Kişilik & Karakter Yaşıtlarınız bebeklerini seviyorken, siz ne seviyorsunuz? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarla bugün e bebek mağazasına gittik. O bebeğine beşik aldı ben de bu oyuncukları kendime aldım. 😃 Yaşıtlarınız bebeklerini seviyorken, siz ne seviyorsunuz? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yaşıtlarım bebek severken bende hayvanları seviyorum sdfsd oyuncaklar iyiymiş güle güle oyna :D 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hayatı seviyorum 😄 Evlilik, çoluk çocuk olayları için daha var. Böyle mutluyum. 1 1 Yorumla Mavzer55 +1 yıl Parası olanın hali başka. tâbi 🤣 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben bebeklerimi doğurdum büyüttüm..Şu anda hayatıma giren bir esmer de bütün ilgim. 2 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeğen seviyoruz, dizi seviyoruz, arabamızı seviyoruz… Buluyoruz sevecek şeyler işte😂 0 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Yaşıtlarımın bazıları New York Paris gezerken bende çocuğumu sallayıp storylere bakıyorum😂 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendimi seviyorum ay lav mayself başkasına gerek yok 😂 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kedilerin de sever bunları 😊 gerçi haşin oynar onlar. 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Benim yasitlarim okuyor şu an bebeyle oynamıyor ndksmf 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cocuk bakiyoruz bizde, evdeki bebekleri seviyoruz :D 0 0 Yorumla
nisanur675 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Bende geçende kendime 69 model camaro oyuncak aldım. Başkasının ne düşündüğü umurumda değil, ben oyuncak arabaları çocuk gibi oynamak için almıyorum, minyatür objeleri seviyorum, özellikle de arabaları 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendimi. 😍😄 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeni aldığım cici kıyafet ve bot vede çantalarımı 0 0 Yorumla
burcu01244 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. Kedimi ve yegenlerimi😁 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bende onlara eşlik ediyorum bjdbd 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben kediler ile devam ya 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kendimi.. İnşallah seneye para severim 🤩😁 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Muhabbet kuşu seviyorum. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Dersleri seviyorum.. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Kedimi 🤤 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kedi seviyorm 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Kedi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. kedi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaşıtlarım bebek severken bende hayvanları seviyorum sdfsd oyuncaklar iyiymiş güle güle oyna :D
Hayatı seviyorum 😄
Evlilik, çoluk çocuk olayları için daha var. Böyle mutluyum.
Parası olanın hali başka. tâbi 🤣
Ben bebeklerimi doğurdum büyüttüm..
Şu anda hayatıma giren bir esmer de bütün ilgim.
Yeğen seviyoruz, dizi seviyoruz, arabamızı seviyoruz… Buluyoruz sevecek şeyler işte😂
Yaşıtlarımın bazıları New York Paris gezerken bende çocuğumu sallayıp storylere bakıyorum😂
Kendimi seviyorum ay lav mayself başkasına gerek yok 😂
Kedilerin de sever bunları 😊 gerçi haşin oynar onlar.
Benim yasitlarim okuyor şu an bebeyle oynamıyor ndksmf
Cocuk bakiyoruz bizde, evdeki bebekleri seviyoruz :D
Bende geçende kendime 69 model camaro oyuncak aldım. Başkasının ne düşündüğü umurumda değil, ben oyuncak arabaları çocuk gibi oynamak için almıyorum, minyatür objeleri seviyorum, özellikle de arabaları
Kendimi. 😍😄
Film izliyorum :D
Ben de KS’den bir bebek buldum onu seviyorum😂
Yeni aldığım cici kıyafet ve bot vede çantalarımı
Bende bebek seviyorum
goguslerimi seviyorum
Kedimi ve yegenlerimi😁
Bebeğimi seviyorum 😀
Kpss seviyorum jshaja
Oyuncakların çoh guzel🥺
Bende onlara eşlik ediyorum bjdbd
Ahahha geleceğe yatırım