Bilen bilir, böyle ortamlarda dostların ile sabaha karşı gülme krizine girerek, sizleri dünyadan koparacak sohbetlerin içine girersiniz. Gün doğar, perde açılır. Şehrin gürültüsünü duymaya başladığınızda terapi sonlanmıştır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bilen bilir, böyle ortamlarda dostların ile sabaha karşı gülme krizine girerek, sizleri dünyadan koparacak sohbetlerin içine girersiniz. Gün doğar, perde açılır. Şehrin gürültüsünü duymaya başladığınızda terapi sonlanmıştır.
Öncelikle içimde üzüntü, sinir duyguları varsa onları ağlayarak atmayı seviyorum. Beni rahatlatıyor. Ağladığım zaman kulaklığımı takıp müziğimi açıyorum tabi ki. Yeni temiz çarşaflarda uyumak ruhumu dinlendiriyor yine. Arkadaşlarımla saçmalamayı seviyorum. Bunun gibi birçok uygulama beni mutlu ediyor.
Nereye kayboldunuz güzel prensesim? :((
İyisin değil mi?
Seninle birlikte ağlayabiliriz. Benim mor battaniyem var hem de iki tane. Onları sırtımıza geçirip sokaklarda yürürken ağlamayalım mı? Bir otobüs durağım var orada ağlarım genelde. Hadi oraya gidelim. Hem bir köpek kovalarsa kendimize geliriz.
Burada samimi arkadaşlarımla ne güzel bir gece geçirirdim diye düşünüyorum ama bu geceyi de yeni çarşaflarımın arasında yumuş yumuş geçireceğim için çok da şikayetçi olmayalım. ⭐
Yeni çarşaf, temiz kokular, huzurlanan beden ve etkisinde kalan ruh.. :))
Yalnızlık da bazen terapi niyetinde olur. :)) Tut elimi kitapların dünyasında kaybolalım. Ama sen oku, ben dinleyeyim. Şu an bir kitap içinde yaşıyorum. Yaşadığım yerin köşesinde oturup, seni dinlemek için sayfalar ayırabilirim minik beselyem. 🤤
Lütfen yapalım. 😌 Kardeşimle küçükken bir oyun oynardık. Gece yatmadan önce masal anlatacak kimse olmadığı için ben masalın girişini yapar, devamını o getirirdi. Yorulana kadar anlatır, sonra ben devam ettirirdim. Böyle böyle uyuyana kadar anlatırdık. Şimdi büyüdük ya masallardan uzaklaştık.
Sana; La Fontaine'den Andersen'e, 1001 gece masallarından Keloğlan'a aklıma gelen her güzel şeyi okumak isterdim. Böylelikle romanın kaharamanı olan Nil'e, sayfaların arasında düşlerle dolu bir yolcuğa çıkartmaya hazırım. :))
Mesajını yeni gördüm. Benim gözler hasta olunca çok az görüyor. :)))
Ben kardeşime hiç masal okumadım. Acaba istemiş midir, yalnız kaldığını düşünmüş müdür diye düşünüyorum fakat masal okumadıysam da belgesel niteliğinde bir çocukluk yaşattım. Masal yoksa gerçek dünya vardı. :)))
Şimdi uzanıp, yolculuğa çıkmak için gözlerimi kapatacağım. Tut bakalım elimi. :))
Cevap
9Cevap
şarkı dinlersem ya da film izlersem terapi gibi olur benim için
Zamanı gelen dökülür, durmaz buralarda. Zihnin en güzel özelliğidir. Doğrucudur hep ve sevgisi gelince de tutmaz içinde, çıkarır muhatabına akıtır. Sonrası kalbin işi, istediği kadar naz yapsın hakkıdır böyle güzel bir zihin ile işbirliği yaptığı için.
kadirşinas, değerli olanı bilen... Dejavu yaşıyorum. Biz daha önce karşılaştık mı acaba? :)))
Ormanın içindeki saklı bir göl kenarında kimse olmadan kuşları dinlemek en büyük huzur
Sabaha kadar oyun/anime/dizi yapmak kesinlikle terapii
Hü hiç fırsatım olmuyor şimdi 😂
Büyüdük jdjt
Çamaşır suyuna boğulacak şekilde temizlik yaparım. Benim terapim budur
Nadiren rastladığınız insanla hafif yağmur ya da rüzgarlı bir havada çay içip sohbet etmek
Besiktas macina gitmek tabi
Doğada kamp yaparım
Temizlik yaparim çok iyi hissettiriyor.
Temiz hava biraz yürüyüş
Kas calisirsam
Yok alnimdaki damar cikar max
Izzet güllü
Enstrüman çalmayı ogrenirsen
Soguk duş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar