Kişilik & Karakter Hayatınızı düzeltecek o şey ne? patlayanşekerrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor bana şu an bi mantı lazım ama nasıl bi mantı lazım inanamazsınız Hayatınızı düzeltecek o şey ne? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayatımı düzeltemez maalesef, bundan sonra hiç bir şey istemem 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Güçlü bir ilham lazım bana. Her şey yolunda sayılır ama daha iyi olabilmesi için ilhama ihtiyacım var. 0 4 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl selam ben ilham Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Aldım gidiyorum 😄 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl ablam yolun açık olsun ilham ve şans senle Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Teşekkür ederimm 🌸 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu saate hemde 🤣 1 4 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl mantının saati mi olur Yorumla günah55kedisi +1 yıl Olur bu saate anca göbek olur 😀 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl he hemen çıkıyodu zaten Yorumla günah55kedisi +1 yıl Damlaya damlaya göl olur Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence para 1 1 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl keşke Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bana patlayan bişeyler lazım 0 4 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl kız kaçıran verelim abimize Yorumla Culdesac +1 yıl Kız çağıran yok mu Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl sen yeter ki iste varsa da oldurtmayız Yorumla Culdesac +1 yıl :D Yorumla
Bastut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Çok basit 0 2 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl ne Yorumla Bastut +1 yıl Canın mantimi çekti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatımı düzeltemez maalesef, bundan sonra hiç bir şey istemem
Güçlü bir ilham lazım bana.
Her şey yolunda sayılır ama daha iyi olabilmesi için ilhama ihtiyacım var.
selam ben ilham
Aldım gidiyorum 😄
ablam yolun açık olsun ilham ve şans senle
Teşekkür ederimm 🌸
Bu saate hemde 🤣
mantının saati mi olur
Olur bu saate anca göbek olur 😀
he hemen çıkıyodu zaten
Damlaya damlaya göl olur
Bence para
keşke
biraz daha aptal olsam güzel olur