1- Mesaj alabiliyorum.
2- LÜTFEN DUYGULARINIZ DA EKLEYİN, sadece gördüklerinizi değil.
merhabalar rüyamda evime gitmek durakta otobüs bekliyorum. yabancısı olduğum bir yer bir iki defa farkına varmadan otobüs kaçırıyorum daha sonra eve gitmek üzere hızlı bir trene biniyorum metrobüs gibi. Hızlı tren içerisinde görümcemin küçük oğlunu görüyorum orada iki tane kız çocuğu ile oynuyordu okuldan servis yerine bu hizli trene binmiş onu görünce yanlış trene bindin bu bizim eve gitmiyor çok uzak kalıyor bir daha bu trene binme benim yanımdan ayrılma diyorum daha sonra gideceğimiz yer bir anda gelip geçiyor ben inmek istediğimi söylüyorum daha sonra bizi başka bir yerde indiriyorlar ben tam inerken görümcemin oğluna koş okul çantanı al hadi diyorum ama tren hareket ediyor ben trenden inmiş bulunuyorum eşimin yeğeni trende kalıyor çok panikliyorum tren hareket ediyor gözden kayboluyor. Nereye geldiğimi anlamak için etrafıma bakınıyorum her yer açık sarı Toprak yığınları vardı �nşaat alanları gibi yapılmış sanki her yerde karşı tarafa baktığımda fazlaca kubbe ve minaresi olan kocaman büyük bir cami görüyorum biraz ıssız bir yerde hava o sırada aydinlik. biraz ileriye doğru yürüyorum en iyisi camiye gideyim diyorum o sırada telefonum çantamdan çıkardım eşimi aramaya çalışıyorum hep bir aksilik oluyor ya telefon düşüyor bir şeyler oluyor ama bir türlü arayamıyorum ellerin titriyor panikten o sırada karşıma iki tane ev çıkıyor ortasından yol geçen. bir tanesi villa şeklinde harika bir bahçesi ve önünde Lamborghini marka spor bir araba duruyor siyah renkte camları da siyah olduğu için hiçbir şeyi görünmuyor bunu gördüğümde ben biraz ürküyorum diğer tarafya ki ev'e baktığımda ise cıvıl cıvıl bir aile ev eski iki katlı sadece sıvısı yapılmış kapıya bir anne çıkıyor bir kız ve bir de erkek çocuk çıkıyor erkek çocuk sırtında sırt çantası ile spora gidiyor harçlık tartışması yapıyorlar orada ama sıcak mutlu bir aile oldu ortada o sırada villanın bahçesinden bir görevli adam çıkıyor bize ne oldu diye soruyor ben de Bandırma'da inmem gerektiğini buranın neresi olduğunu soruyorum o da Kırıkkale burası diyor durumu anlatıyorum yeğenimin trende kaldığını söylüyorum burada merkezde inmistir burası düzgün bir yerdir korkmayın bir şey olmaz diyor ama ben o çocuk trende kaldığım için çok ama çok endişeleniyorum rüyamda o sırada bitiyor
Dun gece gordugum bir ruya :)) : gece yuruyus yapiyorum bilmedigim bir yerde biraz gidiyorum bir dukkan var ici bayaga kalabalik dukkanda ne var diye bakarken icinden hoslandigim cocuk cokiyor beni goruyor oda yanima gelip iyi aksamlar felan diyo sonra gidiyo aninda gunduz oluyor ben bir okuldayim ve kimseyi tanimiyorum. Nasil oluyorsa cantam calinmis ve o oglan da var okulda okul bayaga kalabalik ben hem o var diye seviniyorum hem cantami dusunuyorum . Gercekten sacma diyebilirsiniz ama mantikli ruya goren cok yoktur heralde :D mal bir ruya nr sonuc cikar bilmiyorum :Dsfg
Iyi bare benden sacma ruyalari olan varmis :D
Bence çok mantıklı bir rüya ve çok şey anlatıyor.
Sanırım hayatınızda bir süre birlikte olmaya değer erkeği aradınız. (Kalabalık içinde olmak) Yani laf olsun diye ilişki kuran birisi değil gibisiniz. O erkeği de bulduğunuzu düşünüyorsunuz. (kalabalık içinde hoşlanılan çocuğu görmek).
Çanta size ait bir şeyler. Sanki sizin duygunuz gibi. Birisi onu çalmış. Eski bir ilişki veya hoşlandığınız kişi olabilir. Ama şimdi karşınızda yeni çocuk var, onu bulduğunuza seviyorsunuz, ama aklınız hala çantada. Belki bulunur, yani giden, ayrılan her ne kim ise geri gelebilir.
Çanta ile ilgili ikinci yorumum da şu: Oğlan gelip size selam veriyor ama birden gidiyor. Ertesi günü tekrar karşınızda. Çalınan çanta size selam verip ortadan kaybolması ve sizdeki "ayrılır mı" endişesi olabilir. Yani çalınan çantada oğlanın size verdiği selam var. ama o kişi birden gidiyor. Ancak ertesi günü yine karşınızda.
Çanta ile ilgili iki yorumdan birisi olduğunu düşünüyorum. Gerçek ise sizde :)
Dogruyu soylemek gerekirse ruya yorumlarina inanmiyorum ama bu aciklamalariniz ile yaptiginiz yorum beni gercekten etiledi ve evet isin garibi hersey anlattiginiz gibi cantadaki ilk yorumunuz da dogru tahmin tesekkurler :)
@emre996 rüyanı ayrı olarak yazarsan sevinirim. Diğer yorumlarla karışmadan doğrudan ilgilenebilirim. Ne dersin?
Rica ederim.
Hala rüya yorumu bakıyor mu NE zaman dı bu paylaşımmm
Ben rüyamı yazdım ama yok ortada
1 ay once ruyam da 2 gun pespese uyudugumda ruyamda kovalandigimi gordum 1. 'Sinde bicakla 2.'sinde ise duz olarak kovalandigimi gordum. 2'sinde de korku vardi ancak şunu ozellikle ekliyim, bu ruyalari gormeden once asiri bir stres yapmistim. Alakasi olabilir mi? Bugun de sabah 7.20 ile 9.30 arasinda gerceklesen bir ruya vardi. Aslinda 2 tane ruya gordum bir okul arkadasimla kavga edip barismistik. 2. Ruyam da ise benimle ilgili olmayan bir konuya burnumu sokmustum sonra birinin evine girmistim. O kisinin esi mi kizimi bilmiyorum silah dogrulmustu birisine ben de o silahi onun elinden almistim. Aldiktan sonra birisi tarafindan vurulmustu. Sonra esiyle biz kacmaya basladik benim elimde silah var 1-2 kere sıktım, adamlar bizi servis arabasiyla kovaliyordu. Sonra ben saklanmayi dusundum saklanirken birden yavasladim ve uyandim. Bugun de yani persembe sabah 7 .20 - 9.30 arasinda gordugum ruya iste gercekten cok korkuyorum bir anlami var mi? Ancak bu ruyalari gormeden once hepsinde asiri bir stres yapmistim bir konu hakkinda o konuyu burdan soyleyemem ozelden soyleyebilirim.
Aga 1 sene önce rüya gördüm bir adamı biçaklayip öldürdügümü onunda beni silahla öldürmek istemişti bunu gördüm olay tarlada geçiyo niye böyle bisey yaptigimi göremedim ruyada ya da unutum bilirsin rüyanin çogu hatirlanmaz. biraz saçma gelebilir ama merak ediyorum korkudan araştirmadim ruyayi ama merak ettim soruyorum şimdi..
Tarla sahipliktir. Bunu geniş düşünmek lazım. İlla bir mal değil, düşünce de olabilir. Bir konuda hakimiyet alanına birisi ( ya da bir durum illa insan olmak zorunda değil alanına) zorla girmek istemiş ve onu defetmek istemişsin. Ama ilginç olan sende bıçak onda silah olması. Yani güçler eşit olmadığı halde onu defetmişsin ya da defetmek istemişsin. İkisinden birisi. Burada öldürmek sembolik anlamda gerçek anlamda değil. Yani senden daha güçlü olan kişiyi ya da durumu daha zayıf durumuna rağmen engellemişsin ya da engellemek istemişsin. Bana göre rüyan böyle, diye de notumu düşeyim.
Rica ederim.
Rüyamda bir erkekle abdesthanede bizden başka insanlarda vardı tanışıyorduk sonra mescit tarafına gittik o bana bir tane avokado verdi ve istersen sana avokado ağacını getiririm dedi sonra ortak bir arkadaşımızın adını sordu yareni tanıyor musun dedi evet dedim yarenden benim bilgilerimi almak için sormuş, ben avokadonan bir ısırık aldım o da namaz kılmaya gitti yorumlar mısınız bu rüyayı görmeden öncede istiareye yatmıştım şu an beni isteyen biri var benım için hayırlı mı diye
Cevap
10Cevap
Merabalar sizi takibe aldım ve yorumunuzu bekliycem. Yorumlarsanız çok sevinirim. Ben bugün sabah rüyamda ananemlerin köyündeydim ama dönemimiz osmanlı dönemi olduğuna eminim içimdeki his o yöndeydi çünkü. Sonra birden ülke içinde ayaklanma yani isyan çıktığını gördüm ve o an birden yanımda olan kız kardeşimi alıp kaçtım. Çünkü kız kardeşimi güvenli biyere koyup sonra kendim savaşıcaktım. Sonra köyde bir eve girdim fakat kabul edemiyceklerini söylediler küçük bakamayız dediler bende aslında kardeşim 14 yaşında kendisne bakar dememe rağmen kabul ettiremedim. Ssonra bir eve daha girdim genç bir kadın telefonla birini aradı ve bana bir ev bulduğunu söyledi ama genç kadının tipi hoşuma gitmedi daha çok bedenini satıyor hissi uyandı içimde kız kardeşim için endişendim ama ölmesini de istemiyordum. o genç kadın bizi alıp kardeşime sahip çıkıcak olan eve götürdü ordaki kadına baktığımda da oda hoş bir kadın değildi iş arkadaşıdır diye düşündüm. Sonra kardeşimi orda bıraktım bırakırkende kardeşime eğer savaş biterse ve ben ölmüş olursam annemleri aramasını ve onların onu gelip almasını söyledim ama bu karmaşada sakın evden dışarı çıkma dedim. seni seviyorum kendine iyi bak dedim ve evden çıktım. sonra bir köy yoluna girdim ki teröristler birilerie işkence yapıyodu ben hafif korkuyla yanlarından geçtim karşıda izleyen insanların yanına geldiğimde burdan gidemeyiz görürlerse bizede yaparlar dediler ve ben acaip korktum bu yola girdim diye kendime kızdım. ama sonra yerimde duramayıp kardşmn olduğu eve geldim camdan bakarken birden kendimin çıplak olduğunu hissettim ve camdan dışarı bir adam bakıyodu üstümü örttüm. Sonrasında ne olduğunu tam hatırlamasamda savaşın bittiğini ve sevindiğimi hatırlıyorum. Fakat rüyamdaki kişilerin hiç birini gerçek hayatta tanımıyorum kız kardeşim hariç. Lütfen yorumlayın ben betül 22 yaşındayım.
