İnsan karakter kasarken kendi yaptıklarına bir bakmaz mi? Kendi yemediği halt kalmadigi halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp bir de bu tür açıklamalar yapıp karakter kasan karaktersizlik abideleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

İnsan karakter kasarken kendi yaptıklarına bir bakmaz mi? Kendi yemediği halt kalmadigi halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp bir de bu tür açıklamalar yapıp karakter kasan karaktersizlik abideleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tam olarak böylesine bugün denk geldim diyebilirim birkaç gündür adıma sürekli soru açıp o sorulara gidip arkamdan iftira atan birkaç tane leş kargası tanıyorum. Bunlar öyle tipler ki aynaya bakmadan sürekli insanlara bir şekilde iftira atıp yaftalıyorlar. Kafalarının koparma çok az kaldı ama. Bilmedikleri bir şey var ben onlar gibi klavye delikanlısı değilim.
Bana kasmasınlar da nereye kasılıyorlarsa kasılsınlar. Kimin ne olduğunu çözeli çok oldu. Baş edemeyince suçlamaya başlıyorlar, iftira atıp, arkadan iş çevirmeye çalışıyorlar ve ancak uzaklar havlıyorlar. Böyle şeylerle uğraşamicam, kimsenin psikoloğu değilim. Karakteri o kadar mükemmel ise gitsin sigortalatsın. Çok efendi, çok dürüst, çok karakterli diye düşündüğüm adamları bile ben gözümde büyütmüşüm onları ben yüceltmişim, kendim gibi sanmışım. Her kemik atana koştuklarında, gördüm. 😃
Sorun şu an çok işine geldi perla :D ayrıca yasaklı mıyız sorularımıza gelemez miyiz
Kesss :D şov yapma bana. Hiç bir pası kaçırmam, gol atmayı severiz
Oy oy :D o öyle lafın gelişi umarım hiç bir şeyi kesmezsin, kes dedik diye djdj
İyi seyirler
Geçmiş olsun. İzle demedim ki, izliyoruz diyen sensin :D biliyorsun mütevazilik bana hiç yakışmıyor.
Tükürmesene be 🙄
Islık sesi öyle mi olur, vfiiiiiyyyt fiyüüüü 😗
😒😒 hmm yeah ok (Kerem Bürsin Altın Kelebek temsili) wuuu
😂😂 bi çarpacam yamuk ağzına tipsiz thebursiiin
Bursinde akıl yok zaten alsın da biraz da beyinli dolaşsın djdja
😅😂
Teşekkürler ✌️
Herkes kendinden mesul, başkasının ne yaptığıyla ilgilenen burnunun ucundaki b*ku görmez derler. İnsanlar başkalarını bırakıp kendi hayatına baksa mutlu olacakken hem kendisini hem başkasını mutsuz etme peşinde koşuyor.
Zavallılar bence
Cevap
5Cevap
Bu insanlardan çok var maalesef ciddiye almamak lazım
Ee bu sitede bazı karıların yaptığı şey buuu. Kendisinin de dekolte sevdiği yorumlarından ortaya çıkıyo ama burada başka hemcinslerine nutuk atıyo. Sonra başka biri evliyken sitede flört ediyo ama aldatma sorularına yaptığı yorumlara bakınca sanırsın ahlak kraliçesi. Ee şimdi bu soruya bunu yapanlar yine tüh kaka yazacak. Biz diyecez aman bak ne iyi insan😂
Sizinkilerden de var biliyorum 😂ama taytı görünce aklıma karılar geldi😂
Orasını bilmem 😂eli bohun içinde olanın yargı dağıtıp artislik yapmasına kıl oluorum ben bunu hemcinslerimde çok yapıo bu sitede
Benim yok. Bence de sokakta tayt veya çamaşırvari kıyafetle gezilmesi hoş değil!
Hayır zamanında ihtiyacı olmuş, yapmak zorunda kalmış belli ki. Bi ara tüm yeşilçam olduğu gibi yetişkin film sektörüne kaymış. Nedense!
Sonrasında sesiyle varolmuş bir değer Nükhet hanım. Neden ömür boyu daha önce yaptığı ve sonradan pişman olduğu bir olayla anılıyor? Soru sebebi bu olmalıydı asıl sevgili soran 🤔Burada basbaya dijital şiddet var.
Her ne sebeple olursa olsun yapmış mi yapmış, o zaman gündeme gelmek için böyle saçma açıklama yapmasın sevgili cevaplayan. Babamın bir lafı var b*klu kendini görmez sidikliye güler diye. Bu durum o durum. Sesiyle var olduysa sesiyle devam etsin, gündeme gelmek için açıklama yapması şart değil. Görselde o denk geldi ama bunun gibi neleri var sevgili yorumcu.
Eğer geçmişinde bir b*k yemisse haddini bilecek. Bilmiyorsa da öğretirler. Dijital linç yemeye de hazır olacak.
Kendi hatalarını düzeltme olanağı bulmanın tek yolu kendi hatalarını eleştirebilmektir değil mi zaten? Biri çıkmış bir başkasına obez diye suçlarken önce kendi göbeğinden emin olmalı. İnsanların yumuşak karnı kendi hataları bence. Kibir de vardır belki. Tamam sen en iyisin de kaç bunlardan ksksfsfs.
İtler istedi diye atlar ölmez sevgili parlamera sultan Süleymanın bile arkasından konuşanlar bize neler etmezler o yuzden hep sandalcının hikayesi aklıma gelir derler derler sen bu kayiga bindin ya vermesen bile verdi derler diye boşuna dememiş sandalcı
Gercek karakter sahibi karakter kasmaz. Bir şeyi yapmış ya da yapmamış olmasi karşı tarafı aşağılayıcı anlamına gelmez. Boyle insanları görünce gulup geçiyorum.
Aynı kafayiz @enolmayan. Birinin beni eleştirmesi için benden iyi durumda olması gerekir.
Istedikleri kadar karakter kassınlar. Bu şekilde kendilerini ele vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Çevremdekileri kendimden uzak tutuyorum.
😄 onlardan çok var ilahi güçlere havale ettik 😂
Hee hee de geç. 😂
Adı üstünde karaktersizlik bir şey demeye gerek var mı?
Adı üstünde karaktersiz.
Çok da umursamamak lazım.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit diyorsun yani. Az değilsin ha 🤣🤣🤣
Sayenizde ben de artık prnosu olduğunu biliyorum bu şey gibi geldi fake ig hesabımdan birine yorum yazınca fake olmamdan vurduğunu düşünmesine insanların sadece dediğine odaklanmak neden bu kadar zor tartışmayı neden bk ediyorsunuz
Bir çok insanın kendisine ait duruşu, görüşü ve yaklaşımı maalesef yok.. Toplumun yönlendirmesi ve çıkarları doğrultusunda hareket etmeye meyilliler.. İnsan işte çokta şey yapmamak lazım..
Marketten biraz önce gelen ben aĝlıcam şimdi ne demek hoş bi görüntü değil.
İnsan kendinde ne eksik varsa karşısında onu görürmüş.
Genelde kendini görmeyen kişiler. Pek umrumda değil
Hasta olduklarını düşünüyorum. Allah acil şifalar versin
Dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı 😂
Tezat bir durum.
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?