Kişilik & Karakter En son ne için isyan ettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İsyan sever misiniz yoksa yarabbi şükür mü dersiniz? İsyanım var ve ediyorum🥺 Allah'ım konuyu biliyorsun amin🙏🥺 En son ne için isyan ettiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İsyan etmem hiç. Olmuyorsa olmaması gerektiği için, oluyorsa yeteri kadar emek verdiğim için derim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Var be yavrum bir miktar var isyanım ama halledecez 😎 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adamın isyanı bile güzel😎😘😘 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar isyan ettiğim pek bir şey yok umarım da olmaz :d 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bu KS neden aktif değil neden kimse yok resmen terk edilmiş ya bu duruma isyan ediyorum 0 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Onun dışında herşeye çok şükür Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. İsyan etmek birşeyleri değiştirmez o yüzden hiç etmedim 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İsyan değil de neyseee. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Boşverdik gitti 😂 MuhteşemGüneş +1 yıl "Boşvere boşvere ne hale geldik" diye bir şarkı vardı 😂 Soran +1 yıl Haklı olmak değil mutlu olmak istiyoruz diye bi isyan daha gelir bunun üstüne😂 MuhteşemGüneş +1 yıl La yemişim mutluluğu da onu ben de yapıyorum az insan çok huzur lazım bana 😅 tımarhanelik olursam bana sigara getirir misin 🥹 Soran +1 yıl Çubuk kraker getirsem sen onu cigara sanarak içe içe yesen🥺 ellerimle zehirleyemem😂 MuhteşemGüneş +1 yıl Bari rulokat al 🥺 kız bişey olmaz ben onu zehir saymıyorum 😂 Soran +1 yıl Rulokat mı🥺 hee puro hesabı😂 zengin cigarası o ben fakirim🥺 MuhteşemGüneş +1 yıl 😂😂 çabuk olalım aşkımı arkadaşım olarak değiştirip, sana dayanamıyorum diyorum 😂 Soran +1 yıl Ooo Yıldız severiz 😂 delireceksen böyle delir😂 MuhteşemGüneş +1 yıl Olur olur yeriz 😅😂
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ben çok isyan eden birisi değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İsyan etmem hiç. Olmuyorsa olmaması gerektiği için, oluyorsa yeteri kadar emek verdiğim için derim.
Var be yavrum bir miktar var isyanım ama halledecez 😎
Adamın isyanı bile güzel😎😘😘
Şu sıralar isyan ettiğim pek bir şey yok umarım da olmaz :d
Bu KS neden aktif değil neden kimse yok resmen terk edilmiş ya bu duruma isyan ediyorum
Onun dışında herşeye çok şükür
İsyan etmek birşeyleri değiştirmez o yüzden hiç etmedim
İsyan değil de neyseee.
Boşverdik gitti 😂
"Boşvere boşvere ne hale geldik" diye bir şarkı vardı 😂
Haklı olmak değil mutlu olmak istiyoruz diye bi isyan daha gelir bunun üstüne😂
La yemişim mutluluğu da onu ben de yapıyorum az insan çok huzur lazım bana 😅 tımarhanelik olursam bana sigara getirir misin 🥹
Çubuk kraker getirsem sen onu cigara sanarak içe içe yesen🥺 ellerimle zehirleyemem😂
Bari rulokat al 🥺 kız bişey olmaz ben onu zehir saymıyorum 😂
Rulokat mı🥺 hee puro hesabı😂 zengin cigarası o ben fakirim🥺
😂😂 çabuk olalım aşkımı arkadaşım olarak değiştirip, sana dayanamıyorum diyorum 😂
Ooo Yıldız severiz 😂 delireceksen böyle delir😂
Olur olur yeriz 😅😂
Ben çok isyan eden birisi değilim
Hiç isyan etmedim
isyan etmem sükür ederim
çok ayıp