Selamlar, öncelikle gecikme için özür dilerim. 2 tane yorumum var. İlki sembollerin kendisi üzerinden ikincisi sembollerin karşılığı üzerinden.
1-) Ülke içindeki karışıklığı aile gibi çok güvenli bir ilişkiler bütünü (iş, arkadaşlık vb.) olarak düşündüm. Hayatınızda güven verici ilişkilerde böyle bir karışıklık oldu veya olma ihtimali var veya kaos durumu gelecek için siz de bir kaygı meselesi. Kız kardeşinizi kurtama meselesi çift anlamlı olabilir. İlki gerçekten kız kardeşinizi çok önemsiyorsunuz. İkincisi kendi kişiliğinizin naif yanı kız kardeşiniz olarak sembolleşmiş. Ki ikincisi daha olası. Çünkü kız kardeşinizi bıraktığınız yere geldiğinizde onu değil kendinizi birden "çıplak" görüyorsunuz.
Çevrenizdeki insanlara dair güven mekanizmasında bir sıkıntı var sanki. Yani onlara zoraki veya zorunlu olarak güven duyorsunuz. (Kız kardeşinizi bırakmakta ki güvensizliğiniz ama mecbur kalışınız gibi)
2- Rüyadaki sembol durumları bir kenara bırakalım. (ülke içi kaos, kız kardeş, aile vs.)
Bu rüya sizin kendinize dair bilinç altınızın yorumu. Yani hayatınız normal seyrinden çıktığında veya güç durumlarda siz bunu nasıl karşılarsınız? Tek başına ayakta kalabilmeye çalışmak gibi bir iradeniz var. Kız kardeşiniz aslında sizsiniz. Tek başına başa çıkmak derken de örneğin ailenizin kendi çocuklarından birisi (kızkardeşi) koruması görevini de siz kendi üstünüze almışsınız. Anne-baba çevrede yok çünkü. Ama burada da bir güvensizlik var. Yani kendinizi bu tür durumlarda koruyabilecek misiniz? Kendinizi kendi başınıza korumak yerine birisine emanet etmeyi veya onun yönlendirmesini, korumasını düşünüyorsunuz ama ona da güvenmiyorsunuz. Ya da nasıl güvenileceğini bilemiyorsunuz, kestiremiyorsunuz.
Şu soruyu sormak isterim: Özel olarak yakın zamanda evlilik var mı ya da evlenebileceğinizi düşündüğünüz bir insanla tanıştınız mı yakın zamanda? Genel olarak zor bir işi üstlenme durumunda mısınız yakın zaman için? Veya zaten zor bir işiniz, olayınız var ama bu işi için yeni birileri ile tanıştınız mı ve onlarla çalışmak, beraber olmak durumunda mısınız?
Teşekkürler ilginiz için.
Evet başımdan evlilik konusunda çok iğrenç şeyler geçti biz sevdiğimiz halde erkek arkadaşımın ailesi onlar konyalı ben izmirli olduğum için ve onların ailesinde genelde akraba evlilikleri olduğu için beni itti kaktı istemediklerini söylediler ve bir ayrılık süreci yaşandı. Sonrasında tekrar barıştık imam nikahı yaptık fakat onun ailesi bu durumdan haberdar değil. haziranda haber verip düğün yapmayı düşünüyoruz fakat bu durum geçen seferde olduğu gibi karma karışık bir ortam yaratacak ve nasıl sonuçlanacak inanın bilmiyorum düşünmek dahi istemiyorum erkek arkadaşım yani imam nikahlı eşim ki 1 yıldr beraber yaşıyoruz bidahaki karmaşa durumunda ailesine cepe alıcağını küslük olsada haziranda düğünümüzün olacağını sölüyor. bende insanoğlu arada ya herşey yolunda gitmezse diye evhamlanıyorum sinir hastası oldum pskolojik olarak bunalımdayım kısacası. yorumunuz için teşekkürler
ha tabi evhamlanmamın en büyük nedenlerinden birisi de erkek arkadaşımın ailesine bağlı olması. ve geçen sefer beni terketmesi yapamıcağını anlayınca bana geri dönmesi. ben beni sevdiğinden benim dışımda kimseyle evlenmek istemediğinden imkanı olsa şuanda düğünümüzü yapmak istediğinden sonuna kadar eminim. ama ailesinin despot ve yıkıcı inat tavırları onuda beni de pskolojik açıdan alt üst etmiş durumda ve bence itiraf edemese de gelecekte yaşanıcaklardan oda fazlasıyla endişeli. şu an yanında olma sebebimde belki de herşeye herkese rağmen tekrar gelip benim yanımda olması bu bana gösteriyor ki ailesine karşı bir adım öndeyim ki bu kadar güçlü aile ilişkilerine rağmen ve yaşanan binlerce iğrenç olaya rağmen benim yanımda. Bu arada sınavlarım ve mezuniyetim olduğu için bende buraya girme fırsatı bulamadım gecikmiş cevabım için özür dilerim
Bana bir özel mesaj atabilme şansınız var mı? Gizli kullanıcı olarak yazmışsınız, kimliğinizi yine de gizlemek isteyebilirsiniz tabi. Bir kaç şey sormak ve önermek istiyorum da.
özel mesaj atabilirim fakat benim xper'im yeterli değilmiş özel mesah gönderebilmem için. bende özelden konuşmak isterdim çünkü buaralar hergün aynı rüyaları görüyorum ve uyandığımda etkisinden kurtulamıyorum. dilerseniz siz bana mesaj yollayın çünkü ben gerçekten gönderemiyorum
Size mesas atamıyorum. Çünkü gizlisiniz. Xper seviyesinin mesaj atma seviyesine gelmesini bekleyin derim biraz daha.
yoo gizli değilim :( KürkMantolutavşan nickim bende görünüyor
Ya çok pardon benim hatam. "Görüş sahibi" olarak yorumda görünce "gizli kullanıcı" rengi ile de aynı olduğu için ben karıştırdım. Çok pardon.
Selamun aleyküm. gördüğüm bir rüya'yı anlatmak istiyorum. Öncelikle bu sene konya da üniversite te başladım ve sınıfımda rabia ile tanıştım onunla telefondan mesajlaşmaya başladık ve zamanla ben ona aşık oldum. Mesajlaşmaya başladıktan 2 ay kadar sonra rabia nın daha önceden konuşup sonra ayrıldığı sevgilisi ile tekrar sevgili olduğunu öğrendim ve bu olaydan sonra şu şekilde bir rüya gördüm:sevdiğim kız (rabia) sınıftan ortak bir arkadaşımız (Muhammed ali) ve ben benim kaldığım Kyk (erkek yurdu) yurdunun mescidine giriyoruz, Muhammed ali rabia ya nerde namaza duracağını ve kıbleyi gösteriyor. Sonra sabah namazına başlıyoruz.(yanlış hatırlamıyorsam imamlığı ben yapıyorum) not:Muhammed ali farklı bir yurtta kalıyor.
Benim için bunu yorumlarsan çok sevinirim. Kurs ortamımdayım orda tanıdığım insanlarla ilk kez tanışıyorum reel hayatta fakat kursta okuldan arkadaşlarım var sol yanımda yakın bir erkek arkadaşım onun yanında aşık olduğum ama görüşmediğim hayatımda olmayan adam oturuyor, bunu hocaya şurayı anlamadım bu nasıl oldu diye sorarken soluma bakıyorum ve onu bana dudağını ısırken bir eli başına yaslamış şekilde görüyorum. Hissettiğim şey ise o nerden, ne zaman, niye geldi ve neden bana böyle bakıyor. Hoca tekrar anlatırken yaa ama anlamadım diyerek bölüyorum o da anlamamış gibi bana bakmaya devam ediyor. Ardından farklı bir bölüme geçiyorum rüyamda ordada 1 ay önce ayrıldığımız erkek arkadaşım annemin numarası üzerinden bana mesajlar atıyor seni seviyorum değerlimsin yanımda ol seni üzdüm gibisinden mesajlar fakat ilişkimizi ailemden hiçkimse bilmiyordu;kardeşim bu mesajları okuyor ve onu bir kız arkadaşım olarak düşünüyor neden öyle düşünüyor bilmiyorum ve öyle düşünmesine şaşırıyorum;bu kız sana niye böyle mesajlar atıp diyerek gülüyor. Bende ohh iyi anlamadı diye seviniyorum ama attığı mesajlara anlam veremiyorum neden şimdi ve bu mesajlar diyerek şüpheleniyorum. Ardından bir anda erkek kuzenimin yanına geçiyorum kendisi kuaför ve bana saçlarını keselim bak böylesi çok yakışacak diyor; anlamadığım ve nasıl kabul ettiğimi bilmediğim bir anda kendine göre kütten daha kısa bir şekilde kesiyor önlerime perçem veriyor filan ama beğenmiyorum çok uzundu kötü durdu neyse uzar ya yapcak bişey yok diyorum ve ardından saçımı fönle şekillendirirken saçım kestiğinden daha uzun bir halde;nasıl böyle oldu diye şaşırıyorum ve içimden demek ki herşey göründüğü gibi değilmiş diye geçiriyorum.
Bana bu rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Selam,
Biraz düşünmemi gerektirecek kadar bir kaç katman var rüyanızda. Bugün yorumlamaya çalışacağım ama yarın da olabilir. Eğer yanıtlamakta gecikirsem yoruma bir hatırlatma yazarsanız çok sevinirim.
tamam teşekkür ederim sağolun :)
Selam tekrar,
Rüyanızda 3 durum (artık görmediğiniz kişi, 1 ay önce ayrıldığınız sevgili, saç kesimini) peş peşe görmeniz dikkatimi çekti. Artık şimdi hayatınızda olmayan erkeklerin zamanında size gösterdikleri ilgiye dair bir özleminiz olduğunu düşünüyorum. Ama aralarında fark var. Aşık olduğunuz ama görmediğiniz kişiyle aynı kursta olamanız daha güçlü. Çünkü 1 önce ayrıldığınız sevgiliniz mesajla ulaşıyor. Diğeri ise yanınızda. Ama ikisinin de size olan ilgisine dair özleminiz var. Bu da kendisini saç kesiminde gösteriyor. Yani saçışu an belki hayatınızda birisi yok, yani size ilgi gösteren birileri yok. Bu duruma dair hoşnutsuzluğunuz da kendisini saç kesimini beğenmemek olarak göstermiş.
Ancak en önemli noktası şu. Aslında özlediğiniz şey rüyanızda gördüğünüz erkeler değil, size birisi tarafından ilgi gösterilmesi. Çünkü saç kesimini beğenmeseniz de "kökü nasıl olsa" ben de diyerek, ileride birisi ile beraber olabileceğinize dair bir umudunuz var.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Şöyle bir durumda var 1 ay önce ayrıldığım sevgilimle de görüşmüyorum, hayatımdan çıkardım onuda tamamen ve hayatımda her zaman ilgi gördüğüm insanlar varken bu rüya kafamı karıştırdı açıkcası.
