eş Eş iki tane bu arada 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Aş, özgürlük, başarı cikti.. para nerde fjfjf 0 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Aşk mk Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahkaha, özgürlük, başarı 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Dönüşüm, özgürlük, huzur hadi inşallah 0 0 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Keşif tutku huzur. 3 ude imkansız ahahah 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Özgürlük, aşk, ün kelimelerini gördüm. 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Keşif savaş özgürlük 🫡🫡 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bolluk, güç, huzur. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Huzur başarı aşk… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güç, denge ve özgürlük :D bu senenin aynısı 🎈
Dönüşüm
Tutku
Huzur
Akü, dem, güç.
Ne anlamam lazım shsjsk
Denge
Başarı
Bolluk
Yaşasın inşallah bunlara kovusurum 😁
Özgürlük, huzur, bolluk. Yahu ben sevdim bu kelimeleri.
Denge, huzur, özgürlük bekliyormuş beni. Beklemesin bana doğru gelsin lütfen.
kahkaha neşe özgürlük. yani 2024 de b*k gibi
Özgürlük, denge ve aşk çıktı. Aşk olmasa da olur ama özgürlük ve denge olsa mutluluktan ölerdim
Bolluk, özgürlük, keşif
Tutku, hayat, denge hiç fena değil gibi fnfn
Tutku keşif ve başarı 😂
Peh 😂
Dönüşüm denge keşif
Denge, özgürlük, eş
Eş iki tane bu arada
Aş, özgürlük, başarı cikti.. para nerde fjfjf
Aşk mk
Bolluk , mucize , başarı.
Kahkaha, özgürlük, başarı
neşe keşif bolluk... hadi inşallah