Kişilik & Karakter Yeni yıla yeni hedefleriniz var mı? TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hedefim yok, zaten gerçekleşmiyor mu diyorsunuzz? Ben, Yeni yılda daha hırslı biri olacağım! Yeni yıla yeni hedefleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hiç bir hedefim yok maalesef.. zaten beklentim de yok.. sadece huzur gelirse iyi olur diyorum o kadar. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece aşk ve köydeki bahçeye küçük bir ev istiyorum. 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni yılda ayatımın daha güjel geçmeşini iştiyoyum. Hedefim başayılı ve mutlu ulmak 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hedefim ikinci üni okumak açıktan 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var İnşallah ulaşmak dileğiyle 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çalışmak falan 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç bir hedefim yok maalesef.. zaten beklentim de yok.. sadece huzur gelirse iyi olur diyorum o kadar.
Sadece aşk ve köydeki bahçeye küçük bir ev istiyorum.
Yeni yılda ayatımın daha güjel geçmeşini iştiyoyum. Hedefim başayılı ve mutlu ulmak
Hedefim ikinci üni okumak açıktan
Var İnşallah ulaşmak dileğiyle
Çalışmak falan
Yok.
Seni öpmek
Yoktur
Araba almak