Yok. Rüyadaki gördüğünüz kişileri unutun. Birisi tarafından sevilmek, ilgi görülmek güzeldir. Ayrılmış olmanızın gerekçeleri ne olursa olsun bu ilgiyi bizi sevenler üzerinden hayal ederiz. Bu nedenle şusıralar size duyulan ilgiye bir özleminiz var. Ama bence saç için söylediğiniz daha önemli. Yani kökü sizde. Birisinin hayatınıza gireceğini biliyorsunuz gibi geldi bana.
evet her zaman karşıma bir öncekinden daha iyi insanlar çıkıyor her konuda o yüzden kaybetmeye çok takılmıyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için zahmetiniz için de :)
Rüyamda eski buharlı trenlerden görüyorum ve bu tren ile yolculuk yapıyorum. Tren oldukça temiz bakımlı ve nostaljik bir tren. İstanbuldan yola çıkıyoruz ve dağlık alanlardan geçiyoruz. Yanımda tanıdıklarım ve ailemde var, hayatımda yanlarında mutlu olduğum insanları görüyorum. Rüya boyunca çok huzurluyum. Biraz ilerledikten sonra bazı dağların üst kısımlarda kar yağmış olduğunu görüyorum. Ve o dağlara doğru ilerlerken yerlerde hafif ve bölgesel kar birikintileri oluyor. Bunların üstünden gayet yavaş bir şekilde geçiyoruz ve heybetli bir dağın içine tünel yapılmış oradan geçiyoruz. Tünele girmeden önce hava aydınlık iken girdikten sonra hava karanlık oluyor ve bir tren istasyonuna geliyoruz. Yerlerde kar olmuyor ve yeşillik her taraf ilk önce babam ve bir tanıdığımız yeşilliklere koşup oynuyorlar şakalaşıyorlar mutlular sonra ben annem kardeşim bir kaç tanıdığımız daha inip trenden gidiyoruz ve çok mutlu şekilde yeşil otların üstünde oynuyoruz ben birisi güreşiyorum. Beni alta almak için 2 kez hamle yapıyor ikisinde de sırtını yere getiriyorum kolay bir şekilde o kişinin ve yenilgiyi kabul ediyor o arkadaşım. Benden oldukça güçlü, kalıplı birisi normalde sonrasında herkesi gülerken mutlu görürken uyanıyorum. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Merhaba. Cok umutla cevabinizi bekliyorum. Rüyada karışık şekilde balkonumuzun yıkıldığını görüyorum. Dışarıya bakıyorum. Rahmetli dedemden beni istemeye gelmiş tanıdık bir insan. Arabada bu konuda konuştuklarini biliyorum. Ama beni verip vermediğini bilmiyorum. sonra yukari cikiyolar eve. Yemek yiyolar. Ama dedem o kadar sevincli ki anlatamam. Bende seyr ediorum onlari. Sonra anaannem gormush ruyada. yine ayni kişi beni ogluna istemeye gelmiş. Dedem yine cok seviniyormuş. Benim ruyamin aynisi. benziiyor. demeliyimki o insanin ogluyla konusuyorum gercekte ama mucize olmali onunla evlenmem icin. yani sevdigi birinin oldugunu biliyorum. Ama bu rüyada aklimi cok karistiyor. anaannemin de gormesi falan. lütfen yorumlarsaniz sevinirim. A bide benim ruyamda kendi duygularimda istememe gibi bishey yoktu. yani raziydim. Anaannem cocugun yaşı küçük belki ileride başkasini sever bizim kizdan vazgecer şimdiden karar vermek dogrumu? Demiş. Ama razıymış. cunki bizim aile o cocugu cok seviyor. Bilemiyorum hic bir tahminim yok bu ne ola bilir. Lutfen.
Öncelikle benim görüşüme göre iki kişi aynı rüyayı göremez. İçerik benzeşmesi olabilir. Bu nedenle ananenizin rüyasına dair bir şey söylemem zor. Çok zayıf da olsa bir tahmin yürütebilirim.
"Karışık şekilde balkonun yıkılması" kısmını anlamadığımı belirteyim. Eğer hafızanızda buna dair baka bilgiler varsa ekleyin. Çünkü rüyayı siz yazdığınızda gördüğünüzü anlatıyor olabilirsiniz ama bana eksik gelebilir.
Yorumum şöyle: Aslında talep ettiğiniz şey onay değil. Sizinle evlenmesi "mucize" olan kişiye dair sizin duygularınıza uygun olan duygusal bir rüya bu. Dedeniz bile sizin bu "sevme" duygunuzu onaylıyor rüyanızda. Ama "verip vermediğini bilmiyorum" demeniz gerçekliğe tekabül ediyor:"Başkasını seviyor". Ananenizde sizin duygularınız bildiği için "benzer" rüyayı görüyor. Ama lütfen dikkat. Bu insanın başkasını seviyor olması "gerçek". Bu nedenle bu kişi sizin kafanızı rüyada "karıştıramaz". +
Ama gerçek yaşamınızda size yaklaşımında kafa karıştırıcı tavrı varsa ancak o zaman bu rüyada anlamlı olur. Bana göre bu rüyanız gerçeklikle ilgili değil bir beklenti rüyası. Size önerim rüyadaki beklenti ile gerçekliği karıştırmadan duruma bakmanız. Eğer rüyadakini gerçek sanıp ona göre hareket eder ve o kişi size bir ilgi göstermezse bunun etkisi sizde daha fazla olur. Unutmayın rüyalarımız bizim gerçekliğimiz ile ilgilidir başkasının değil. Rüyanız bana gerçekliğe dair değil beklentiye göre görülmüş bir rüya. Rüyanızda da buna dair izler var. O kişiyi değil, onun aracısı olan kişiyi görüyorsunuz. Kafanızı karıştıran o kişi değil, sizin beklentiniz. Bu nedenle umudunuzu rüyanıza değil gerçekte varsa ona bakarak geliştirin. Bana göre rüyanızın durumu budur.
Rüyamda kız yurdu gibi bir yerdeyiz ama boştu yakın arkadaşım ve onun diğer bir yakın arkadasi vardı ben rüyada uyuyordum sonra garip sesler duyup uyandım rüyamda telefonum çaldı açtım ışığı yakmaya gittim yaktığında yakın arkadaşımın arkadaşı odaya bir erkek arkadaşını sokmuştu telefonu direk kapattım hemen burdan git diye çocuğa bağırmaya başladım bir anda üzerime yürüdü ve elindeki bıçağı çıkardı elimi üstünü çizdi parmaklarımı sıkıştırıp koparmaya çalıştı aşırı korktum sonra onu ittim tam odadan çıkacaktım yakın arkadaşımın üzerine yürüdü sonra onu sevgili olduğu kız tuttu yakın arkadaşımın arkadaşı ben kapıdan onları izledim ve bir anda sevgilisinin kafasının tam orta yerine bıcak soktu ben bağırarak aşağıdan yardım istedim ama garip bir şekilde rüyam da kimse bana yardım etmedi hatta inanmadı sonra o sevgili olduğu kız geldi ona yakın arkadaşımı sordum nerde dedim senin yüzünden oldu dedi bir anda ben ağladım baya ağladım elimin ayağımın titrediğini hissettim çok garipti sonra koridora çıktın namaz kılmak için bir oda vardı kafamı uzatıp içeri baktım kapıda beyaz güzel bir kadın oturuyordu üzerinde seccade vardı bana gülümsedi yanına çağırdı oturdum sonra bana baktı üzülme dedi boynuma altın rengi yuvarlak çarmlı bir kolye taktı gözlerimi sildi sona ona şunu sordum rüya demi bu dedim baktı telaşlandı ve bilmiyorum buna sen karar vereceksin dedi bir anda kalktı gitti garipsedim sonra yakın arkadaşım ve onun arkadaşı belirdi karşımda şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ama o yakın arkadaşımın arkadaşı çok garip davranıyordu sanki çocuk onun içine girmiş gibiydi ve rüyadan uyanamadım sadece en son içimden biri beni uyandırsın diye ağladım bu kadar teşekkür ederim her şey için:))
RüyaRüyada geçen kişibusra Esimin eski sevgilisi. Çok stresli bir dönem geçirdim saolsun. Rüyamda gece uyuyorum bı odadayim esim uyandırmaya geliyor yanımda tek kişilik bı yatak var babam uyuyor. Eşim tedirgin bir şekilde Büşra geldi diyor. İçeri gidiyorum 3kiz olduğunu biliyorum ama busrayi görmedim içlerinde olduğunu biliyorum sadece. Üzerimi değiştirdiğini görüyorum o sırada kızın arkadaslari arkama geliyor sarı saçlı düz. herhangi birşey hissetmedim. daha sonra eşimi soruyorum. ama görüntü olarak esimi gece bı erkek arkadaşının arabasinda ağlarken görüyorum sessiz göz yaşları akıtıyor. Bu kızlarla yerde sofrabezinin etrafında oturuyorum. Büşra ve esim yok. Diyorum ki düşünsenize bı uyanıyorum eve Büşra geldi diye uyandırıyor. yanlarina giderken içeriden gülümse sesleri duyuyorum diye kendimi kızlara anlatıyorum. derken ağlamaya başlıyorum elime yüzüme kapattım hafif sancılı ağladım. Babamın uyandığını gördüm annemi arayıp gece bı uyandım eve kız getirmiş diyor bu falan diye anneme anlatıyor sonra babami 2kiz ve ben alıp yanımıza anlattık busranin bir akrabası yüzünden eşini rahat bırakmıyor uğraşıyor gibiderken uyandımKizlar arkadaş gibi dinliyorlardi ve rüyam normalde böyle olmaz çok netti sabah uyandığımda gördüm. oruc tutacaktim.
Okulumda (Lise 3) sınıflar karıştırılıyordu, herkesi farklı sınıflara koyuyorlardı. Sevgilim (erkek) C ben A şubesine düştüm. Biz arkadaşlarla konuşuyorduk Danla Biliç de arkadaşlarımın arasındaydı annem gelip arkadaşlarımla konuşmaya başlayınca okuldan kaçtım otobüs durağına doğru yürüyordum. Birisi beni takip etmeye başladı fark ettiğimde kaşlarımı sinirle çatıp ona döndüm ve yanından hızla geçtim ama tedirgindim bana birşeyler dedi ben koştum geri okula geldim. Yine arkadaşlarla konuşuyorduk annem yoktu bir kız vardı onun dedikodusunu yapıyorduk aşırı geniş erkeklere karşı felan dedikosunu yaptık ve ben bir arkadaşımı gördüm ve üzerinde sevgilimin hırkası vardı aşırı sinirlendim en sevmediğim şey hırkasının giyilmesi ve kızlara samimi olması ve bu konuda sevgilimi 737383882 kez uyarmışımdır. Ben koşarak gittim sinirle yakasından tutup bu Emre'nin hırkasımı dedim. Oda evet dedi döverek hırkayı çıkardım aldım ve aşşşırı sinirle sevgilimin sınıfına çıktım içeri girdiğinde sevgilim geniş diye konuştuğumuz kız ve başka kızla oturuyordu, konuşuyordu. Ben daha çok fazla sinirlendim. Hırkayı suratına fırlattım bağırarak hakaret ettim, sövdüm ve sınıftan çıkarken hoca geldi ben çıkarken duyacağı şekilde canım dedim çıktım. (Sevgilim aşşşırı kıskançtır hayatımın her noktasına tek tek karışır.)
