Bence kadınlar asla güvenmezlerdi erkek olsaydı kadına.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
güvenmezdim
Sevgili olmak falan yalan o zaman be
bilemiyorum
Kizlar güvenmediğine göre kadınlar sadık degiller
Güvenmezdim
O zaman erkek sadece tek gecelik ilişki yaşamalı
Hayır
O zaman erkek sadece tek gecelik ilişki yaşamalı
Tercih meselesi
Sen neden güvenmezdin? Mesela bir kadının eşi sadık olsa da kadın aldatır gibi mi düşünüyorsun? Kadın gözüyle nasıl görüyorsun
Kadinlar kendini seven ilgi gösteren erkeği aldatmazlar eğer kadin aldatıyorsa orada kesinlikle yanlış bir şey vardır. Seven ve sevilen kadin sadıktır, altini çizerek söylüyorum kendini bilen kadinlar asla böyle bir şey yapmazlar!! Güvenmediğim kadin değil kendim olurdum erkek olsam çünkü gözü gönlü aç varlıklar az iki tatlı söz duyunca küçük dağları yarattık sanıyorlar büyük ihtimalle erkek halim böyle olurdu güzel ilişkimin içine ederdim gerek yok kadin olarak mutluyum! 😅
Kadın onu seven erkekten sıkıldığı için bile aldatabilir bence. Adam çiçek alır, sever gözünün içine bakar ama insan ulaştığı şeyin nankörudur. Kadına bir iki söz söyler başka biri ondan sonra kadın da aldatır bence.
Ben bir kadının benimle mutluyken çok çok zengin ihtişamlı bir adam yanımızdan geçerken ona mutlaka gönlünün kayacagini düşünürüm. Bir de etrafında kizlar varsa "ben niye bununlayim gidip o adamı elde etmem lazım" kıskançlığı olur bence kadında.
Ama toplumsal şeyler yüzünden beni seviyor gibi gösterir kendini
Bunların hepsi ihtimal biz de erkekler için aynılarını düşünüyoruz ama her erkek aynı mı değil kiminle birlikte olduğun çok önemli paragöz kadinlari severseniz bu ihtimaller doğar ona en fazlasını da versen daha fazlasını verene gider ama kendini bilen kadinlar değer veren kişiyi tercih eder araba ev para altın önüme döken adam günde üç kez beni ağlatacak belki de aldatacak niye yapayım kendime bunu bu kadar değersiz görmüyorum kendimi durumu iyi olup karakteri yerinde olan da vardır illa ki ama kimin şansına çıkarsa e tam tersi hiç bir şeyi olmayıp her kadina giden yürüyen de var neden böyle biriyle olayım ki yani herkesi aynı kefeye koymayin eğer karşınızda ki kişi yanlissa bu sizin yanlış seçiminizdir.
Anladım. Burdaki kişiler guvenmezdim yazmış. Yani herkes öyle yazinca "iyi veya kötü hiçbir kadına güvenme birlikte olma" anlamı çıkıyor
Bu cok yanlış hayatinin sonuna kadar yalnız klamayacak kimse illa ki biri olacak hayatın da herkese aynı gözle bakarsan kendi mutluluğunu kendin baltalarsın karşında ki insan bir susar iki küser sonra gider bu da aynı çıktı diyemezsin çünkü onu o hale sen getirdin karşınızda ki insan da size önyargıyla davrandığı için çoğu ilişkiniz bitmiyor mu aslında olduğunuz gibi tanıyıp kabullense belki çok uyumlusunuz fırsat vermek gerekir. Herkese değil tabi görünen köylerden uzak durun!