Rüyamda rahmetli dedemin (babamın babası) evine taşınacaktık. Eski eşyaları duruyordu ev kullanırmıyrdu ben daha 4-5yaşında ölmüştü. Ev hala öyle duruyor Şu an 31 yaşındayım.2 yaşındaki kızım ve eşimle odaları geziyorduk kızımın odasını ve oyun odasını karar veriyrduk sonra tuvalete bakmak için gittiğimde tuvaletin kapısının camından tuvaletten kocaman çok büyük bir yılan çıkıyordu hemen eşim ve çocuğumla diğer odaya geçip kapıyı kapattık korkuyorduk odada bir süpürge (araba süpürgesi) vardı, eşime onla yılanı öldürmesini soyledim bende kızıma sarıldım korkma annecim dedim. Yılan kapının altından geçti eşim duvarda put kesmiş gibi öylece durup bakıyordu yılan bize dolu gelmeye başladı eşime ne duruyrsn öldürsene diye bağırıp durdum ama bişey yapmadı kızımı soktu kızımın ağlamasıyla sopayı kapıp kafasını ezdin öldürdüm onu ve hemen kızımı kucağıma alıp apartmandan cıktım yoldan geçen bir araba durdurup hastaneye götürdüm kızıma iğne yaptılar snra çıktık bir iğne daha yapılacağı soylendi onuda yaptıracaktık aşırı korktum kızıma bişey olacak diye ve eşime acayip kızgındım en çok baskın hissettiğim duygum kızgınlık ve öfkeydi. Nasıl öyle durur kızımızı sokmasına izin verir diye.
Ben, Kız kardeşim ve ablam gemide yolculuk yapacağız. Kutup gibi her taraf buzla kaplı karlı bir alan. Markete giriyoruz yiyecek almak için onlar acele ediyor ama ben bir şeyler daha alıyorum. Geç kalacağız diye hemen kasaya gidiyoruz. Arayan var mı diye bakmak için telefona bakacakken Telefonumun kapalı olduğunu fark ediyorum. Kardeşime eniştene (evliyim) haber verelim bizi merak etmesin gemiyi bekletsin tek gitmesin diye haber vereyim diyorum ama telefonuna ulaşılamıyor. Tam kasada parayı ödedik çıkacağız gerçek hayatta tanıdığım biri Esra şu parayı düzeltte öyle git diyor hemen düzeltip çıkıyoruz. Elimizde poşetler hem koşuyoruz hem eşime ulaşmaya çalışıyorum ama telefonu açmıyor. Yolda kaçırdık mı acaba gemiyi VS. Konuşuyoruz koşarken. Ablam bir kaç adım önce kız kardeşimle ben arkada. Hemen önümüzde yangın fark ediyoruz. Ama öyle alev alev değil. Çimenler yanıyor gibi. Etraf hem buz hem yangın var farkedip kardeşime yangın var diyorum oda hakket en yanıyor deyip hayret ediyor. Eşime ulaşamadık o tek başına gemiyle gitti Yetişemedik diye ellerimizde poşetler koşarken endişe içinde uyandım. Bunu da yorumlayabilir misiniz
Ben odamda oturuyorum ve dışarda fırtınalı bir hava var. Müstakil bir ev. Sonra banyoda bir hareketlilik hissediyorum camdan bir bakıyorum bir zayıf başı kapalı genç bir kızla bir oğlan çocuğu içerde oturuyor. gercekte Banyonun olduğu yerde de dışarı açılan bir bahçe kapı var ve onun önünde oturuyorlar. Kapının bir kısmi kırılmış. Kapiyi açıp diyorum ki " sizin burda ne işiniz var" diye , kızda diyor ki " yeni ev sahibi geldi yıktı etti bende toparlamaya çalışıyorum ". Sonra ben de kapıyı kapatmaya çalışıyorum pek güvenmiyorum ona ama izin vermiyor , sonra üzülüyorum haline kapıyı aciyorum ama o sırada şeyi farkediyorum ki kapıda Arapça Afşin yazıyor , kadında nereye baktığımı farkedip yeni ev sahibi yazdı onu diyor. Sonrasında da bende diyorum ki " kıyamam ben size üzüldüğünüz şeye bakın ben hallederim hemen" deyip dışarı acilan kapının kırılan kısmını yapmaya çalışıyorum. O sırada başka bir erkek içeri girip ben kapını onarirken bacak içimden uyuşturucu igneyle beni uyuşturuyor ve son sözüm Allah'ım sen yardım et nolur diyorum. Bildiğiniz iğnenin olduğu yerdeki uyusuklukla uyandım rüyamdan
Selam. Rüyami yorumlaya bilirmisiniz? Rüyamda beni istemeye gelmisler. Istemeye gelen erkek, eski sevgilimin akrabasiymis ve eski sevgilimde takim elbiseyle o erkegin yaninda oturuyordu. Ben rüyamda kahveleri veriyorum ve icmeye basliyorlar. Sonra beni Annemden istiyorlar ve Annem bana dönüp kizima sormaliyim o karar vercek diyor. Annem öyle diyor ama kizgin bir sekilde kocaman gözlerle, kendini sıkırak gözümün icine bakiyor, sanki sakın inada evet diyipte hayatini mahv etme. Bundan sana hayirli bir es olmaz der gibi. Olmasini istemiyor cünkü rüyamda gördügüm o erkek cok kötü bir insanmis hayirsiz birisimis. Bende kafami cevirip eski sevgilime bakiyorum ve icimden birseyler de olmaz de diyorum ama o agzini acip hic birsey demiyo. Sadece üzgün bir sekilde gözüme bakiyor ve basini egiyor. O öyle yapinca benimde zoruma gidiyor ve icimden inada evet diyesim geliyor ama diyemiyorumda. bir celiski icindeyim ve o sira uyandim. Bu rüyanin anlamı ne olabilir? Birde benim Annem vefat etdi bu rüyanin bir anlami olabilirmi?
Merhaba. Birçok siteye gönderdim ama yanıt alamadım, sizden bir umutla yorum bekliyorum :) Akşam karanlığında açıklıkta tek başına duran eski, ahşap bir ev görüyorum. Erkek arkadaşım ile içindeyiz ama misafir gibiyiz, geçici olarak orada bulunuyoruz. İçeride yaşayan başkaları var. Evin bir tadilat ihtiyacı var. Erkek arkadaşım, ben ve evde yaşayan kişilerden biri dışarı çıkıyoruz. Erkek arkadaşım yardımcı olmak için evi kendi etrafında 180 derece döndürüyor. Ancak bunu yaptığında evin giriş-çıkışını da farkında olmadan kapatmış oluyor. Evde yaşayan diğer kişilerden bu durumu saklıyoruz 3 ümüz de. Sonrasında aynı kişi bize rehberlik etmeye devam ediyor. Açık alanda yürümeye başlıyoruz, ıslak ama çamur olmayan toprak bir yoldan yürüyoruz. İki tarafında gaz beton bloklar içine toprak konularak dikilmiş kırmızı çobanpüskülü çiçekleri ile sınırlanan bir yol. Sonrasında tekrar evin içerisindeyiz. Ancak bu sefer çıkacağımız son kapı. Sol tarafta resepsiyon görevlileri gibi çalışan kişiler var. Bunlardan biri ilkokuldan tanıştığım ve hala görüştüğüm bir arkadaşım (İlknur). Onunla selamlaşıp çıkıyoruz evden. bunların hepsi aynı zaman zarfında, akşam karanlığında oluyor. Yorumunuzu rica ediyorum.
Bir tane adam var şehrin hatrı sayılı adamlarından birisi diyebilirim. Ara sıra görüyorum onu bir yakınımın arkadaşı gibi diyebilirim. Birden bire onunla aynı arabada buldum kendimi geziyoruz falan sonra arkaya birisi bindi. Tabii ki bu kişi beni önceden belli bir konu için aramış ve şerefsizce bir yere çağırmaya çalışıp dövdürtmeye çalışan kişi. Bir yanlış anlaşılma yüzünden oldu bu tabii ki. Her neyse bu kişi daha önceki bir rüyamda da yine ilçenin hatrı sayılır adamlarından birisiyle gezerken bulduğumda kendimi arka koltuğa binmişti fakat bu rüya görüleli çok oldu. Ben merak ettim beni görünce acaba ne yapacak korkacak mı şaşıracak mı diye falan fakat rüyanın sonuna kadar hiç bir etkileşim içinde bulunmadık. Benim gözlerimde sadece gözlük vardı güneş gözlüğü galiba ama hiç bir şey göremiyordum arabayla gezerken sonra bir yere gitmek için konuşuyordu bunlar bizim de şehrin denize kıyısı var. Bir ara o geçti konuşmada ardından da bir yere gittik indiler arabadan. Ben de indim. Ne göreyim deniz. Gittik denizin kenarına giderken onlar ben arkadan baktım yani arkalarından gittim. Denizin dalgası garipti. Normal dalgaydı fakat bir garipti. Sonra kenarına kadar gittik kumsal vardı ve kumsalın bittiği yerden set çekmişlerdi küçük kaldırım taşları kenarına koyarlarya hani. Ondan işte bizde tam orda duruyoruz su oraya kadar geliyor ilginç bir şekilde hatta onlar o suyun kaldırımın taşı setinin üstüne hafif çıkıp pisliği aldığı için pis olduğunu söylerken ben bu sivilcelere de iyi geliyor diyip la nolcak hiç bişey olmaz diyorum içimden. Ardından hava çok hızlı bir şekilde kararıyor. Kararmıyor aslında ama güneş çok çabuk batıyor günlük güneşlik hava bir anda kızıl bir hal alıyor farklı farklı yerlerde tam karşıda yani ufukta açıklıklar var gökyüzünde. Galiba gelen ışığın açıklıkları tam sayamadım ama ortadaki hariç bir kaç yerde daha vardı 3 olabilir galiba. Her neyse ilk farkettiğim şey bu gökyüzünden vuran ışıkların denizin üstünde bir yansıma efekti yapmış olmasıydı.
Sanki diğer yerlerde deniz yok ışığın vurduğu yerler deniz böyle yuvarlak yuvarlak gibi farklı şekillerde sayamayacağım kadar olmuştu böyle denizde aralıklı şekilde. Ve denizde güneş battıktan sonra dümdüz olmuştu hiç bir ses seda yoktu sadece bekliyor gibiydi. Ardından çok önemli bişey farkettim tam denize ortalama şekilde ufukta gökyüzünde 3 veya 4 uçak vardı evet vardı sonradan başka yerlerde de görmeye başladım gibi ama emin değilim yani
gökyüzünün başka ışık gelen yerlerinde. Her neyse bu uçaklar ben onlara gösterdikten sonra birden hareket etmeye başladı hatta o kadar yakınlaştılar ki bizim bulunduğumuz yerden başka yerlere o kadar uçak gitmeye başladı ki anlayamadım. Uçakların çok hızlı olduğunu anlayacak derecede yakın gidiyoyorlardı ama çok da uzaktaydılar garipti. Ve sonra rüya bitti. Yani ben sonrasını hatırlamıyorum ve eklemek istediğim bişey var bu kesin olmayabilir galiba bir bomba sesi geldi bir uçak attı galiba onu ve dönüp baktık bizim burda bişey olmuşmu diye bizim burda bir
Bizim burda bir şey yoktu ama sadece bomba sesini duymuş patlamayı görmüştük duygu olaraksa hiç hissettiğim bişeyi hatırlamıyorum.
Rüyamda önce küçük kulübe gibi tanımadığım bir genç kızın evinde küçük bir yangın çıkıyordu ve oradaki yangını söndürüyordum. Sonrasında pencereden baktığımda yakınımızdaki çok büyük bir otelde çok büyük bir yangın çıktığını gördüm ve hemen oraya koştum. İçeri girip yukarı doğru hızla çıktım çıkarken bütün insanları uyardım arkalarına bakmadan kaçmalarını söyledim. En yukarı çıktığımda akrabalarım ve tanıdıklarım vardı hepsini hızlıca aşağı indirdim. İnsanların büyük çoğunlunu kurtarmıştım hepsinin otelden uzaklaşmasını sağladım ama içeride ikinci katta kalanlar da vardı ikinci katta bir ambulans vardı şoförü kaçmıştı içindeyse baZı akrabalarım ve tanıdıklarım vardı ve ikinci katta çok büyük yıkımlar oluyordu bağırırken kendi sesimi bile duymuyordum sadece basınçta duyulan ses gibi çınlama vardı kulaklarımda. Ablamla ikinci kata çıktık ambulansın ön koltuğuna oturdum ablama hadi hemen gidelim dedim ambulansı çalıştırdı ve otelde kalan son insanları da kurtardık hiç kimseye zarar gelmedi hepsini kurtardım. Otelde feci şekilde hasar vardı.
19 yaşında bir erkeğim.
Rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim.
Cevabını verebileceğin bir rüyaysa var 2 yıl öncesinden hala da anlamı ne merak ediyorum..
Rüyam;
Bir cenaze evindeyiz ama cenaze de villa gibi bir yerde annem babam ben hepimiz ordayız ben mutfaktayım pencerenin orada bir kız bir erkek vardı kız olan benim 20 yaşımdaki halim ve beyaz giyinmiş beyaz maske takıyordum erkekse 20 yaşındaydı yaşasaydı abim olacaktı ve siyah giyinmişti ve maskesi de siyahtı sonra ben tedirgin olmaya başladım ve abim bana "Seni çok özledim Cemre" dedi..
Rüyam böyle yorumlarsanız güzel olur
Rüyamda komşumuzun evi yanmış guya annem onlarin evine girmis ve bisey almak icin daha sonra elektrik kontagindan yangin cikmis. Normalde arkadaslar, evi yanan kiside İstanbul'da kalıyor ve yangini duyunca geliyor. Annem bütün herseyi karsilayacagini söylüyor duman alev falan yok sadece yanmış ve binanin sadece kolonları kalmis. O an ruyamda annemin ustune kalmış bir yangın olayinin daha oldugunu dusunuyorum diyorumki anne zaten eski kişilerinde masraflarinida karsilicaz , bu kisilerinkinide karsilicaz nasil altindan cikacagiz bu borcun diyorum ve aniden uyandim
Ruyada kendimi cok çıkmazda hissettim gerçekten korktum gerçek kadar inandiriciydi
Görüşünü paylaş diyor ama sanırım burdan yazıyoruz.
Rüyamda eski bir inşaat binadaydık. Yanımda 2-3 tane kız arkadaşım var daha önce tanıdığım birileri değil ama. Koştur koştur kaçmaya çalışıyoruz binada. Birinden mi kaçıyoduk ama hatırlamıyorum. Çıkmak için koşuyoduk. Sonra inşaat halindeki binada yine kaçarken başka bir büyük odaya girdik. Etrafıma bakıyodum. Yanımdaki kızlardan biri bakın ne buldum dedi. Bir küçük kasa gibi bişeyin arkasında altınlar. Bebek künyesi gibi bileklik. Cumhuriyet altınları bir sürü. Elime aldım cumhuriyet altınlarından sonra sahte mi diye dişimle ısırdım. Sahte çıktı altınlar ısırırkende dişlerim kırıldı. Rüyam böyleydi.
Kısaca anlatym o zaman rüyamda sevdiğim çocukla ayni siniftayiz hic konusmuyoruz hatta benden kaciyo gibi hareketleri var ama bigun benim yanindaki kiz gelmedi o gelmeyince yanima oturdu merhaba arkadasim dedi merhaba dedim gözümde eyeliner vardi onu niye surdun falan dedi guzel olmuş dedi sen çok degismissin guzellesmissin ama yanaklarin şişmiş senin ve mutsuz gozukuyosun dedi evet öyle oldu dedim. Bu arada cok heyecanliyim ben ve o da farkinda biliyorum. Sonra ee nasilsn kadinim dedi pardon dedim yani nasilsn dedi iyiym dedim ve o anda eline baktim elinde altin bir alyans vardi sevgilin mi var dedim evet dedi sesim değişti benim onun da hayirli olsun adi ne dedim o manisada dedi yüzüğü parmagindan cikardi bu saatten sonra bu yüzüğü takmanin anlami yok dedi fitlatip aitti yüzüğü. Rüyam boyle iste rüyadan cok etkilendim kaç gündür aklimdan cikmiyor
Sanırım bir bekleti rüyası. Yani hoşlandığınız ilgi duyduğunuz kişinin bir ilişkisi var. Ama siz keşke onunla ilişkisi bitse ve size gelse diye düşünüyorsunuz. (Sizin yanınızdaki kızın gitmesi ile sizin yanınız oturması) kısmı bence rüyanın esas kısmı. Diğerleri bekletiye dair. Böyle düşündüm.
anladim teşekkür ederim
Merhaba ben rüyamda önceden ilgi duyup su an ilgi duymadığım bir cocugu gördüm rüyamda onların evin e gidiyorum ailesiyle oturuyorum falan sonra onun beni reddettiği konu olarak açılıyor annesi bir şeyler gizlyor beni biliyormus normalde de benim haberim yoktu ama onun ablasını dürttü bana bisey söylememesi için ama ablası sebebi su dedi onun belalilari var kanlilari var senin varligini bilirlerse sana zarar verebilirlermis annem sırf ondan dolayı istemedi seni o da o yüzden istemedi yoksa seni hep sevdi dedi annesi de kizdi soylemesine bunları öğrenince baya bir agladim yanlarında çok üzüldüm sonra çıktım ordan onu gördüm yanlarında bir adam vardı onu tehdit ediyorlardı gerisini hatırlamıyorum. Yorumlarsiniz insallah şimdiden teşekkürler.
Sanırım size duyulan ilginin olup olmadığına dair net olmayışınız rüyanıza yansımış. Öyle ki ilgi duymaması ancak "kan davası gibi" bir konu ile kabul edilebilir sizin için. Ama bunun dışında o kişinin size ilgi duymaması için bir neden olmamalı, diye düşünüyorsunuz.
Bilemiyorum hic öyle bir şey düşünmemiştim bile uyandığımda da rüya bana çok saçma geldi bir anlam veremiyorum halen
yürümeye başlıyorum yarım saat sonra otobüsü unuttuğumu farkedip yetişmeye çalışıyorum ama olmuyor. Eve kendim gidiyorum ama ev eskiden oturduğumuz ev ve evde tanımadığım bir adam ve karısı var. Adam babamın iş arkadaşı ve adı harry 30 lu yaşlarında. Birkaç gün bizde kalıyorlar. Bizde kaldıkları sürece adam bana çok yakın davranıyor yakınlaşıyoruz, garip bir elektrik var aramızda. Beraber çok eğleniyoruz;dışarı çıkıyoruz sohbet ediyoruz vs. Gidecekleri zaman beni lavaboya çekiyor ve beni öpüyor bende terslemiyorum adam evli olduğu için bir suçluluk hissi var ama aslında hoşuma gidiyor beraber banyodan çıkıyoruz kapıya gidiyoruz karısı ve onla vedalaşıyoruz. karısıyla ingiltereye geri dönüyor ve rüya burada bitiyor
Genel kuralların dışında bir şeyi yapmamış olmaktan dolayı oldukça pişmansınız. Rüyanızdaki kurgu pişmanlığınızın düzeyini göstermesi bakımından çok net. Bu pişmanlık rüyadaki gibi cinsellik, ilişki vb. l bir durum olmayabilir. Ama genel kurallara uymadığı pişmanlığınız kadar kesin.
Babamla kavga ediyorduk. Benim hakkımı yiyiordu; verdiği sözleri tutmuyordu. Açıklama yapmak yerine yalnızca ben bağırıp, kavga ediyordum ; o ise, dinliyordu. Şiddete yönelmiştim en sonunda da. Ev halkı da dizi izler gibi bizi izliyordu. Dün akşam ki rüyamdan kesitler. :))
Duygularınız neydi rüya süresinde? Eklerseniz sevinirim.
Kızgınlık, Haksızlığa uğramışlık
Gerçekten de aile içinde bir durum da olabilir, aile dışında da. Ama sanırım size yakın zamanda bir haksızlık yapıldı veya yapılma ihtimali olacağını sanıyorsunuz. Yalnız haksızlığa karşılık haksızlık yapan size cevap vermedi veya vermeyebilir. Bu ilk sorun. Çünkü haksızlıktan daha çok kızdığınız şey (bağırıp çağırdığınız) haksızlığa uğratanın sessiz kalması. İkinci sorun ise sizin haksızlığa uğradığınızı çevrenizdeki insanlar (rüyada ev ahalisi) size hiç destek vermemesi de ikinci sorun sizin için. Yani böyle bir durumda tek başınıza kalacağınızı düşünüyorsunuz.
Yukarıdaki yorum olası bir gerçek durumla ilgili. Yorum aynı kalmak şartı ile zihniniz ailede bir sorun yoksa, çevrenizde de bir sorun yok, zihiniz "böyle bir durum olursa ben ne yaparım, durum nasıl olur" diye bir tür deneme sürüşü yapmış diyebilirim. Ancak bu tür deneme sürüşleri afaki, temelsiz değildir. Muhakkak gerçekle zayıf veya güçlü bir bağı vardır.
Peki , baba figürünün neyi sembolize ettiğini düşünüyorsunuz?
En başta otorite. Haksızlık yapabilecek, bunu açıklamayacak, öyle ki çevredekilerin sana desteğini bile engelleyebilecek güçte bir otorite. İş yeri sahibi de olabilir, müdür de olabilir, şef de olabilir, tez danışmanı da olabilir, hoca da olabilir... diye örnekler çoğalabilir.
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim.
Merhaba. Biz de eşimle yeni bir araba almak konusunda çok kararsız kaldık. Şimdi sıfır arabalar malum çok pahalı fakat eski arabamiz da son zamanlarda iyi olsa da bir dönem çok masraf çıkarıyordu. Bu amaçla rüyaya yattım. Rüyamda eski arabamızın yani şu an kullandığımiz arabanın içinde ben ve kızım oturuyorduk. Dışarda arabanın sağında ve solunda iki tane Koca Koca köpek vardı ve ben çok korkuyordum. Normalde de köpekten korkarım. Eşimi arayacağım fakat telefon yoktu. Sonra babam gelip kapılardan birini açıyor ve içeriye iki küçük köpek yavrusu giriyor. Baba ne yapıyorsun şimdi diğer köpekler de arabaya girecek ve bizi parçalayıp öldürecekler diyorum. Sonra kış kış yapıp köpekleri dışarı çıkartıyorum. Tüm kapıları da kilitliyorum. Sizce bu rüya ne anlama geliyor kendim de çok düşündüm ama bulamadım
Merhaba ben rüyamda arkadaşlarımla beraber denizdeydim ama yüzlerini ya da isimlerini hatırlamıyorum. Birden karşıdan büyük tek sıra halinde kocaman yeşil balıklar geliyordu. Balıklar yanımızdan geçtikten sonra bir tanesi beni sırtımdan ısırdı ve o acıyla uyandım benim rüyamı da yorumlarsanız sevinirim
Çok yeni denebilecek bir şeyler yaşadınız veya yaşama ihtimaliniz var. Yenilik sizi ilk gördüğünüz anda cezbediyor gibi. Ama o yeni olanın oluşturabileceği şeyler hakkında endişeli, hatta güvensiz olduğunuzu söyleyebilirim. Bu yeni şey iş, arkadaşlık, sevgililik, kredi çekmek vb. her şey olabilir. Çevrenizde size çok aşina gelmeyen ama yakın zamanda daha sık karşılaştığınız şeylere bir bakın derim.
Çok yeni sayılmasa bile bir ayını doldurmamış bir şey oldu sevgilimle ayıldık birbirimizi sevdiğimiz halde. Yeniliklere çok açık bir konumda değilim aöa yine de yeni bir şey var sanıyorum ki. Bir de aşina gelmeyen şey derkem neyi kastettiniz onu anlayamadım
Daha önce hayatınızda olmayan birisi, birileri ile (illa sevgili değil) denk gelmeye, görüşmeye başladınız; yaşamınızda daha önce olmayan bir durum ortaya çıkmaya başladı gibi.
Ama ayrılık detayını verdiğiniz için ikinci ve farklı bir yorum yapabilirim. Ayrılmayı tahmin ediyorsunuz (balıkların görünmesi ama ne olduğunu bilememeniz) ama bu kadar canınızı (sırtınıza ısırmak) acıtabileceğini sanmıyordunuz. Sanırım bu daha doğru bir yorum olur.
Evet ayrılık o durumda tahmin etmesi güç bir şey değildi ve canımı tahmin ettiğimden çok daha fazla yaktı. Teşekkür ederim gerçekten iyi yorum yapıyorsunuz :)
Rica ederim.
rüyamda 5 tl ye bir sürü çay bardağı ve su bardağı ve 1 adetfincan alıyordum sonra arkadaşımın evine gittim sonra dışarı çıktım eskiden aynı sınıfta olduğum kızlar dışarda oynuyordu ben oynamak istemiyorum diyip eve gittim eve giderken ona bardakların yerini sordum oda acelem var boşver bardakları dedi eve gittim bardaklar yerinde yoktu dışarı çıktım bardaklar kimde diye orda beni seven çocuk arkadaşlarıyla oturuyodu onun aldığını zannettim ama o almamış rüyanın sonunda o bardakların kendi kendine yandığını gördüm
Merhaba az önce burayı gördüm ve sadece bunun için siteye üye oldum umarım benim rüyamı da yorumlarsınız. Benim rüyam yaklaşık 3 yıldır sevdiğim çocukla ilgili. Onu en son göreli aylar geçmişti taa ki 4 gün önce bir parkta görene kadar. Kendisi biraz çapkın biridir. Neyse, benim rüyalarım genelde hep saçma olur ama ben onu gördükten sonraki 2 gece boyunca hep içinde onun da bulunduğu rüyalar gördüm. İlk gece tam olarak ne gördüğümü hatırlamıyorum ama uyandığımda içimde güzel bir hisle uyandım, ikinci gece gördüğüm rü ya da bir alanda bank gibi bir şeyde ben ortada, sağda yakın bir kız arkadaşım, solda o çocuk olmak üzere oturuyorduk. Çocuk bana yakın arkadaşımla aynı binada oturduklarını söyledi ve ben de yaa öyle mi diye arkadaşıma dönüp sordum. Rüyadan uyanınca bir önceki gün hissettiğim gibi güzel, hoş bir hisle uyandım. Aslında o arkadaşımla o çocuğun evi yakın da sayılmaz hatta epey uzak. Sizce neden böyle bir rüya gördüm? Yorumlarsanız çok mutlu edersiniz beni.
Merhaba. Ben rüyam da bir tane boş arazide kerpiç ev gördüm. Annem, iki teyzem, anneannem ve ben calgisiz oynuyorduk benim düğünüm oluyordu biraz korkuyordum ve şaşkındim annem gil felan da gülüyordu. Sonra içeri girdik annemle elimde birtane kirmizi elbise vardı pullu sırt dekoltesi olan. Anneme bunu istiyorum felan dedim annemde kızar gibi oldu. Sonra dışarı çıktık önümde birtane araba vardi ben bunu istemiyorum felan dedim arkadamdan bir tane jeep geldi ölmüş tanımadığım birisi vardı bana bakıyordu onunla evlenmişim beni almaya gelmiş. Arabaya binmeden önce arkadama baktım hepsi sevinçliydi ardimdan su döküyorlardı güle güle git gel diye. Bu kadar
Eski sevgilim evine gelmişti ama aynı şehirde bile değiliz beklemiyorum tabi ayrılalı 1 hafta olmuş hala atlatamamışım odama kapanmış ağlıyorum odama geliyor elinde bişeyler var herhalde benim onda kalan eşyalarım ya da çiçek gibi bişey sarılıyor sonra benle bişey konuşuyor ama benim yüzüm kapalı dizlerimi çekmişim o konuştukça ağlıyorum işte bundan sonra seni çok sevsem de senle olamam dediğimi hatırlıyorum sadece sonra benim başım öyle eğikken başımdan iki kere öpüp gidiyo ama fazla zaman sürmeden hatta dk sürmeden bende kalkıyorum merdivenlere koşuyorum annemler kapının ağzında nereye gitti diyorum arabanın benzini mi ne bitmiş onu alıp gelecekmiş diyo annem bende burda mı kalacak diyorum sonra annemde bişeyler diyo ben duymuyorum bağırıyorum kulağımda farklı sesler yankılanıyor annemi duyamıyorum sürekli ne diyosun düzgün anlat diye ağlıyorum bir taraftan sonra uyandım gerçekten de ağlıyorum bağıra çağıra bu neye yorumlanır?
Gece gördüğüm rüyamda annem bana 50 Lira vermişti markete gitmem için Ben markete gidip annemin istedikleri ve istekleri dışında da bir şeyler alıyordum sonra ben Marketin içinde iken saldırgan bir köpek geliyordu herkes korkuyordu köpeği dışarıya çıkarmaya çalışıyorlardı köpek kuduz gibiydi ağzından salyalar akıyordu rengi siyahtı o sırada Ben bir yolunu bulup marketten çıkmıyordum taksiye biniyordum bir taksici bana yardımcı oluyordu taksi sayesinde oradan kurtuluyordum. sabahında gördüğüm rüyada da anneme 1,5 yıllık olan olan erkek arkadaşımı anlatıyordum annem de onun köyde yaşadığını öğrenince o köylü diyip birlikte olmamızı istemiyordu. Benimkini de yorumlar mısın😊
Çok etkilendim, lütfen yorumlarmısınız.
Dün gece rüyamda babaannem beni Malatya daki bir türbeye götürüyordu, yanımda kocam da vardı. Türbenin etrafında sadece iki duvar vardı ve merdivenle çıkılıyordu. Her yeri yeşildi. Ve en tepede türbenin başında da bir ağaç vardı. Babaannem türbeyi anlatıyordu bende "benim türbeye çıkıp dua etmem gerekiyor" diyordum. Mavi kapısını açıp türbeye çıkıyorumdum baş kısmı yeşildi ve üzerinde yeşil bir örtü vardı. Ellerimi açıp diz çöküp çok içten yalvarır gibi dua etmeye başladım "Allahım nolur eşimle bana huzur ver" diye başlayıp birsürü dua ettim. Elimi ağaca ve tüebeye süre süre aşağıya indim. Sonra türbeden çıkıp yola indim, sürekli arkamdaki türbeye baka baka yola yürümeye devam ettim.
Bu rüyadan çok etkikendim, lütfen yorumlarmısınız 🙏
Ben 15 yaşındayken bir gece rüyamda harabe bir eve girdiğimi gördüm. ev kerpiç gibiydi uzunca merdiveni vardı. arabistandaymışım öyle biliyorum yani. bembeyaz giyinmiştim ve örtülüydüm. merdivenleri çıkıp eve girdiğimde teyzelerim kuzenlerim beni bekliyordu. ailem yoktu. kimse konuşmuyordu ama herkes gülümsüyordu. sonra yüzünü H atırlamadığım bir adam uzuncaydı ve esmerdi sanırım sadece hafif gülüşünü hatırlıyorum. bana doğru geldi yüzümü ellerinin arasına alıp 4 kere yanağımdan öptü beni 5incide ben geri çekilip teyzemlerimü gösterdim utanmıştım. adamı sanki yıllardır tanıyor gibiydim. sonra odanın bir ucunda koltukta genç bir adamın bize kötü kötü baktığını hatırlıyorum. Beni çok korkutmuştu. sonrasını hatırlamıyorum. rüyayı 13 ocak gecesi görmüştüm. o kadar etkilenmiştim ki 20 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. hep o rüyamdaki adamı bekledim. hala aklıma geldikçe bambaşka alemlere dalıyorum. acaba anlamı varmıdır bu rüyanın
Rüyamda önceden okuduğum ilköğretim okulundaydım şu an ki kuzenim büyümüş ilkokula başlamış ve orada bir kedi besliyordu sınrasında kuzenime sarılıp seni çok seviyorum diyordum tam arkamda da 2 erkek oturuyordu biri hoşlandığım kişi diğerini tanımıyorum. Sonra merdivenleri çıkarken arkamdan biri seni çok seviyorum dedi ve diyen kişinin hoşlandığım kişi olduğuna eminim o sırada arkamı dönüp baktığımda çok anlamlı baktığını gördüm.
Kendimi bir foto gibi bir cercevede görüyorum. (Izliyorum) Gelin olmuşum, basimda duvak. Gozlerim parliyor, gülümsemekden gamzelerim belirlenmiş. Damat bana bakiyor sevgiyle, yüzünü görmedim. Benle ayni boydanymis. Boyuda kısaymış ama olsun mutluyum diyorum. ama sevdiğim adam değildi damat. Sonra başka ruya gördüm. kendimi evli gördüm. Birde 2-3 yaşlarında oğlum varmış. Onunla dışarda geziyorum. Elini tutup parmaklarını öptüm avuç içinini öptüm. Çok güzel bir duyguydu. Sonra sevdiğim adam gelip arabayı park edip, arabadan iniyor. Oğluma bak baba geldi diyorum. Sevdiğim adamla evliymişim. Mutlu huzurlu hisettim kendimi.
Rüyam da çok ķötü bir kaza yapıyordum. Ardından hastane de uyandim ve uyandigim da hic kimse yok öğrendiğime göre 2 yıl komada kalmışım tam 2 yıl sonra uyanmışım tabi bunu öğrenirken çok büyük bir şok yaşıyorum ağlıyorum, tarihe bakıyorum , nefes alamiyorum, kabullenemiyorum bir türlü çünkü 2 yıl önceyi hatırlıyorum neyse sonra erkek arkadaşımı arıyorum karısı açıyor telefonu işte artik sevgili değilsiniz biz evlendik bebegim var diye nasıl ağlıyorum ağlıyorum diyorum ki olamaz ama sevgilime ulaşamıyorum bir türlü 2 yılda bu kadar çok şeyin değişebileceğine inanamayıp ağlarken uyandım tabi bende ağlıyordum.
Merhaba
Rüyamda bir sınıf ortamındayız ortamda çoğu kişiyi bire bir tanıyorum hatta sevdiğim kızda orda sınıfda boya çalışması yapıyoruz işte sınıfta gırgır şamata üst seviyede dersin sonuna doğru bir arkadaşım toparlanmak için yardım isteyip milletten kalemlerimi alıp getirirmisin diyor bende tamam deyip herkesten kalemleri tek tek topluyorum son olarak sevdiğim kızdan da kalemi almaya gidiyorum tam elinden kalemi alırken elimi sıkıca tutup kalemi elime batırıyor ve ikimizde gülüyoruz daha sonra herkes evine yemek yemeye gidiyor ben bir kaç tane arkadaşım ve hocamız yemeği okulda yiyoruz.
Ruyamda kardesim bir mezarin yaninda uzaniyordu ne kadar kaldirmak istesemde inat edip kalkmiyordu. Bir kedi surekli yanina gelip duruyordu kovdukça geri geliyordu kardesime zarar verecegini sandim kedinin kafasini kopartip atiyordum ondan sonra bir inek musallat oluyordu kardesime kovalamaya çalisiyordum sonra birden bir tanidik ama kim oldugunu bilmiyorum geliyordu inegi kovalayip inagi bir presin icine koyuyordu inegi paramparça ediyordu sonra mezarin birinden bir ışık cikiyordu mezardan biri çikiyordu bir anda arabaya binip gidiyordu, bunu yorumlarsaniz cok sevinirim mesaj olarak gonderemedim
Merhaba, ben de anlatayım o zaman. Rüyamda saçım kesilmiş ve düz bir şekildeydi. Omzumda gibiydi ya da omzumun 1-2 cm altı. Herneyse kestirdiğimi hatırlamıyorum ama nasılsa. Kestirmiş bir şekildeydi ben de diyorum ki neden bu kadar kısa olmuş sadece uçtan kestirecektim neden böyle felan hiç beğenmiyorum. Anne diye sesleniyordum neden bu böyle ya felan diye soracaktım ama gelmiyor 3-4 kere daha anne diye sesleniyorum üzgün üzgün.
Eski sevgilimle aynı sınıftayız biseyler konuşuyoruz ama tartışıyor gibiyiz (sinirliyim) sonra tavandan bir delik açılıyor eski sevgilime bakıyorum kolu kanıyor (korkmuştum) gözlükleri kırılmış ve kanlı daha sonra o delik kısımdan eski sevgilimin üstüne baya bir su dökülüyor. Rüyanın ikinci kısmında aynı okuldayız biliyorum ama onu görmüyorum bir yerden müzik sesi geliyor arkadaşımla ben dans edip duruyoruz. Okuldan çıkarken eski sevgilim ve yeni sevgilisi kapıda duruyor bir kaç kişi ile beraber. Kız beni görünce kafasını omzuna koyuyor eski sevgilim de bana elini uzatıyor elimi tutuyor ve kıza bugün seninle konuşmuyorum diyor. (Şaşırmıştım) rüyamın yorumunu çok merak ediyorum lutfen yorumlayınn
Merhaba rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Öncelikle yatağımda uzanan rahmetlik teyzemi gördüm. Ve yanlarında da annem diğee teyzem (iki teyzem var) ve dayım vardı. Rahmetli teyzemi cezalandırıyolardı. Cezalandırma şekilleri de rahmetli teyzemin parmaklarını kesmeleri bütün parmaklarını kesti dayım. Ve dayım birde rahmetli teyzemin üstünde tavuk eti kesti. Ben bunları görürken deli gibi ağlıyorum neden yapıyorsunuz bunu diye ama beni dinlemiyolar. Çok korkmuştum ve ağlıyodum hala. Birde rahmetli teyzemle 7 aylık yiğenimin birlikte fotografını görüyorum bizim evde çekilmiş bir fotograftı. İşin garibi teyzem öleli 8 9 sene oluyor. Hissediklerim ise çok kötüydü ağladım ve korkmuştum. Yorumlarsanız çok yardımcı olursunuz bana çünkü hala etkisenden çıkabilmiş değilim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba siteye yeni girdim ve daha hakim olamadım nasıl kullanıldığına umarım rüyamı yorumlarsınız. Rüyamdaki karekterlerin hiç birini tanımıyorum öncelikle. İlk olarak bir evdeyim imsamlara yardım esiyorum evi toparlıyorum yaşlı teyze ufakbi erkek çocuk ortayaşlı bir adam bide ben varım evde. Camı açık bırakmışlar ve içeri birsürü böcek giriyor ufak siyah böceklerdem bir tanede kırmızı böcek var. Sonra camı kapamaya çalışıyorum olmuyor bende böcekleri öldürmeye başlıyorum bir yastıkla. Rüyanın devamında dışardayım evdeki erkek çocuğu izinsiz ağlardan balık aldığı için yaşlı bir amca ona bıçak fırlatıyor çocuk yana çekilince bıçak aşağı yamaçtaki yerse yatan çocuğun lafasına isabet ediyor. Aslında çocuk öncesem ölmüş ama benim evde ğördüğüm çocuktan (sanırın kardeşim rüyada) biliyorlar ölümünü. Sonra tepeden birden birsürü kaya düşüyor. Not; rüya boyunca bulunduğumuz yer nir kayalık vadi karadenizdeymişiz gibi ve balıklarda kayaların arasından çıkıp ağlara dolanıyor.
Yüksek bir rezidans gibi yapının yüksek bir dairesinde ben, kız arkadaşım ve tanimadiğim yasli bir kadın varız. Kiz arkadaşımla birlikte daireden çıkıp merdivenlerden inmeye basliyoruz. Sonra ben durup beni bekle hemen gelicem diyorum. Geri daireye dönüyorum ardından kız arkadaşımın yanina gitmeye çalışıyorum merdivenlerden sular akmaya başlıyor rüzgar oluyor bir felaketi andırıyor. Kız arkadaşımı orda bulamıyorum hemen onu aramaya başlıyorum. Her yerde merdivenler ve odalar ardında odalar var. Panikliyorum endişe duyuyorum. Onu ararken bir yabancı erkek buluyorum bizim daireye girmeye çalışan. Onu kandırıp binanın çıkış katlarında kurtuluyorum ondan. Daireye dönüyorum yaşlı kadını buluyorum. Sonra kafamda bir şema beliriyor. Kız arkadaşımın karşı dairede olduğunu anlıyorum tam odaların kapılarını tek tek aciyorum ona ulasicam uyaniyorum.
Beni etkileyen bir rüya uyandıktan sonra, yorumlarsaniz sevinirim.
Ben rüyamda gökkuşağının altında annem yengemve be altın arıyorduk
İki yorumum var:
1- Mutlu denecek bir yaşamınız olmasına rağmen (gökkusağı altında olmak) maddi güç olarak (altın) arayış içindesiniz.
2- Önünüzde var olan mutlu şeylere bakmak yerine, mutluluğu illa ki ekonomik olarak güçlü olmakta arıyorsunuz.
Duygunuz neydi bu rüya ile ilgili?
Teşekkür ederim duygum altınları bulamadık diye kızgındım
Sanırım maddi beklentiniz karşılanmadığı için olsa gerek. Ama zihniniz iki mesajdan birisini veriyor. Ya çevrenizde gökkuşağı kadar mutlu yerler de var diyor veya gökkuşağı altında da olsam para olmadıkça neye yarar diye düşünüyorsunuz.
Şu an mutluluk konusunda çok mutluyum maddi durumda sıkıntı yok aslında
O zaman zihniniz siz uyarıyor: Şu an mutluğu olduğuna odaklan:) İyi bir uyarı bence. :)
Çok teşekkür ede
merhaba , umarım geç kalmamışımdır yorumlarsınız.
Rüyamda ilk olarak bir erkeğin isim ve soy ismini duydum. Uyandığımda aklımda tutmak için tekrarladım şaşırmış ve merak etmiştim. aynı rüya içindemi gördüm yoksa tekrar uyandıktan sonramı gördüm emin değilim ama Nişanlandığımı ve o sırada başka bir erkeğin yüzünü gördüm gülüyordu. Sabah kalktığımda merak edip faceden arattım tek bir kişi çıktı o isim ve soy isimde, daha sonra aynı okulda olduğumuzu farkettim. Hiç tanışmamış ya da görmemiştim bu kişiyi. profilini merak edip gezerken yüzünü gördüğüm erkeğin bu kişiyle iş arkadaşı olduklarını farkettim. Adım kadar eminim aynı kişi olduklarına. Bu rüyanın anlamını çok merak ettim. Yorumlarsan sevinirim. Bu arada nişan törenim yapılırken bir iki akrabanın törene katılmayacaklarını söyledi. Ama nişanlım olarak gördüğüm kişinin yüzünü hatırlamasamda sürpriz yaptığını ve çok mutlu olduğumu hatırlıyorum. şimdiden teşekkürler.
Çok tuhaf bir ruyaydi uzun zaman oldu göreli yorumlarsan sevinirim (:
Bir gezegenin uzerindeyim elimde uçurtma var upuzun da ipi uçurtmamin ucu aslında dünya dünyayı ucuruyorum o çok uzakta mutlu olduğumu hatırlıyorum yanımda birileri var ama kim onlar hatırlamıyorum
neyı cok dusunursem ruyamda onu goruyorum ve genelde ısyerındeyım:d
1. Yorum: Ne düşünürseniz düşünün hep iş yerindeyseniz. iş yeri sizin yaşamınızda odak noktası demektir. Ama şu an dikkat edin. İş yerinde olmak size huzur mu veriyor rahatlık mı? Yoksa görülen sürenin duygusuna göre değişiyor mu?
2. Yorum. İş yerinin sabit olması hayatınızda bir şeyin de sabit olduğunu gösterir. Aile olabilir, arkadaş olabilir, eş olabilir, çocuk olabilir karakterinizin kendisi ya da bir kısmı olabilir. Ancak dediğim gibi sorun tek başına görülen şey değil. Neler de hissediyorsunuz.
Hımm anladım. Ben hala siteyi çözememiş. Bana mesaj geldiğinde mesaj yazabiliyorum, sanırım. :) Özel bir şey sormam gerek. Mesaj atabilir misin?
benim gozlerim kahve rengidir ruyamda banyodaki aynaya bakiyorum gozlerim sari renk olmus sonra o sari renk dokuluyor iki gozumde bembeyaz oluyor uyandim tekrar uyudum yine ayni ruyayi gordum tam 4 kere sonra ruyamda banyodan cikiyorum azrail masada oturuyor yuzundede kuru kafa maskesi vardi internette baktim ama goz icin her yerde baska sey soyluyor azrailin evde maskeyle oturmasida yazmiyor o yuzden buraya yazayim dedim
Merhaba dün gece rüyamda kaynımın eski sevgilisini gördüm yatak odamda dolabımın arkasında saklanıyordu bir kaç kere girdigimde odama bi sesler geliyordu hırsız zanediyordum eşimi çağırıyordum onun olduğu görünce çok şaşırdık uyardık birdaha gelmemisi için ama defalarca aynı şeklide dolaba saklanıyordu rüyama yorumlar mısınız
Ben de rüyamı yorumlatmak istiyorum. Rüyamda;bizimkilerle sınıftaydık ve baya ses vardı herkes şarkı dinliyordu. Ben de çok sıkılmıştım oflayıp duruyordum. Küs olduğum kişi de şarkı dinliyordu bir tarafta arkadaşıyla. Diğer sınıftan arkadaşım geldi biz de onunla konuşmaya başladık ve şarkı dinledik. Küs olduğum kişi de bize bakıp benim için şey diyordu;keyfi şimdi yerine geldi, mutlu oldu dedi. Sizce neyin işareti olabilir ki bu?
Rüyamda bir yere tırmanıp sınavı kazandım bir yere gidiyordum eski sevgilim konuştuğu kızla kız siyah gecelik giymiş biriyle konuşuyordu bu kız bunu aydadır dedim elektrik süpürgesini açarak üstüme hava tutarak çıkarttı arkamdan koşarak sonra her yerde onu bana getir allahım diyordum sonra çocuklar gördüm para veriyordum sonra okumanız için yardım etcem dedim bi kadın elimi çok sert sıktı kavga ettim sonrada annem geldi yemek konuştuk şunu yap diyordum
Rüyamda eski sevgilimle evli olduğumu bir oğlumuzun olduğunu ayrıca hamile olduğumu gördüm. Oğlumuz için alışveriş yaparken annemin de yanımızda olduğunu aramızda onlara hamile olduğumu daha söylemeyelim dediğimi gördüm. Eski sevgilimi hala seviyorum ve dönmesini istiyorum.
Rüyamda bilmediğim bir yatak odasında kızımla beraber uyuyoruz yere baktığımda ise vefat eden eşimin yerde uzandığını görüyorum, kızım kalkıp eşimin yanında uzanıyor bide eşimin kız kardeşininde yerde uzandigini görüyorum bende eşimin elini tutuyorum bir birimize bakıp gulumsuyoruz, sonra çantama birşey koymak isterken içinde para görüyorum çantamda gördüğüm para ya 10 tl ya da 50 tl idi belki buda önemlidir diye lütfen cevaplayın
Rüyamı bir kaç saat önce gördüm. Hiç tanımadım bir ünlüyle evleniyordum fakat çok mutluydum annemin yanına gidip anne eğer bu bir rüyaysa beni uyandırma dedim. Annem kanser fakat çok iyi görünüyordu. Düğün bir stadyumda olucaktı ve ben kimseyi tanımıyordum ikimizde çok sevinçliydik fakat bir anda uyandım. Ve şu an gördüm ünlünün 3 yıldır sevdim kişi oldunu düşünüyorum
Merhaba ben bu gece arkasım ve sevgilisiyle gezmeye gitmiştik onların fotoğrafını çekerken benim yeşil bir elbisem vardı ama sadece etek niyetine kullanmış gibiyidm göğüslerim açık geziyordum hiçte rahatsız olmuyodum
Rüyamda bir erkekle abdesthanede bizden başka insanlarda vardı tanışıyorduk sonra mescit tarafına gittik o bana bir tane avokado verdi ve istersen sana avokado ağacını getiririm dedi sonra ortak bir arkadaşımızın adını sordu yareni tanıyor musun dedi evet dedim yarenden benim bilgilerimi almak için sormuş, ben avokadonan bir ısırık aldım o da namaz kılmaya gitti yorumlar mısınız bu rüyayı görmeden öncede istiareye yatmıştım şu an beni isteyen biri var benım için hayırlı mı diye
merhaba ben rüyamda gökyüzüne kadar uzanan bir tahta merdiven gördüm altında bulanık bir göl var merdivenlerin hepsini çıkamadım korktum yanımda annem de vardı. sonra inerken bozuk para buldum onun birini göle attım. indiğimde durgun ama çok temiz suyun üstündeki köprüden geçtim yorumlarsanız sevinirim
Tam da bugün çok tuhaf bir rüya gördüm ve içimden keşke biri bunu yorumlasa diye geçirdim yuhh :)))
anlatimmi?
Daha 2 saat önce çok kötü bir rüya gördüm bunu mesaj yolu ile anlatabilirmiyim
Tabiki
Deve kadar kopek ustum ustume kosuyordu geceydi sonra bir carptim dokunamadi bana bisey yapamadi ama snra o kopekle konustum bir tanidigimiz var bizim komsumuz diyim kopek bana onun yanina gitmemi soyledi kopegin rengi siyahti
Büyüttüğün bir mesela (deve kadar köpek) aslında senin sandığın kadar büyük bir mesele olmayabilir. (köpeğin sana bir şey yapamaması). Komşu, sana yardımcı olacak birisi olabilir. Yani büyüttüğün mesele ile ilgili birisinden yardım almak istiyor olabilirsin.
Siyah renk yine meselenin zorluğu ile ilgili olabilir.
Tesekkur ederim :)
Rica ederim.
Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Bir evin içindeydik evde gayet normal bir ev idi. Sevgiliydik ve bana yalan söylediğini anlamıştım. İtiraf etmesini söyledim. O da itiraf etti. Bundan dolayı ondan ayrıldım. O da çok üzgün duruyordu. Bana yalan söylediği için ona çok kızgındım. Manası nedir? 😊
Merhaba yorumlarsan çok mutlu olurum. Rüyamda hoşlandığım kişiyi sokakta görüyorum el sıkışmak içim elimi uzatıyorum o ise elimi tutuyor ben biraz şaşırıyorum bir süre sonra elimi çekmek için hafifçe geri alıyorum ama o bırakmak istemiyor tutmaya devam ediyor.. lütfen yorumlar mısın
Gecen ruyamada cama bir Baykuş gelmis bana gülüyodu bende hem korkuyorum hemde almaya calisiyorum ne demek bu?
Baykuş bazı kültürlerde bilgeyi temsil eder.
Çevrenizdeki bir kişi size dair önemli bir durumla ilgili bilgiye sahip olabilir ya da size önemsediğiniz bir bilgi verebilir. O bilgiyi hem merak ediyorsunuz (içeri almak) hem de o bilgiden korkuyorsunuz.
İkinci yorum: Sakladığınız veya öğrenilmesini pek istemediğiniz bir şey var. Bu siz rahatsız da ediyor ama paylaşmak da istiyor olabilirsiniz.
Gülüşü nasıldı? Yani gülmesi sizi rahatsız mı etti, güven mi verdi.
Kültürden kültüre değişir. her zaman kötü olmayabilir.
ama kötü olduğunu varsayarsak bile bir olay, durumla ilgili kötü bir şey olacağına dair düşüncen var. Ama yinede ne olduğunu, olacağını merak ediyorsun. (baykuşu içeri almayı istemek)
Baykuş eğer sizin için korkutucu şeyse korktuğunuz bir şeyle yüzlemek istemiş olabilirsiniz. ya da korktuğunuz şey olmadığını öğrendiniz o şeyin.
Rica ederim.
merhaba ben rüyamda eski erkek arkadaşımın benim yanıma geldi beraber yürüdük ve bir erkek kalabalıgından beni belimden tutarak uzaklaştırdı bunun ne anlama geldigini çözemedim?
bilinç altında onu hala seviyorsun sana ilgi göstermesini istiyorsun
Çok kısa bir rüya. Kısa olması tek başına engel değil yoruma ancak güçlü bir yorum olmayabilir. Senden ricam rüyanı görürken neler hissettiğini de yazar mısın? Örneğin eski erkek arkadaşınla yürürken mutlu muydun, sıkıntılı mı, şaşkın mı vs? Bir de "seni alıp götüren erkek" kısmında neler hissettin? Bunları yazabilme şansın olursa, hislerini hatırlayamayabilirsin çünkü, daha iyi yorumlanabilir. Bekliyorum.
Sanırım ayrılık meselesinin gerçekten neden olduğunu hala çözememişsiniz. Yani sorunlu ayrıldık demenize rağmen belki de size göre ayrılmanıza neden olan sorunlar değil de başka şeyler olabilir mi diye zihniniz hala düşünüyor.
İkinci yorumum da şu sizin için ayrılmaya neden olan sorular çözülebilir nedenler olmasına rağmen ayrılmış olmanıza hala bir neden bulamıyorsunuz. Zihniniz bu problemle uğraşıyor hala, diye düşündüm.
Bilinciniz o kişiye tahammül edemezken, bilinçaltınız "neden olmasın" diyor. Eğer ayrılık taze ise bunun olması normal, bir süre daha devam edebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar